Radost z vaší zahrady vám umožní nejen moderní vybavení a zeleň, ale také zahradnické potřeby a doplňky pro snadnou údržbu a péči o zahradu. Z pestré nabídky si vybere každý, a to zavlažovače, postřikovače, hadice, sekačky, nůžky, vozíky a kolečka, pilky, sekery, motyčky, hrábě, kultivátory a také květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další.

Prodej zatravňovacích rohoží a dlažeb, které mohou být plastové, zátěžové či gumové
Velký výběr zatravňovacích i zátěžových rohoží, které jsou buď plastové či gumové, najdete na eshopu společnosti FLOMAT s.r.o. Ostrava. Rohože pomáhají zpevnit podklad na zahradě či příjezdové cestě.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Vyvýšené záhony na balkon či terasu Pardubice, vyvýšený záhon umožní zahradničení bez ohýbání
Je tu čas na zahradničení a spolu s tím i naše mimořádné vyvýšené záhony z materiálu Traplast, pěstování zeleniny či bylinek bez ohýbání!
Prodej, eshop - netkaná textilie pod mulčovací kůru zabraňující prorůstání plevele
Ostravská společnost Arnak s.r.o. se zabývá prodejem a e-shopem netkaných textilií pod mulčovací kůru, které efektivně zabraňují prorůstání plevele a vytváří ideální podmínky pro růst rostlin.
Arnak s.r.o.
Prvky pro bydlení i zahradu, stolky na zábradlí Teplice, pevné a sklopné provedení
Dodáváme kvalitní, praktické a elegantní řešení pro dům, byt a zahradu, nerezové stolky na zábradlí dodáváme v pevném a sklopném provedení.
Stavebnicové skleníky Litomyšl – ryze česká výroba skleníků
Zahradní skleníky, které vyrábíme, jsou určené nejen pro zahrádkáře, ale i pro drobné zahradníky.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Prodej Eshop pařeniště, fóliovníky – Limes Litomyšl
Český e-shop, který Vám nabízí kvalitní fóliovníky, pařeniště, kompostéry a mnohem víc pro Vaši kvalitní úrodu.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Ideální pomocník všech zahrádkářů a sadařů - elektrický drtič ovoce
Ideální pomocník všech zahrádkářů a sadařů - kvalitní elektrický drtič ovoce Shark Fruit 1,6 kW a Shark Fruit 2,5 kW má v prodeji firma Zahrada Vysočiny.
Zahrada Vysočiny Alena Svobodová
Luxusní zahradní keramika řady Excelent, keramické květináče pro pěstování bonsai
Ozdobte Vaši zahradu kvalitní a designovou zahradní keramikou Excelent, kterou vyrábí česká firma PKZ Keramika Poštorná. V této řadě naleznete i luxusní květináče pro pěstování bonsai.
Zahradní keramika – kvalitní české keramické květináče, vázy a podmisky
Výrobou a dodávkou kvalitní české zahradní keramiky se zabývá firma PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Dodáváme keramické květináče, vázy a podmisky různých velikostí a stylů.
Zimní zahrady Pardubice, výroba a montáž zimních zahrad, úspora energie, větší obytná plocha
Zimní zahrady vyrábíme z hliníkových profilových systémů, zimní zahrady prosvětlí váš dům a zvětší obytnou plochu, přispívají k úspoře energie.
MONTplast CZ s.r.o. Zastřešení bazénů a zimní zahrady
Potřeby pro zahradníky – hnojiva, substráty i květináče
Výroba a distribuce prvotřídních zahradních produktů a pěstebních médií pro zahradnictví. Hnojiva, mulčovací kůry, substráty a další pomocné prostředky vhodné pro ekologické zemědělství.
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
Zahradní postřikovače a zavlažovače vám pomůžou s péčí o vaši zahradu - prodej, eshop
S péčí o vaši zahradu vám pomůžou zahradní postřikovače a zavlažovače od firmy TRITON v Olomouci. Vyberte si z našeho zahradního programu - stačí nás navšívit na prodejně nebo kliknout na náš eshop.
