Radost z vaší zahrady vám umožní nejen moderní vybavení a zeleň, ale také zahradnické potřeby a doplňky pro snadnou údržbu a péči o zahradu. Z pestré nabídky si vybere každý, a to zavlažovače, postřikovače, hadice, sekačky, nůžky, vozíky a kolečka, pilky, sekery, motyčky, hrábě, kultivátory a také květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další.

Okrasné kameny - prodej okrasných kamenů a kamenné dlažby
Firma Kontejnery Müller s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej širokého sortimentu okrasných kamenů a kamenné dlažby včetně dodávky až na vaši zahradu.
PVC madla na zábradlí bytových domů, nerezové držáky truhlíků na balkonové květiny
Kvalitní a přitom elegantní zahradní i bytové doplňky Vám poskytne společnost Dastech s.r.o. z Lahoště. Vyřešíme problém s bezpečností a ochranou Vašich balkónových květinových truhlíků.
Zahradní balustrády, vázy, sloupy, boží muka, sochy zvířat ze ztuženého mramoru, výroba
Výroba, prodej i montáž produktů z kvalitního ztuženého mramoru do exteriérů, i interiérů Vám poskytne společnost BALUSTRÁDY Mohelnice s.r.o. Bohatý výběr balustrád, soch a zahradního nábytku.
Eshop, prodej zahrádkářské potřeby, sazečka, semena, postřiky insekticid Mospilan, fungicid Kuprikol
Velkoobchod MONSIVA, s.r.o. Hulín zve k nákupu zahrádkářských potřeb zákazníky z okolí Kroměříže. Již v prodeji cibule sazečka, semena, postřiky Mospilan, Kuprikol. Objednávejte i přes náš eshop.
Samolepící etikety z materiálu Tyvek - použití v zahradních centrech a v zemědělství
Zahradním centrům, zemědělcům či pěstitelům ovoce a zeleniny nabízí společnost TECOM paper s.r.o. z Prahy kvalitní samolepící etikety z materiálu Tyvek, které jsou odolné vůči povětrnostním vlivům.
Realistické umělé živé ploty na zakázku Praha – rychlá instalace a snadná údržba
Potřebujete rychle vyřešit zastínění zahrady nebo balkonu? Objevte výhody stále oblíbenějších realistických živých plotů na zakázku, které nabízí společnost Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Eshop Vyhřívání bytu pomocí skleníkové přístavby v různém barevném provedení
Nakupujte za výhodné ceny v našem Eshopu unikátní skleníkové přístavby v různém barevném provedení - LIMES Litomyšl s.r.o. Němčice
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Postřikovače, rosiče do sadů a vinic, výroba, prodej náhradních dílů
Postřikovače s manuálními či hydraulickými rameny, rosiče do sadů a vinic, náhradní díly mechanizace vyrábí a prodává společnost Ing. Petr Novák - OZT Chrášťany.
Zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin
Naše firma RABIO s. r. o. se v Opavě a okolí zaměřuje na prodej volně loženého zboží jako jsou zahradní substráty a rašeliny pro úspěšné pěstování rostlin.
RABIO s. r. o.
Kovové zahradní doplňky, altány, pergoly, konstrukce pro rostliny
Od firmy SEADD můžete pořídit kovové zahradní doplňky, altány i konstrukce pro rostliny. Klientelu máme převážně v regionu Uherské Hradiště.
Zahradní nářadí FISKARS - kvalitní nástroje pro zahradu a domácnost
Práci na zahradě vám zpříjemní nářadí FISKARS. Pořiďte si na zahradu a do domácnosti kvalitní nástroje. Ucelený sortiment FISKARS nakupujte u firmy Modrohorské Humno, s.r.o. ve Velkých Pavlovicích.
Skvělá figura díky vodnímu grilu VOGR E-shop  - LIMES Litomyšl s.r.o.
Vodní gril VOGR - naprostá novinka v grilování umožňuje pokrm připravit bez spalování oleje nebo koření.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Zahradní grilování barbecue plynová kamna venkovní tepelné zářiče
Rozšířili jsme svůj sortiment nabízených služeb o příslušenství na Vaše zahradní grilování, barbecue, venkovní oslavy aj. příležitosti v přírodě. Z našeho sortimentu: - plynová kamna - plynový gril - venkovní plynové zářiče - venkovní tepelné zářiče - grily RBS - kontaktní grily s litinovými hořáky - lávový kámen - příslušenství.
