Radost z vaší zahrady vám umožní nejen moderní vybavení a zeleň, ale také zahradnické potřeby a doplňky pro snadnou údržbu a péči o zahradu. Z pestré nabídky si vybere každý, a to zavlažovače, postřikovače, hadice, sekačky, nůžky, vozíky a kolečka, pilky, sekery, motyčky, hrábě, kultivátory a také květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další.

Jedinečný Grillbot - automatický čistič grilu pro zdravé grilování a úsporu času
Jedinečný Grillbot, tedy automatický čistič grilu, který vám zajistí zdravé grilování a ještě uspoří váš čas, můžete zakoupit u společnosti H-Fuchs Servis s.r.o., která má sídlo v Ostravě.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Zahradní centrum, okrasné dřeviny, hnojiva, Turnov
Zahradní centrum Diké, je místo kde naleznete okrasné dřeviny ale i různá hnojiva a mnoho dalších věcí pro správná udržování Vaší zahrady. Víte, že Diké byla řecká bohyně míru, klidu, pořádku a spravedlnosti? V současné době tyto vlastnosti najdete na jednom místě – v zahradním centru DIKÉ. Jedině v přírodě totiž můžete najít harmonii a klid v ...
Diké, s.r.o. Zahradnické centrum Příšovice
Využijte dotace na zahradní jezírka, retenční nádrže na dešťovou vodu
Ve společnosti Ing. Ladislava Nagyová GARD&N Vám pomůžeme s dotací na zahradní jezírka i retenční nádrže na dešťovou vodu. Dodáme projekty, zajistíme i realizaci jezírek.
GARD&N UH s.r.o. Zahradnické služby Uherské Hradiště
E-shop, eshop, internetový obchod  zahradní techniky Brno
E-shop, eshop, v internetovém obchodě na zahradní techniku firmy Gardentech s.r.o. naleznete široký sortiment techniky a nářadí pro ulehčení Vaší práce na zahradě.
Gardentech s.r.o.
Pestrobarevné letničky, balkónovky, dvouletky a voňavé bylinky – prodej v zahradnictví
Široký sortiment letniček, balkónovek a dvouletek, které zkrášlí okna a terasy zakoupíte v okolí Hodonína a Břeclavi v Zahradním centru Malinkovič a Důbrava. Prodáváme také různé druhy bylinek.
Prodej venkovních i vnitřních keramických květináčů či obalů na květináče i od českých výrobců
Velký výběr venkovních, vnitřních keramických i plastových květináčů, obalů či podmisek, které dozdobí každou terasu, balkón či parapet najdete v Zahradním centru Malinkovič-Důbrava v Břeclavi.
Zahradní nářadí, pracovní nářadí do zahrady, prodej, e-shop, internetový obchod
Široký sortiment zahradního nářadí, holandskou motyku, přihrnovačku, cibulovku, rozrušovačku a další pracovní nářadí, e-shop nabízí Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Ocelové stojany na palivové dřevo jsou zárukou perfektního proschnutí
Pořiďte si stojany pro dokonalé prosychání dřeva, stojany na dřevo z ocelových trubek se zinkovou úpravou - LIMES Litomyšl s.r.o.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Prodej výrobků z umělého i přírodního kamene - široký sortiment v eshopu
Prodejem výrobků z umělého i přírodního kamene se zabývá společnost ABC serivce s.r.o. z Frýdku Místku, která má na svém eshopu široký sortiment, ze kterého si můžete vybrat i vy!
Dovoz a prodej kvalitní zahradní techniky a zahrádkářských potřeb
Zahradní technika, pomůcky všeho druhu. Domácí potřeby, ochranné prostředky, nově plastové plotové sestavy na ochranu staveb, sekačky prodává Global ENTERPRISES LTD.
Folie POD-PLOT Frýdek-Místek
Řešením na problémy s prorůstáním trávy a plevele do Vašeho plotu pomůže vyřešit folie POD-PLOT, kterou můžete zakoupit na e-shopu společnosti ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku.