TRITON Tomáš Drábek
Nové typy květináčů – zahradní keramické květináče s designem kamene a atypickými tvary
ALFA, ARA a DIAMANT – to jsou nové typy zahradních keramických květináčů od firmy PKZ Keramika Poštorná. Pořiďte si keramické květináče s designem kamene a moderními atypickými tvary.
Zahradní grily a udírny pro profesionály i domácnosti
Vyrábíme vysoce kvalitní grily a kovové zahradní udírny. Přizpůsobíme se Vašim požadavkům. Udělejte si radost a pořiďte si nový a originální gril.
Malosériová a zakázková výroba užitkové keramiky a kameniny  - římské hrnce, džbány a jiné výrobky
Malosériovou a zakázkovou výrobou užitkové keramiky a kameniny se zabývá PKZ Keramika Poštorná a.s. z Břeclavi. Vyrábíme římské hrnce, džbány a jiné keramické výrobky.
Prodej zahrádkářských a zahradnických potřeb, násad a nářadí Brno
Pokud sháníte kvalitní zahrádkářské a zahradnické potřeby, nářadí či násady za skvělé ceny, navštivte Zahradnické centrum Brabec v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Dřevo ateliér Plzeň, interiérové a exteriérové dekorace, výroba soch ze dřeva, dřevěné cedule
Vyrábíme vše od velkých zahradních soch, cedulí, poutačů po drobné dárkové předměty či šperky, až po servírovací prkénka, misky nebo různé podložky.
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelina
Prodej substrátů na výsev, zahradnické potřeby, mulčovací kůra a rašelinu Vám nabídne naše DROGERIE Petr Pouba v Rožnově pod Radhoštěm.
DROGERIE Petr Poruba
Dřevěné a plastové kompostéry, polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma
Nakupujte dřevěné nebo plastové kompostéry nebo polykarbonátové skleníky s dopravou zdarma z pohodlí domova. Kompostéry i skleníky na Vaši zahradu nakoupíte na e-shopu firmy ANDĚL CZ.
Anděl CZ, s.r.o.
Zahradní centrum Brno, prodej okrasných dřevin, prodej trvalek, keřů, stromů, rostlin a substrátů
Firma PM Agri s.r.o. v Brně se těší na zákazníky provozující zahradní centra, menší prodejny pro zahrádkáře, ale i květinářství s doplňkovým sortimentem drobných dřevin.
Zahradní doplňky, zahrada a stavba Hodonín, prodej fontány, kašny, krby, zahradní sochy, nádoby
Zahradní doplňky, zahrada a stavba Hodonín, prodej fontány, kašny, krby, zahradní sochy, květinové nádoby, sloupy a podstavce, mísy, zahradní umyvadla, imitace dřeva, umělý kámen Magicrete.
Nový vyvýšený plastový záhon Pardubice
Nabízíme novinku v plastových výrobcích - vyvýšený záhon, který může být kdekoliv a nemusíte se vůbec ohýbat - Transform, a.s. Lázně Bohdaneč
Domácí, kuchyňské, zahradnické, chovatelské, potřeby-vše pro domácnost, zahradu, hobby
Široký sortiment zboží pro domácnost, hobby, zahradu můžete pořídit v prodejně Zahradní technika Omelka-Napajedla u Zlína. Najdete zde domácí, kuchyňské, chovatelské i zahradnické potřeby.
Zahradní nářadí, zahradní pomůcky, internetový prodej, e-shop, dodávka Brno
Zahradní ruční nářadí, prodejce zahradních pomůcek, motyk, přihrnovaček a dalšího kvalitního zboží zakoupíte v e-shopu od firmy Gardentech s.r.o., z Brna.
Gardentech s.r.o.
Mulčovací kůra a zahradní rašelina
Mulčovací kůru i zahradní rašelinu, kterou využijete zejména pro dekoraci Vaší zahrady a zlepšení vlastnosti půdy, nakoupíte za výhodné ceny u firmy RABIO s.r.o. v Opavě.
RABIO s. r. o.