Technické tkaniny patří k materiálům, které díky svým vlastnostem nacházejí využití především v krejčovském, čalounickém i nábytkářském průmyslu, ale také v dopravě a dalších průmyslových odvětvích. Technické tkaniny jsou vhodné pro čalouněný nábytek, filtrační materiály, dále jako plachty pro lodě a nákladní vozidla, dílenské závěsy a další.

Geosyntetické výrobky pro stavebnictví, geotextilie, drenážní rohože
Geosyntetické výrobky pro stavebnictví, tkané a netkané geotextilie, drenážní rohože, protierozní sítě od společnosti JUTA a.s. plní separační, filtrační a ochrannou funkci.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Odolné rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny - prodej
Společnost FOKUS-H s.r.o. dodává obalové materiály - jako rašlové (síťované) pytle na uskladnění brambor a zeleniny, pro oblasti zemědělství a potravinový průmysl.
Zpracování polyamidu, umělých vláken pro průmyslová odvětví
Zpracování polyamidu, umělých, syntetických vláken a technopolymerů pro textilní a automobilový průmysl, výrobu koberců a rohoží realizuje LOGIT, s.r.o., Podbořany – Hlubany.
Balící sítě na vánoční stromky
Již nyní myslete na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, kde můžete objednávat balicí sítě na vánoční stromky v několika verzích.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Ochranná, oddělující drenážní geotextilie z kvalitního PP a PES materiálu – prodej, e-shop
Prodejem ochranné a oddělující drenážní geotextilie vyráběné z kvalitních PP a PES materiálů se na svém e-shopu zaměřuje společnost ARNAK s.r.o. v Ostravě. Slouží jako doplňková stavební izolace.
Arnak s.r.o.
Čalounické tkaniny, nepromokavé látky, šusťákoviny - velkoobchod, prodej
Společnost Worldtex CZ Zlín je velkoobchod s metrovým textilem. Prodej je zaměřen i na čalounické tkaniny a nepromokavé šusťákoviny na kočárky, tašky, altány, bazény nebo houpačky.
Výroba plachet a opláštění Hradec Králové – opláštění z PVC a technických textilií
Vyrábíme opláštění hal, skladových stanů a jakýchkoliv přístřešků včetně konstrukcí různých rozměrů do 30 metrů.
Výroba zateplovací dveřní závěsy, protiprůvanové zábrany
Společnost ARNAK s.r.o. se v rámci internetového obchodu i kamenné prodejny v Ostravě - Přívozu zabývá především výrobou a prodejem zateplovacích dveřních závěsů a krycích plachet všech druhů.
Arnak s.r.o.
Sítě na balení vánočních stromků
Připravte se na sezonu prodeje vánočních stromků s firmou František Valdman - Vánoční stromky a balící sítě, která nabízí balicí sítě do strojů na balení vánočních stromků v několika provedeních.
František Valdman-Vánoční stromky a balící sítě
Výztuže podloží Arter vydrží i tu největší zátěž - to nejlepší pro Vaši stavbu!
Úspěšná stavba silnice, domu nebo tunelu si vyžaduje kvalitní výztuž podloží. Jedině tak si totiž můžete být jistí, že je vaše stavba bezpečná a dlouho vydrží.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Skleněná textilní vlákna - textilní výrobky ze skla
Společnost RAYMOND GROUP, s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se zabývá výrobou textilních výrobků a tkanin ze skleněných vláken.
Umělá vlákna pro výrobu koberců a rohoží, kobercové příze a vlákna
Umělá textilní vlákna pro výrobu koberců a rohoží, kobercové příze, polyamidová a polypropylenová vlákna Vám vyrobí společnost Logit s.r.o., Podbořany.
Výhodné bazény, vložky i kryty všech rozměrů
Vyrábíme plachty, kryty a vložky na bazény, jezírka nebo koupaliště - TEXson, s.r.o. Hradec Králové
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie
Laminování rohoží z netkané textilie, potahování povrchu sklovláknitých rohoží vrstvou hliníkové fólie, provádí specialista v této oblasti firma KOBE-cz s.r.o.
