ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Topenářství, opravy a rekonstrukce rozvodů topení v domech, nebytových objektech
Topenářské práce, jako jsou opravy a rekonstrukce rozvodů v rodinných domech, bytech i nebytových objektech, provádí v okolí Moravského Krumlova a Ivančic firma FATO Hlaváč s.r.o.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Betonové ploty pro rodinné domy – ochrana pozemku a oživení prostoru zahrady
Na realizaci betonových plotů pro rodinné domy, které slouží k ochraně pozemku, ale také k oživení prostoru zahrady se zaměřuje společnost NOJA betonové ploty působící nejen v okolí Znojma a Třebíče.
NOJA betonové ploty Výroba a montáž betonového oplocení
Smrkové palubky, plotovky,  střešní latě, řezivo na nábytek
Smrkové dřevo, které má velmi výhodné vlastnosti pro opracování, nakupujte u Wood Rakušan z Mladoňovic. Najdete u nás smrkové palubky, plotovky, střešní latě, ale i řezivo na nábytek.
Wood Rakušan Marek Rakušan
Instalace potrubí, svařování a montáže – komplexní služby pro různé průmyslové odvětví
Svařování, průmyslové montáže, demontáže, instalace potrubí a výrobních celků a další služby poskytují odborníci ze společnosti Schuh Industry Group pro různé odvětví průmyslu nejen v České republice.
Schuh Industry Group
Krystalická technologie XYPEX, sanace a hydroizolace konstrukcí z betonu
Krystalická hydroizolace XYPEX pro betonové a železobetonové konstrukce. Jedinečná technologie i pro sanace starých betonových konstrukcí.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Opravy, rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokrývačské a klempířské práce
Opravy a rekonstrukce šikmých nebo plochých střech svěřte do rukou firmy SOVYM s.r.o. Zajistíme veškeré klempířské i pokrývačské práce.
SOVYM s.r.o. Výroba příhradových vazníků
Výsuvné sekční garážová vrata s pohodlným otevíráním pro domácnost i průmysl
Sekční výsuvná garážová vrata v různých provedeních pro privátní i průmyslové použití Vám zajistí společnost TECHNOPARK CZ s. r. o. z Brna.
TECHNOPARK CZ s.r.o. Automatizační technika Brno
Dopravní stavby – stavba cest, silnic, komunikací pro obce, města
Realizaci dopravních staveb v okolí Olomouce zajistí firma VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Stavíme veřejné komunikace a silnice pro obce i města.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Šoupátkové uzávěry s různým druhem ovládání –ruční páka, kola, řetězové kolo, pneumatický válec
Šoupátkové uzávěry s různým typem ovládání – ruční pákou, ručním nebo řetězovým kolem, které se dají použít v místech nepřístupných obsluze, vyrábí firma EKOMETAL - E spol. s r.o.
EKOMETAL - E spol. s r.o.
Ústřední a podlahové vytápění – návrh, výpočet, dodávka a montáž od profesionálů
Na návrh, výpočet, dodávku a montáž ústředního a podlahového vytápění a na pomoc s výběrem té nejvhodnější varianty se zaměřuje firma Petr Strnad působící v okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou.
Petr Strnad Plynové kotle - Třebíč
Průmyslové podlahy – komplexní služby od realizací, rekonstrukcí až po opravy prováděné specialisty
Na komplexní služby zahrnující realizaci, rekonstrukce a opravy průmyslových podlah, které jsou vystaveny velkému zatížení, se v okolí Znojma a Třebíče zaměřuje společnost ATLANTA, a.s.
ATLANTA, a.s.
Projektová dokumentace - návrh, vypracování  i realizace novostaveb i stávajících staveb
Společnost ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. pro Vás vypracuje návrh pro projektovou dokumentaci pro stávající stavby i novostavby.
ARCHILINE stavební a inženýrská společnost s.r.o. Projekty a realizace staveb Jeseník
Textilní rohože s logem, protiskluzové rohože, výroba, prodej, dodávka
Snadno udržovatelné protiskluzové textilní rohože v různých barevných odstínech, nabízí kvalitní výrobce, prodejce - firma DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Vodovodní trubky pro pitnou a užitkovou vodu na míru - snadná instalace, rychlé spoje
Představte si vodovodní potrubí, které je nejen bezpečné a spolehlivé, ale také se snadno instaluje. To vše a mnohem více nabízí společnost LUNA PLAST a.s. s jejich sortimentem vodovodního potrubí.
