Pracujete s textilem pro soukromé účely nebo profesionálně? Vyberte si z pestré nabídky produktů galanterie, jako jsou různé druhy knoflíků, zipů, vyšívací, šicí a pletací potřeby, krejčovské potřeby, špendlíky, tkaniny, korálky a mnoho dalšího co vám umožní odvádět kvalitní práci.

Kvalitní záclonové a závěsové stuhy Výroba stuh – ELAS Liberec
Výroba stuh – ELAS Liberec nabízí klasické nebo okrasné záclonové a závěsové stuhy které snadno splynou
Prodej příze Praha - novinky - pro ruční i strojní pletení a háčkování
Prodej pletacích přízí pro ruční i strojní pletení v mnoha barvách, barevných kombinacích,včetně trendy novinek nabízí eshop a prodejna KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Originální výroba mincí, odznaků, dále kovová a kožená galanterie, zakázková výroba
Firma ZANOKOV z Jablonce nad Nisou poskytuje kvalitní služby oblasti kovové a kožené galanterie. Provádíme lisařské, nástrojařské i rytecké práce, vyrábíme originální mince, odznaky, medaile.
Cestovní zavazadla na kolečkách, dětské batůžky, kufry Benzi - eshop
Pokud rádi a často cestujete, tak je pro vás nezbytnou výbavou cestovní zavazadlo na kolečkách. V eshopu firmy VTR ze Vsetína si vyberete cestovní kufry i dětské batůžky značky BENZI.
Potahové látky metráž obstará Eifler - Praha - kvalitní a příjemné na dotek
Nalézt v obchodě výhodné ceny na potahové látky není jednoduché. Jestliže chcete kvalitu za rozumnou cenu, nemusíte hned na vhodnou nejen potahovou látku narazit.
Potahový materiál ESENZA - voděodolný, vodou čistitelný a odolný proti zašpinění
Jihlavská firma BS-textil s.r.o. poskytuje kvalitní potahové materiály, mezi něž nově patří potahový materiál ESENZA, který je voděodolný, vodou čistitelný a odolný proti zašpinění.
BS-textil s.r.o.
Cestovní tašky a kufry na kolečkách pro pohodlné cestování - eshop
Milujete cestování a chcete si pořídit kvalitní cestovní tašky či kufry na kolečkách? Využijte eshop firmy VTR z Rožnova (Vsetína), který se zaměřuje na prodej cestovních tašek, kufrů a doplňků.
Kevlarové nitě, ohnivzdorné nitě Nomex - prodej sortimentu českých výrobců
Kevlarové nitě, ohnivzdorné nitě Nomex vyrobená z předené střiže tepelně odolné - prodej sortimentu českých výrobců nabízí firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Luxusní a značková kožená galanterie, kabelky, kufry, zavazadla, Karlovy Vary
Luxusní koženou galanterii Drahomíry Bartůškové navštivte v Karlových Varech, kde si můžete zakoupit kabelky, kufry, zavazadla, rukavice, pásky, batohy a jiné doplňky.
Moderní a prostorné plážové tašky nesmí chybět ve vaší letní výbavě
Buďte připravená na pláž a pořiďte si do vaší letní výbavy moderní a prostornou plážovou tašku v eshopu firmy VTR - vyberete si z mnoha stylů, barev i zpracování.
Kovová galanterie - špendlíky a knoflíky, průmyslové a šicí nitě,
Kovová galanterie - špendlíky, knoflíky, nýty, spínadla, náprstky, průmyslové a šicí nitě a spousty dalšího nabízí firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Velkoobchod potahových látek pro čalounění při rekonstrukcí hotelů – odborníci s praxí.
Originální i stylový interiér hotelů, významných budov, kanceláří a jiných prostorů, Vám po celé České republice zajistí BS textil.
BS-textil s.r.o.
Kovová galanterie - špendlíky, knoflíky, pletací jehlice, zdrhovadla
Kovová galanterie - špendlíky, knoflíky, pletací jehlice, zdrhovadla, suché zipy, náprstky a další prodává a dodává firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Distribuce, prodej nehořlavé kovové galanterie a textilních výrobků
Distribuce, prodej nehořlavé kovové galanterie, prodej textilních výrobků pro pánské, dámské i dětské konfekce od firmy Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Prodej trendových francouzských dámských kabelek ze syntetických materiálů
francouzský trend, dámské módní kabelky ze syntetických materiálů, internetový prodej dámských módních doplňků zajistí František Mátl
Prodej, dodávka průmyslových nití, metalické nitě  od českých výrobců
Průmyslové šicí nitě, metalické nitě, pletené šňůry zboží od českých výrobců dodává a prodává firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v celém okrese Svitavy.
Oděvní šňůry jsou vyráběny ze 100% polyesterového hedvábí - pletené šňůry
Oděvní šňůry jsou vyráběny ze 100% polyesterového hedvábí - pletené oděvní šňůry ve 28 barevných kombinacích dodává firma Zdeněk Kopetzký - KZ GALANT v Moravské Třebové.
Velkoobchodní prodej dámských kožených kabelek, módních doplňků, e-shop
Trendové módní doplňky, kožené kabelky, e-shop s koženými výrobky, koženou galanterií, velkoobchodní prodej za skvělé ceny od firmy František Mátl kabelky-matl.cz
Módní kožené doplňky, kožená galanterie, dámské kabelky z kůže, e-shop
Trendové modní doplňky, koženou galanterií, kvalitní dámské kabelky z kůže, dámské i pánské peněženky, aktovky a další výrobky zakoupíte v e-shopu, od firmy František Mátl.
Přírodní kaučuk, plošné obuvnické materiály - stélkové, podšívkové, antiperforační
Dodání přírodního kaučuku a dalších plošných obuvnických materiálů zajistí STEMA, spol. s r.o. ze Zlínského kraje. V sortimentu také naleznete stélkový, podšívkový, antiperforační a další materiál.
Gumokokosové a molitanové desky, koženka prodej Praha - potřeby pro čalouníky
Gumokokosové a molitanové desky, koženku, výplňové materiály a další potahové látky pro čalounické účely nabízí společnost Eifler, spol. s.r.o.
Levný metrový textil - velký výběr oděvních látek za příznivé ceny
Levný metrový textil, textilní metráž - velký výběr oděvních i technických látek za příznivé ceny nakoupíte od firmy KARS DUO, v.o.s. v Brně.
KARS DUO, v.o.s.