ELK Technical Services s.r.o.
WAGNER stavební spol. s r.o.
ZVŠ Stavitelství Třeboň, s.r.o.
Machala stavby
Triv interiér s.r.o.

Stavebnictví je důležitým hospodářským odvětvím, které se specializuje na stavební výrobu. Zajišťuje výstavbu, rekonstrukci, demolici i modernizaci sociálních, průmyslových, zemědělských, dopravních i energetických objektů, stavby pozemní, podzemní, vodohospodářské i speciální. Jde o domy, průmyslové objekty, silnice, mosty, přehrady, stožáry atd.

Montážní a lepící pěny Jablonec nad Nisou – pro vyplňování stavebních dutin a spár
Potřebujete vyplnit na vašem domě stavební dutiny a spáry? S tím vám mile rádi pomůžeme, nabízíme montážní a lepící pěny v Jablonci nad Nisou.
Tomeš VSH s.r.o. výroba stavebních hmot Stavební chemie Jablonec nad Nisou
Čištění vrtané studny - pravidelné čištění, regenerace vrtů jako prevence znečištění vody
Firma Pavel Páleníček z Martinic u Kroměříže provádí pravidelné čištění, regeneraci studničních vrtů kvůli prevenci znečištění vody. Čištění vrtané studny děláme šetrným způsobem. Působíme na Moravě.
Pavel Páleníček - Čištění studní
Stavební práce - realizace stropů pomocí kvalitních monolitických konstrukcí
Společnost Zednictví Jiří Pokorný provádí veškeré stavební práce a zhotovuje vysoce odolné monolitické železobetonové stropní konstrukce nedaleko Miroslavi a Moravského Krumlova.
Zednictví Jiří Pokorný Znojmo Stavební práce
Kompletní instalatérské, elektrikářské práce  - instalace vodovodu, kanalizace, topení, plynovodu, osvětlení, zabezpečení
Firma RekoArt v regionu Uherské Hradiště provádí rekonstukce bytů a mimo to i elektrikářské, instalatérské práce - tedy instalace vodovodu, kanalizace, topení, plynovodu i osvětlení nebo zabezpečení.
Petr Maňásek - RekoArt Rekonstrukce bytů Uherské Hradiště, Zlín
Montáž PVC, plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof - fajn okna Morava
Společnost Fajn Okna Morava s.r.o. z Kroměříže je dodavatelem plastových oken Gealan, Veka a hliníkových systémů Aluprof. Montáže realizuje především ve Zlínském kraji, okolí Přerova, Vyškova.
Fajn Okna Morava s.r.o. Dodavatel oken, dveří Kroměříž
Provozujeme rychlou a spolehlivou zámečnickou pohotovost, otevírání dveří a automobilů
Zámečnickou pohotovost v Olomouci provozuje Fab-service Milan Kocián. Potřebujete – li pomoci s otevřením dveří bytů, domů či automobilů, kontaktujte právě je a do pár minut máte po starostech!
Milan Kocián Kocián - fab - service
Žulové pomníky pro zvířata - náhrobek pro psa, kočku s fotkou
Kamenictví Trčka s.r.o. Zlín vytvoří žulové náhrobky pro vašeho psa nebo kočku, abyste si zachovali na ně památku. Pomníky pro zvířata vyrábíme ze žuly v mnoha odstínech.
Kamenictví Trčka s.r.o. Urnové hroby, jednohroby, dvojhroby Zlín
Rekonstrukce rodinných domů, bytových jader nebo venkovních prostor - Stavby Nisa s.r.o.
Společnost Stavby Nisa s.r.o. z Liberce se kromě staveb zaměřuje na celkové nebo částečné rekonstrukce rodinných domů, bytů nebo i venkovních prostor.
Stavby Nisa, s.r.o. Specialisté na bydlení Liberec a okolí
Zemní práce  - terénní úpravy, skrývky, práce s UNC
Veškeré zemní práce svěřte do rukou firmy Kobliha Stavitelství z Hrušovan nad Jevišovkou. Provádíme terénní úpravy, skrývky a další práce s multifunkčním strojem UNC.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Čištění kanalizace Semily - Komplexní služby v oblasti odpadového hospodářství
Naše firma provádí čištění kanalizace, nebo odstraňování havárií na kanalizaci vysokotlakým čistícím zařízením ECOVAC 200 - Green Waste Services, s.r.o. Rovensko pod Troskami
Green Waste Services, s.r.o. Odpadové hospodářství
Výstavba a rekonstrukce vodovodů a kanalizací
Výstavbu vodovodu nebo kanalizace svěřte do rukou firmy VK – AQUA OLOMOUC. Postaráme se i o rekonstrukci vodovodních nebo kanalizačních sítí.