Zahradní chodníky dokonale vylepší vzhled vaší zahrady - Přírodní kámen, římská dlažba
Forma na výrobu zahradních chodníků od LIMES Litomyšl s.r.o. - jednoduše si sami vyrobíte váš vysněný chodník – forma je vyrobená ze speciálního plastu
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Plastový kompostér Thermoking 400 L | Náchod, Hradec Králové, Dobruška
Plastový kompostér Thermoking 400 L můžete získat od firmy OkoloZahrady.cz Robert Matyáš sídlící nedaleko Náchoda a Hradce Králové v Dobrušce. Plastový kompostér Thermoking 400 L můžete snadno plnit přes dva vhozy, má propracovaný větrací systém. Lze ho jednoduše složit bez použití nářadí. Kompostér je dodáván bez dna, které lze ...
Skleník se speciální drážkovou konstrukcí z polykarbonátových desek, prodej
Skleník se speciální drážkovou konstrukcí z polykarbonátových desek můžete zakoupit v naší provozovně v Dobrušce. Sezóna se pomalu blíží a je čas připravit se na pěstování všech možných rostli i těch, které venku díky nízkým teplotám moc neprospívají. Jednoduchým řešením pro Vás je zvolit si skleník se speciální drážkovou konstrukcí z ...
Instalace umělých živých plotů a zahradního osvětlení Praha – realistický vzhled a bezpracná údržba
Hledáte rychlé řešení zastínění terasy nebo vytvoření soukromí na zahradě? Elegantním řešením je instalace umělých živých plotů a zahradního osvětlení od společnosti Ž a S sdružení z Prahy.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Prodej skleníky z hliníkových profilů a polykarbonátového skla se základnou zdarma
Zaměřujeme se na prodej doplňků pro zahradu, najdete u nás skleníky z hliníkových profilů a polykarbonátového skla se základnou zdarma.
Prodej mulčovací kůry ocení všichni zahrádkáři - Jaroměř
Ve městě Jaroměř vám nabízíme prodej mulčovací kůry za velmi výhodné ceny.
PÁBLOVI - UHELNÉ SKLADY A KOVOŠROT Prodej uhlí Jaroměř
Zahradnické potřeby - zahradní technika, sortiment pro dům, zahradu, pole i dílnu
Zahradnické potřeby, mezi kterým najdete nářadí, zahradní techniku a nejrůznější stroje seženete pod jednou střechou u firmy AGS Agro Sortiment v Brně.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Zahradní technika a nářadí pro zahradu - prodej zahradní i zemědělské techniky a náhradních dílů
Firma Ing. Vladimír Beneš AGS Agro Sortiment se sídlem v Židlochovicích u Brna se zabývá prodejem kvalitní zahradní techniky a nářadí pro zahradu.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej vinařských potřeb a nápojové techniky Vojkovice, Jihomoravský kraj
Prodej vinařských potřeb a nápojové techniky, velkoobchod s vinařskou technikou, kompletní sortiment nápojové technologie od firmy ZAMMA-SUDY, s.r.o. ve Vojkovicích v Jihomoravském kraji.
Okrasná jezírka Litoměřice - realizace, návrhy, vytýčení, zaměření, koupací jezírka
Zahradnické služby Knotek & Veselka realizují okrasná i koupací jezírka. Společnost působí především v oblasti Litoměřic. Nemusíte se o nic starat, společnost vše zařídí od návrhu až po vyhotovení.
Prodej, výroba, pozinkovaný kompostér, skleníky, pařeniště, foliovníky
Zajišťujeme výrobu a prodej skleníků, pařenišť, foliovníků a v neposlední řadě pozinkovaných odolných komposterů pro Vaši zahradu.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Betonové květináče a zahradní vázy -  pro výsadbu květin a okrasné zeleně zahrad a veřejných prostranství
V našem sortimentu najdete betonové květináče a zahradní vázy, které jsou určeny pro výsadbu květin a okrasné zeleně do zahrad a veřejných prostranství.