Technické tkaniny patří k materiálům, které díky svým vlastnostem nacházejí využití především v krejčovském, čalounickém i nábytkářském průmyslu, ale také v dopravě a dalších průmyslových odvětvích. Technické tkaniny jsou vhodné pro čalouněný nábytek, filtrační materiály, dále jako plachty pro lodě a nákladní vozidla, dílenské závěsy a další.

Zpracování plastů Planá nad Lužnicí, vlákna SOFISIL vyrobeno z drcených PET lahví
SILON navrhuje, vyrábí a prodává výkonné směsi na bázi polyolefinů a polyesterová vlákna pro aplikace ve stavebnictví, automobilovém průmyslu, pro hygienické a lékařské aplikace.
SILON s.r.o. plastové směsi
Rovingové tkaniny, skelné výztuže do kompozitů-výroba a prodej
Společnost UNIQUE Textiles vyrábí rovingové tkaniny, které se využívají jako skelné výstuže do kompozitů. Výroba je v Holešově, 20km od Zlína.
Tkaniny, výztuže ze skelného vlákna, hybridní tkaniny - i nestandardní konstrukce, šíře
Firma UNIQUE Textiles vyrábí tkaniny a výztuže ze skelného vlákna. Vyhoví požadavkům zákazníka i na nestandardní konstrukce, šíře tkanin či hybridní tkaniny. Sídlo firmy je v Holešově - Zlínský kraj.
Materiál pro výrobu kompozitu - pryskyřice, výztuže - skelné rohože, tkaniny
Různé materiály pro výrobu kompozitů dodává firma KORAL Tišnov. Dodáváme několik typů pryskyřice a výztuže, jako jsou skelné rohože nebo tkaniny.
Kvalitní žáruvzdorné a izolační materiály, především tkaniny, desky a šňůry – prodej a dodávka
Žáruvzdorné a izolační materiály, termoizolační desky a tkaniny, šňůry a termoizolace dodává a prodává společnost ARCO B. B. T., spol. s r.o., která sídlí v Třinci.
Plstěné, filcové podložky samolepící i s trnem - prodej, výhradní dovozce z Itálie do ČR
Společnost CS NEOLT Zlín je výhradní dovozce filcových podložek z Itálie do ČR. Tyto plstěnné samolepící podložky jsou účinnou ochranou povrchů jako podlahy, parkety, stěny.
Prodej - stínící tkaniny, sítě protiprůvanové, na lešení, na přívěsné vozíky
Společnost Arnak s.r.o. v Ostravě se specializuje na prodej a zakázkovou výrobu protiprůvanových sítí a stínících tkanin, které využijete na lešení, na valníky nebo na přívěsné vozíky.
Arnak s.r.o.
Netkané geotextilie pro výstavbu silnic a železnic
Separační a filtrační netkané geotextilie geoNETEX® vhodné pro výstavbu dopravních, pozemních i vodních staveb vyrábí společnost JUTA a.s.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Specialista na prodej a distribuci technických textilií všeho druhu
Folie, membrány, textilie, střešní tkaniny, potřeby pro realizace fasád, materiály pro suchou výstavbu, omítkové lišty a soklové profily. Velkoobchodní prodej zajišťuje ROBEX s.r.o. sídlící v Praze.
ROBEX s.r.o.
Kvalitní síťované a rašlové pytle na brambory, zeleninu či ovoce
Společnost SACK CZ s.r.o. e sídlem v Opavě nabízí ve svém sortimentu velký výběr kvalitních síťovaných a rašlových pytlů nejen na brambory, ale také zeleninu a ovoce.
SACK CZ s.r.o. prvotřídní papírové pytle
E-shop, výroba krycí plachty, nepromokavé na bazény, šití plachet
Společnost Arnak s.r.o. z Ostravy se specializuje na zakázkovou výrobu a e-shop krycích nepromokavých plachet, které využijete pod zámkovou dlažbu, na bazén, přívěsný vozík či foliovník.