VK - AQUA OLOMOUC, spol. s r.o. Výstavba vodovodů, kanalizací Olomouc
Montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů – kompletní profesionální služby
Na montáž a demontáž sloupů VN a NN, antén, vysílačů, trafostanic i ukládání bazénů se v oblastech Olomouce, Prostějova a okolí zaměřují profesionálové ze společnosti REKOS Olomouc spol. s.r.o.
REKOS Olomouc spol. s.r.o. Autojeřáby STEJSKAL-REKOS Olomouc
Rekonstrukce budov a pasport stavby - chybějící plány, výkresová dokumentace
Geodetické práce pro rekonstrukce budov a pasport stavby provádí společnost ADITIS s.r.o. z Brna. V případě zájmu zpracujeme kompletní výkresovou dokumentaci nebo konkrétní chybějící plány.
ADITIS s.r.o. Geodetické práce Brno
Náhradní díly na brusky, frézy, vrtací kladivo Narex, Festool, Protool i Bosch - prodej
Prodej náhradních dílů na brusky, frézy, vrtací kladiva a další nářadí značek XTline, Narex, Festool, Protool či Bosch realizuje společnost H-Fuchs Servis s.r.o. v Ostravě.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Výběrové dubové třívrstvé podlahy z přírodního dřeva
Dodejte Vašemu interiéru přírodní a nadčasový vzhled s výběrovými a nadčasovými dubovými podlahami, která vyrábí a dodává specialista v oboru, firma Štipčák, spol s.r.o. z Javorníku.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Aplikace Schachermayer Scan - online správa položek pro rychlé a přehledné objednávání produktů
Moderní podnikání vyžaduje efektivní správu zásob a rychlé objednávání produktů, což přináší aplikace Schachermayer Scan pro Vaši společnost.
Schachermayer, spol. s r.o. Praha Velkoobchod stavební a nábytkové kování
Zátěžové podlahy, panely, které chrání trávník na stadionu při koncertu, výstavě.
Zátěžové podlaha, které jsou vhodné jako dočasné mobilní pokrytí ploch, které musí být zpevněny, ochráněny. Tyto panely prodává firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Elektroinstalace a elektromontáže na míru - bezproblémové využívání elektrické energie
Pro bezproblémové využívání elektrické energie oslovte firmu ELMONT GROUP, a.s. v Brně, která provádí elektroinstalace a elektromontáže na míru pro stavby i průmyslové objekty.
ELMONT GROUP, a.s.
Moderní i rustikální kuchyně – výroba originálních kuchyňských linek a sestav
Na výrobu a montáž originálních kuchyňských linek a sestav a zpracování moderních i rustikálních kuchyní podle představ svých zákazníků se zaměřuje Truhlářství Jiří Kafka z Třebíče.
Truhlářství Jiří Kafka Třebíč
Dodávka vzduchotechniky, klimatizace a chlazení do administrativních budov, nemocnic, hal a skladů
Společnost RX servis s.r.o. z Brna dodává vzduchotechniku, klimatizaci, chlazení, vytápění a MaR do administrativních budov, nemocnic, výrobních hal a skladů. Firma působí také v Ostravě a Zlíně.
RX servis s.r.o. Vzduchotechnika, klimatizace Brno
Zdvižně - posuvné exteriérové dveře - rozměrné prosklené plochy s tepelnou izolací
Dodejte Vašemu domovu více slunečního svitu a vzdušnosti! Pořiďte si zdvižně - posuvné dveře s výbornou tepelnou izolací od firmy Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Výroba postelí včetně roštů a matrací a dřevěných schodišť – práce prováděná odborníky
Výrobu a prodej postelí z masivu s rošty a matracemi a dřevěné schodiště na míru zajišťují specialisté společnosti TOM stolařství ze Zlína dodávající své produkty do Kroměříže a dalších měst.
TOM stolařství Tomáš Dlabaja
Výroba, dodávka a montáž odolných průmyslových podlah
Kompletní dodávku různých typů průmyslových podlah odolných vůči extrémnímu namáhání a chemickým látkám včetně montáže zajišťuje firma PETR´S stavební, inženýrská s.r.o. z Olomouce.
PETR´S stavební, inženýrská s.r.o.
Plechová střešní krytina je levnější - vhodná pro starší domy
Firma TOM střechy Dolní Němčí se zaměřuje na opravy a rekonstrukce střech v lokalitě Uherský Brod, Zlínský kraj. Pro starší domy je vhodná lehčí plechová střešní krytina, která je i levnější.
TOM střechy Tomáš Zimčík
Rekonstrukce koupelny od návrhu až po realizaci - montáž sprchových koutů, sanitární keramiky
Toužíte po nové koupelně? Rekonstrukci koupelny od návrhu až po realizaci Vám zajistí FATO Hlaváč, s.r.o. Moravský Krumlov. Provádí odbornou montáž sprchových koutů, sanitární keramiky přímo na míru.
FATO Hlaváč, s.r.o.