Pracujete s textilem pro soukromé účely nebo profesionálně? Vyberte si z pestré nabídky produktů galanterie, jako jsou různé druhy knoflíků, zipů, vyšívací, šicí a pletací potřeby, krejčovské potřeby, špendlíky, tkaniny, korálky a mnoho dalšího co vám umožní odvádět kvalitní práci.

Velký výběr moderní a elegantní dámské konfekce, kabáty, saka, šaty, kalhoty i bižuterie a doplňky
Na prodej stylové dámské konfekce se zaměřuje společnost LASY s.r.o. Navštívit můžete kamennou prodejnu ve Zlíně. K dostání jsou šaty, kabátky, saka, kalhoty i módní doplňky a bižuterie.
Rostlinné hedvábí Kapok - do zdravotních polštářů a přikrývek, vhodné pro alergiky
Kapok neboli rostlinné hedvábí se využívá jako výplň do zdravotních polštářů a přikrývek a je vhodné zejména pro alergiky. Zakoupit ho můžete u firmy Eifler, Praha 9.
Rychlá oprava pánské a dámské obuvi Praha - lepení, šití a výměna patníčků
Opravna obuvi, rychlá oprava pánské a dámské obuvi Praha, lepení obuvi, oprava patníčků, šití obuvi, výměna zipu u kozaček, výměna podpatků u dámské a pánské obuvi.
Módní vlny na pletení, pletací příze v mnoha barvách - prodej
Pokud rádi pletete, tak určitě navštivte firmu TEXPA Pavlasová v Šumperku, kde si vyberete z širokého sortimentu módních pletacích přízí nebo-li vln na pletení v mnoha barvách.
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Kuchyňský textil eshop – utěrky, ubrusy a chňapky, které vydrží
Kvalitní kuchyňský textil, utěrky a ubrusy ze 100% bavlny v mnoha barvách a vzorech nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím eshopu společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Metrový textil Praha – široký výběr bavlněných látek, podšívkoviny nebo nápletů
Širokou nabídku metrového textilu, dekoračních látek, nápletů, podšívek, sypkoviny, juty nebo lehátkoviny zakoupíte v prodejně společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.v Praze.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Textilní dekorace Praha - od návrhu až po ušití a konečnou realizaci
Přemýšlíte, jak zútulnit byt nebo jiné prostory a nevíte si rady? Spolehněte se na služby návrhu a realizací textilních dekorací od odborníků z firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Jarní a velikonoční nabídka 2022 - textilní galanterie Praha
KOH-I-NOOR WALDES, a.s. je významný výrobcem a prodejcem galanterního zboží. Momentálně mezi naší nabídku patří široký sortiment pro tvorbu velikonoční a jarní výzdoby a dekorace.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Manžetové, ozdobné i kovové knoflíky, kravatové spony pro galanterie a bižuterie, e-shop
Knoflíky pro oděvní a módní průmysl vyrábí společnost Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s. z okresu Pelhřimov. Široký sortiment pracovních a módních spon, brzdiček i koncovek.
Knoflíkářský průmysl Žirovnice a.s.
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Prodejna galanterie Praha 8 -  veškeré potřeby pro domácí i profesionální šití - UZAVŘENA!!
Navštivte Prodejnu Praha-Moskevská Budova KOH-I-NOOR 101 00 Praha 10 Tel.: 296 525 341, 777 910 041 Email: prodejna@waldes.cz Otevírací doba: PO-PÁ: 9:00-18:00 HOD, SO:9:00-13:00 HOD, NE:ZAVŘENO
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Čalounické potřeby Praha – prodej látek, molitanů a nářadí
Bohatá nabídka čalounických potřeb od společnosti Eifler, spol.s.r.o. Možnost rozvozu libovolných čalounických potřeb po Praze.
Nitě, vázací motouzy, ozdobné šňůry a borty, Praha 9 - nejširší výběr a dobré ceny!
Nejen profesionálním čalouníkům a krejčím, ale všem kreativním zájemcům je určený nejširší výběr nití, vázacích motouzů, ozdobných šňůr a bort u firmy Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9.
Plátěné, textilní tašky s potiskem - kvalitní česká výroba
Společnost EMIT-CZ sociální podnik, s.r.o. Kroměříž vyrábí plátěné, textilní tašky s potiskem. Kvalitní česká výroba je stále žádaná, potištěné tašky jsme schopni dodat i v malém nákladu.
Ručně šité sedlářské výrobky, kožená galanterie, postroje na koně, šermířské potřeby
Kvalitní sedla pro auta i motorky, bičíky i postroje pro koně a mnoho dalšího Vám vyrobí firma rodinného typu Pavlína Moravcová – Sedlářství z Jamné nad Orlicí.
Kovová galanterie, čalounické pružiny, kování a materiál pro profesionály i kutily
Široký výběr kovové galanterie, čalounických pružin a kování stejně jako ostatního čalounického materiálu nabízí prodejna firmy Eifler, spol. s r.o., kterou naleznete v Praze.
Eshop, prodej kvalitních vyčiněných kůží, kožešin - hovězí kůže, ovčí kožešiny
Společnost F.C.B. spol. s r.o. z Kunovic u Uherského Hradiště se zabývá prodejem kvalitních vyčiněných kůží a kožešin. V našem eshopu můžete zakoupit hovězí kůže a ovčí kožešiny.
Prodej čalounického materiálu, potahových látek a molitanu
Velkoobchod, maloobchod, prodej v oblasti čalounického zboží a materiálů, potahových látek a molitanu, to je Eifler, Praha 9.
Čalounické a potahové látky a technické tkaniny seženete v prodejně Eifler, Praha
Široký výběr čalounických a potahových látek mnoha druhů a barev a látek z technické tkaniny seženete v prodejně firmy Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9.
Výroba péřových ozdob a dekorací Praha - jediný výrobce na české trhu
Image on Stage, s.r.o. je v České republice jediným výrobce péřových výrobků. Naleznete u nás nepřeberné množství dekoračního peří, ze kterého i sami vytváříme konečné produkty.
Látkové pleny prodej Praha – šetrný ekologický výrobek
Látkové pleny na svých webových stránkách prodává firma KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Látkové pleny zažívají v poslední době velkolepý návrat.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Kovová a textilní galanterie prodej Praha - výběr druků, špendlíků, patentek, knoflíků či nýtů
Společnost KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. nabízí kompletní sortiment textilní galanterie včetně bytového, dětského a kojeneckého textilu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Čalounické tkaniny, nepromokavé látky, šusťákoviny - velkoobchod, prodej
Společnost Worldtex CZ Zlín je velkoobchod s metrovým textilem. Prodej je zaměřen i na čalounické tkaniny a nepromokavé šusťákoviny na kočárky, tašky, altány, bazény nebo houpačky.
Speciální odolná textilie proti poškození domácími mazlíčky - odolná proti drápkům i skvrnám
Firma BS-textil s.r.o. sídlící na Jihlavě poskytuje kvalitní textilie, které jsou nejen moderní, ale mají skvělé užitkové hodnoty, jako je například odolnost proti poškození domácími mazlíčky.
BS-textil s.r.o.
Sedlářství, ručně šité kožené výrobky pro myslivce, motorkáře, pokrývače, potřeby pro koně
Ručně šité kožené výrobky dle Vašich přání nejen pro tažné koně a jezdecké koně, ale také pro myslivce, motorkáře, pokrývače a další Vám vyrobí firma z Jamné nad Orlicí Pavlína Moravcová – Sedlářství.