Prodej - zahradní zemina, substráty, zahradní úpravy Opava
Firma RABIO s.r.o. Vám v Opavě a okolí zajistí přísun kvalitní zeminy, mulčovací kůry, kompostů, rašeliny nebo přírodního hnojiva, aby Vaše zahrada měla dostatek živin a aby byla plná rostlin.
RABIO s. r. o.
Zahradní grily a udírny různých provedení a velikostí
Mobilní zahradní grily na sele, gyros či multifunkční, klasické i se zadním topením, kovové udírny různých velikostí zhotovuje MK - GRIL Martin Kříž, Doubravice nad Svitavou.
Zahradní substráty, hnojiva - Velkoobchod sortiment pro zahradní centra
Zahradní substráty, hnojiva - Velkoobchod se sortiment pro zahradní centra, květinářství, zahradnictví od firmy Zepo-Kubíček Václav v Hodoníně - prodej od značkové společnosti AGRO CS, a.s.
Výroba opěrné drátěné konstrukce do vinohradu, sadu - vinohradnické dráty, sloupky, kotvy
Firma TRIDIF s.r.o. dodá kompletní sortiment drátěných konstrukcí do vinohradu a sadu. Vyrábíme vinohradnické dráty, sloupky, kotvy. Působíme na Moravě, převážně v regionu Zlínský, Jihomoravský kraj.
Výroba kompostéry, kompostovací sila z recyklovaného plastu  - pomoc při kompostování
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. je Vaším spolehlivým partnerem a pomocníkem při kompostování, jelikož vyrábí a dodává kompostéry a kompostovací sila z recyklovaného plastu.
Plastové potřeby pro domácnost vyrábí výrobní družstvo Tvar Pardubice
Plastové potřeby pro domácnost, do kuchyně, koupelny i na zahradu - plastové potřeby pro domácnost vyrábí výrobní družstvo Tvar Pardubice
TVAR výrobní družstvo Pardubice Zpracování plastů Pardubice
Zahradní technika - široký výběr nářadí, postřiků, hnojiv nebo vodních pistolí
Společnost AGS Agro sortiment sídlící nedaleko Brna poskytuje profesionální a kvalitní zahradní techniku. Od velkých strojů až po pomocníky na Vaši zahradu - postřiky, hnojiva, nářadí a další.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Amfory jako zahradní doplněk - okrasné kamenné vázy na zahradu
Okrasné kamenné vázy na Vaší zahradu nabízí firma Kameny Opava. Tyto vázy neboli amfory jsou skvělým zahradním doplňkem.
Kompostéry pro domácnost přímo od výrobce, eshop - pro malé i velké zahrady
Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s.r.o. se ve své pobočce ve Vrbně specializuje na výrobu kvalitních českých venkovních kompostérů pro domácnosti, které jsou vhodné pro malé i velké zahrady.
Kompostárna - zpracování kompostovatelného odpadu, listí a trávy
Naše firma RABIO s. r. o. se zabývá zpracováním odpadu jako je tráva a listí. Služby poskytujeme převážně v Opavě a okolí.
RABIO s. r. o.
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Prodej zahradního sortimentu Hořice - substráty, hnojiva, travní směsi, mulčovací kůra
Nabízíme velmi rozmanitý sortiment zahradního zboží od substrátů, travní směsi, hnojiva až po mulčovací kůru - BESTA - Berný s. r. o. prodejna Hořice.
Profily PVC pro zateplování ETICS, kovové profily pro vnitřní a vnější omítky a sádrokarton
Výrobou plastových dílů pro stavební průmysl i zahradu se zabývá společnost MATEICIUC a.s. z Oder. Zhotovíme plastové hadice, ochranné trubky i zateplovací lišty přímo na míru.
MATEICIUC a.s.
Solitérní okrasné kameny na zahradu - kvalitní přírodní kameny
Solitérní okrasné kameny na zahradu Vám nabízí naše firma Kameny Opava. Kvalitní přírodní kameny můžete využít jako dekoraci na zahradě, v okolí firmy nebo hotelu.