Speciální tkaniny ze skleněného vlákna, rovingové tkaniny
Speciální tkaniny ze skleněného vlákna a rovingové tkaniny vyrábí společnost RAYMOND GROUP, s.r.o., která je specialistou ve svém oboru. V oblasti výroby tkanin a pásů ze skleněných vláken a rovingu působíme již řadu let a na základě získaných zkušeností jsme schopni zákazníkům nabídnout profesionální výrobu těchto materiálů - speciální, ...
Gumokokosové a molitanové desky, koženka prodej Praha - potřeby pro čalouníky
Gumokokosové a molitanové desky, koženku, výplňové materiály a další potahové látky pro čalounické účely nabízí společnost Eifler, spol. s.r.o.
Skleněné, rovingové pásky, textilie, tkaniny ze skleněných vláken
Společnost RAYMOND GROUP, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oblasti výroby tkanin a pásů ze skleněných vláken a rovingu zákazníkům exkluzivně nabízí profesionální výrobu těchto materiálů. Skleněné a rovingové tkaniny a technické textilie jsou maximálně vhodné např. pro výrobce lodí, hokejek, laminátových trubek a potrubí, tyčí, surfařských prken ...
Levný metrový textil - velký výběr oděvních látek za příznivé ceny
Levný metrový textil, textilní metráž - velký výběr oděvních i technických látek za příznivé ceny nakoupíte od firmy KARS DUO, v.o.s. v Brně.
KARS DUO, v.o.s.
Prodej plachty a folie na pergoly včetně baldachýnů
Uvažujete o nové pergole či máte už stávající a potřebujete ji zastínit plachtou, baldachýnem či folií? K foliím a plachtám můžete vesele využít i různé baldachýny a stínící clony. Rádi Vám pomůžeme Vaši pergolu zakrýt proti slunci či nepřízni počasí. Službu provádíme komplexně přes úvodní zaměření až po konečnou montáž. Umíme pružně řešit ...
Kompletní zakrytí plachtami a foliemi pro terasy a pergoly, boční zakrytí
Provádíme zakázkovou výrobu plachet a folií pro terasy a pergoly, kompletní zakrytí nebo jen boční zakrytí Vám provedeme na míru.
Polyesterová vlákna TESIL pro výrobu netkaných textilií, Planá nad Lužnicí
Polyesterová vlákna TESIL pro využití při výrobě netkaných textilií vyrábí společnost SILON s.r.o. v Plané nad Lužnicí. TESIL, to jsou polyesterová staplová vlákna vysoké kvality, která mají na trhu již více než 50letou tradici. Vyrábí se z recyklovaných PET lahví a díky svým výborným vlastnostem, například vyváženému poměru mezi tažností a ...
SILON s.r.o. plastové směsi
Plošná vulkanizace tkanin, pogumování textílií
Plošnou vulkanizaci tkanin a pogumovaných textilií provádí společnost ARCTOS, s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na zpracovávání textilií.
Kvalitní autoplachty, výroba a opravy autoplachet Hodonín
Chcete zajistit ochranu přepravovaného nákladu s možností umístění reklamy a přemýšlíte, že si necháte vyrobit kvalitní autoplachtu. Jen nevíte kterou společnost oslovit a sháníte někoho kdo tuto službu nabízí v okolí hodonína. Pak kontaktujte firmu Camela Autoplachty, která nabízí jen ty nejkvalitnější služby v oblasti velkoplošného digitálního ...
Zastřešení a opláštění teras a pergol Hodonín, Jihomoravský kraj
Rádi byste využívali pergoly, terasy a jiné přístřešky celoročně, pak neváhejte a obraťte se na firmu Camela Autoplachty ve městě Hodonín. Vyrábíme zastřešení a opláštění pergol a teras. Zastřešení je pevnou tkaninou potaženou měkčeným PVC. Materiál je s povrchovou údržbou a jeho velkou výhodou je bezúdržbovost a dlouhá životnost (min. 15 ...
Drátěná síta, sítě, žebérkové pletivo, tkaniny proti hmyzu eshop
Vítejte v e-shopu firmy Euro SITEX s.r.o. V našem eshopu nabízíme: - Drátěná síta a sítě - Žebérkové pletivo - Svařované sítě - Králičí pletivo - Tkaniny proti hmyzu - Tahokov - Děrované plechy - Dopravníkové válečky - Příslušenství k průmyslovým sítům Možnost výběru z mnoha rozměrových či materiálových variant, které jsou ...