LUNA PLAST a.s. Výrobce PE plastových trubek
Podlahy pro výrobní haly, podlahy pro těžké provozy, podlahy pro sklady
Podlahy pro výrobní haly musí být chemicky odolné a nenasákavé. Podlahy pro těžké provozy odolné proti zatížení.Proto je tu firma PODLAHY Liška, s.r.o., Brno.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Projektování a návrhy zimních zahrad - luxusní zahradní posezení v létě i v zimě
Dopřejte si vlastní zimní zahradu a užívejte si luxusní a příjemné zahradní posezení v letě i v zimě. Projekční atelier ZUZI s.r.o. v Olomouci vám zajistí jejich projektování a návrh.
Projekční atelier ZUZI s.r.o. Návrh interiérů Olomouc
Novostavba a rekonstrukce rodinných domů, bytová výstavba – vše dle na přání klientů
Stavební společnost EKOČEK s.r.o. z Jižní Moravy provádí novostavby podle přání a požadavků i těch nejnáročnějších klientů. Zabýváme se i rekonstrukcí rodinných a bytových domů, bytovou výstavbou.
EKOČEK s.r.o. Stavební firma
Ploché, pultové, sedlové střešní opláštění montovaných hal
Střešní opláštění montovaných ocelových hal provádí firma Opravny Telč, a.s. Montujeme ploché, pultové nebo sedlové střešní opláštění včetně okapových systémů a dalších doplňků.
Opravny Telč, a.s. Ocelové haly a konstrukce
Prodej řeziva ze skladových zásob na pergoly, dřevníky, záhony, ohrádky – kvalita za perfektní ceny
Na prodej řeziva ze skladových zásob vhodných na pergoly, dřevníky, záhony a ohrádky se nejen v okolí Olomouce a Hranic zaměřují profesionálové ze společnosti PILA POTŠTÁT s.r.o.
PILA POTŠTÁT s.r.o. Výroba dřevěných obalů
Pružinový komínový kartáč a růžice pro razantní až frézové vyčištění komínů
Společnost KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. se sídlem v Radkově u Opavy uvádí na trh novinku sloužící k razantnímu vyčištění komínů - komínová růžice pružinová a komínový pružinový kartáč.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Bezpečná okna a balkonové dveře - skvělé kování, tepelná i zvuková izolace
Pořiďte si nová okna a balkonové dveře, které mají skvělou tepelnou i zvukovou izolaci, u firmy BARAN se sídlem poblíž Opavy. Nabízíme opravdu kvalitní a bezpečnostní kování u všech naších výrobků.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Dodávky a opravy sportovních, parketových či palubových podlah pro školy, tělocvičny a sály
Kompletní dodávku sportovních, parketových či palubových podlah zajišťuje firma LASPO podlahářství, s.r.o. nejen v Brně město a venkov. Provádíme nejen dodávku a pokládku, ale také opravy podlah.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Domy, byty, apartmány, penziony, restaurace i pizzerie – kompletní interiéry na klíč
Na kompletní realizaci interiérů na klíč u domů, bytů, penzionů, apartmánů, restaurací i pizzerií přesně podle představ zákazníků se zaměřuje společnost TOM stolařství působící v okolí Zlína a Brna.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Nové ekologické deoxidanty - tavidla ECOSMART® pro tvrdé pájení, bez obsahu boraxu
Nové ekologické deoxidanty pro tvrdé pájení a bez obsahu boraxu dodává firma A.V.D. pájení s.r.o. z Kravař na Opavsku. Pořiďte si tavidla ECOSMART® bez toxických účinků.
A.V.D. pájení s.r.o. specialista na pájení
Regenerační nástřiky AB krytu (asfalto-betonových vozovek) -  preventivní ochrana silnic
Emulze Reclamite, CRF a Neomex+Surfric jsou nejlepší přípravky na preventivní údržbu silnic. Společnost REKMA spol, s.r.o. tyto regenerační nástřiky využívá při ochraně asfalto-betonových vozovek.
REKMA, spol. s r.o.