Radost z vaší zahrady vám umožní nejen moderní vybavení a zeleň, ale také zahradnické potřeby a doplňky pro snadnou údržbu a péči o zahradu. Z pestré nabídky si vybere každý, a to zavlažovače, postřikovače, hadice, sekačky, nůžky, vozíky a kolečka, pilky, sekery, motyčky, hrábě, kultivátory a také květináče, truhlíky, substráty, hnojiva a další.

Výroba, montáž skleníků z lexanu, atypických rozměrů
Montáž skleníků z lexanu zajišťuje společnost Skleníky Bureš Kroměříž. Dodáme skleníky standardních i atypických rozměrů.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Výroba montované skleníky z lexanu-včetně montáže, zajištěna doprava
Hlavní činností firmy Skleníky Bureš je výroba skleníků z lexanu-montované skleníky z čirého dutinkového polykarbonátu. Zajištěna montáž i doprava v regionu Ostrava, Moravskoslezský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Smyslový či pocitový chodník na zahradě přivede Vás i Vaše děti na nové vnímání přírody
Chcete-li poznat přírodu jinými smysly, než ji běžně vnímáte, pak vyzkoušejte smyslový chodník, určený jak pro děti, tak i dospělým, vyrobený firmou Dřevoslav, s.r.o. se sídlem ve Slavonicích.
Dřevoslav s.r.o.
Vyvýšené záhony z materiálu Traplast™ Vám umožní pěstovat rostliny na balkóně i před domem
Společnost Transform, a.s. z Lázní Bohdaneč se zabývá recyklací plastového odpadu a nabízí pro Vás pěstební kompostéry z materiálu Traplast™.
Hospodářské potřeby – vše potřebné pro dům i zahradu na jednom místě
Veškeré potřebné hospodářské potřeby zakoupíte v prodejně KOVOMAT společnosti Ungrmat v Brně. Prodáváme hospodářské potřeby pro dům i zahradu
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Lehký, montovaný skleník z lexanu-výroba, doprava i kotvení skleníků
Firma Skleníky Bureš Kroměříž je výrobce skleníků, pořiďte si náš lehký, montovaný skleník z lexanu. Působíme v regionu Zlínský kraj, Vsetín. Doprava je zajištěna, kotvení je v ceně.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Hnojiva, substráty pro pěstování rostlin, zeleniny, okrasných keřů a květinových záhonů
Hnojiva a substráty pro výživu a podporu růstu pěstované zeleniny, zahradních rostlin, okrasných keřů nebo květinových záhonů prodává Zelena zahrada ve Znojmě.
Zelená zahrada
Prodej v zahradnictví - listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky
V Zahradnictví u rozchodníka ve Fryštáku pořídíte listnaté stromy a keře, bonsaje, jehličnaté čarověníky, trvalky. Najdete nás kousek od Zlína.
Prodejna KOVOMAT s domácími a zahrádkářskými potřebami, železářství, prodej barev a laků
Prodejna KOVOMAT v Rajhradě, nedaleko Brna, s velkým výběrem zboží. Prodej domácích i zahrádkářských potřeb, barev, laků, nářadí a železářství zajistí firma Ungrmat s.r.o.
Ungrmat, s.r.o. Domácí potřeby Brno
Zahradnické potřeby – prodejna zahradnických potřeb, nářadí Fiskars
Veškeré nářadí pro práci na zahradě prodává prodejna zahradnických potřeb Zelená zahrada ve Znojmě. Nakoupíte u nás kvalitní zahradnické nářadí Fiskars.
Zelená zahrada
Okrasné kmeny do interiéru i pro výrobu nábytku - Carapanauba, Quari quara
Na prodejně firmy WOODCMTE v Pašovicích u Uherského Hradiště můžete vidět okrasné kmeny Carapanauba a Quari quara. Každý kmen je originál, využití mají jako solitér do interiéru i při výrobě nábytku.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Kontejner, kompostér z roštů, skladovací boxy - dodávka, prodej
Využijte roštových kontejnerů od společnosti Kytulava s.r.o., které jsou upraveny žárovým pozinkováním a tak Vám vydrží spoustu let. A mimo jiné získáte navíc 7 let záruky.