Arnak s.r.o.
Výroba krycích plachet Hradec Králové, plachty na pick-up, návěsy, stánky, celosvařované plachty
Potřebujete zakrýt návěs nebo mít zakrytou loď? Hledáte vhodného dodavatele plachtového zastřešení hal, přístřešků, venkovních zahrádek nebo bazénů? Firma Autoplachty Jiří Marha se o vše postará!
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal
Průhledné plachtové krytí z PVC, opláštění České Budějovice, plachtové krytí, zastřešení hal, opláštění pro předzahrádky restaurací, krycí autoplachty, opláštění pergol, altánů, přístavků, teras.
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Hydroizolační fólie JUNIFOL s použitím na skládkách
Hydroizolace ve stavebnictví, hydroizolační fólie pro použití na skládkách odpadů, při výstavbě nádrží, hrází, kanálů či pozemních staveb vyrábí JUTA a.s., Dvůr Králové nad Labem.
JUTA a.s. Výroba a distribuce technických textilií
Přírodní protierozní geotextilie z juty a kokosu, Praha
Geotextílie pro zabránění eroze svahů, přírodní geotextílie z kokosového a jutového vlákna, příslušenství pro uchycení jako ocelové skoby J a U tvarů dodává Daer, s.r.o., Praha.
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory - velkoobchodní prodej
Nehořlavé textilie TREVIRA CS pro veřejné prostory prodává společnost BS-textil s.r.o. z Jihlavy. Vyvíjíme a dodáváme vzory nových designů a barev tkanin podle přání a požadavků zákazníků.
BS-textil s.r.o.
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, netkané textilie ze skelného vlákna
Sklovláknité rohože KOBEMAT® BSN, šetřné k životnímu prostředí, netkané textilie ze skelného vlákna vyrábí a dodává specialista v oboru, společnost KOBE-cz s.r.o.
Zpracování BCF příze z polyamidu, PA vláken pro výrobu koberců
Zpracování BCF příze z polyamidu, polyamidových PA vláken pro výrobu koberců, závěsů, oděvů, motorových komponentů či umělých trávníků realizuje LOGIT, s.r.o.
Plachty na míru, zakázková výroba plachet proti dešti, slunci, na altány, stroje a jiné věci
Kvalitní plachty na Váš altán i různé stroje Vám přímo na míru vyrobí i namontuje společnost Jakub Kundrata z Ratíškovic u Hodonína. Ochráníme Vaše sezónní věci i posezení před všemi nešvary počasí.
Čalounické potřeby Praha – prodej látek, molitanů a nářadí
Bohatá nabídka čalounických potřeb od společnosti Eifler, spol.s.r.o. Možnost rozvozu libovolných čalounických potřeb po Praze.
Výroba, prodej produkty z konopného vlákna KOBE ECO HEMP FLEX, izolační materiál
Přírodní materiál z konopných vláken KOBE ECO HEMP FLEX s výbornými izolačními vlastnosti, ideální k zateplení šikmých střech a dřevěných trámových stropů dodává firma KOBE-cz s.r.o.
Autoplachty na míru Hradec Králové - profesionální a kvalitní výroba autoplachet
Výroba, montáže a servis autoplachet různých druhů, typů i provedení, reklamní poutače, reklamní bannery, stánky a další atypická zastřešení - Autoplachty Hradec Králové - Jiří Marha
Jiří Marha Autoplachty Hradec Králové
Autoplachty a plachty Hradec Králové - autoplachty od přívěsných vozíků až po soupravy
Vyrábíme kvalitní autoplachty od přívěsných vozíků až po soupravy z PVC různých barev, zajistíme i kvalitní celoplošný potisk - TEXson, s.r.o. Hradec Králové
Prodej čalounického materiálu, potahových látek a molitanu
Velkoobchod, maloobchod, prodej v oblasti čalounického zboží a materiálů, potahových látek a molitanu, to je Eifler, Praha 9.