Kompletně smontované skleníky-výroba, montáž skleníků ve Zlínském, Olomouckém kraji
U firmy Skleníky Bureš můžete objednat kompletně smontované skleníky. Výroba skleníků z čirého dutinkového polykarbonátu. Montáže provádíme v regionu Zlín, Olomouc.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Venkovní dřevěné samozavlažovací květináče - variabilní, nekonečné záhony
Společnost WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj rozšířila sortiment produktů o dřevěné samozavlažovací květináče - jde o variabilní venkovní záhony, můžete si sami sestavit i nekonečné záhony.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Montované skleníky z lexanu-výroba a doprava smontovaných skleníků
U firmy Skleníky Bureš můžete objednávat montované skleníky z lexanu. Výroba smontovaných skleníků probíhá v Kroměříži. Zajistíme dopravu i do regionu Vysočina, Pardubice.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Smontovaný skleník z polykarbonátu-lehký a snadno přenosný
Pořiďte si u firmy Skleníky Bureš lehký a snadno přenosný skleník z polykarbonátu. Skleníky dodáváme kompletně smontované. Dopravu zajistíme i v regionu Hodonín, Jihomoravský kraj.
Skleníky Bureš Ondřej Bureš
Variabilní akátové květináče - venkovní nekonečné záhony
Novým produktem firmy WOODCMTE s.r.o. z regionu Zlínský kraj jsou variabilní akátové květináče, které lze sestavit jako venkovní nekonečné záhony. Lze je přizpůsobit každému prostoru.
WOODCMTE s.r.o. Velkoobchod dřevařských výrobků
Přírodní a mrazuvzdorná kamenná kúra, rula pro zahradní úpravy a dekoraci
Přírodní kamennou a mrazuvzdornou kúru z ruly vhodnou na zahradu, záhony, kolem stromů nebo na chodníky dodává v širokém okolí Znojma firma BOŠ spol s.r.o.
BOŠ spol. s r.o.
Zahradní keramika, keramické nádoby, misky - ruční výroba na přání zákazníka
Užitnou i okrasnou zahradní keramiku, keramické nádoby a misky si objednejte z dílny Věry Heleny Svobodové z Ostravy- na přání Vám vyrobí jakýkoliv okrasný předmět, pro oživení Vaší zahrady.
Stínící tkanina na plot - zelená zástěna, která chrání před větrem i sousedy
Stínící tkanina na plot je ideálním řešením před větrem i pro zamezení viditelnosti na pozemek. Firma GAVES-SM s.r.o. z Dobšic u Znojma zajistí prodej zelené zástěny - plotové clony.
Servis, dodávka a prodej variabilních roštových kontejnerů a kompostérů
Kytulava s.r.o. v Ostravě se zabývá servisem, dodávkou a prodejem roštových kontejnerů a kompostérů. Tyto kontejnery mají celou řadu využití, lze je libovolně přemístit, kam zrovna potřebujete.
Vybavení pro zahradu Litomyšl – praktické produkty pro pěstování a zahradničení
Náš Eshop nabízí vysoce odolný a rozmanitý sortiment vybavení pro zahradu pro malé i větší pěstitele a nezapomíná ani na úplné začátečníky.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl
Zahrádkářské, zahradnické potřeby, nářadí v eshopu agro-centrum.cz
V eshopu agro-centrum.cz zakoupíte zahrádkářské, zahradnické potřeby a nářadí. Vybrat si můžete i osobně na prodejně Uherský Brod.
agro-centrum Petr Trojan Zemědělská, zahradní, komunální technika
Atraktivní a moderní vyvýšené záhony nejen na městské zahrady z tvrdého dřeva
Pro efektivní pěstování okrasných a užitkových rostlin nejen v městských zahradách skvěle poslouží vyvýšené záhony z tvrdého dřeva, které v okolí Slavonic a Telče na míru vyrábí společnost Dřevoslav.
Dřevoslav s.r.o.
Vysoké záhony Litomyšl – žádné ohýbání při pěstování rostlin
Nabízíme velice důmyslné vysoké záhony u kterých se nemusíte ohýbat při pěstování rostlin, bylinek, ovoce či zeleniny, tyto záhony mají i rozšiřující moduly.
LIMES Litomyšl s.r.o. Výroba pozinkovaných skleníků Litomyšl