Vybírejte z široké nabídky výrobců a prodejců bytového textilu jako je ložní prádlo, přikrývky, deky, přehozy, dekorativní polštáře, kuchyňské utěrky a chňapky, zástěry a prostírání, koupelnové předložky a ručníky, záclona, závěsy, koberce, látkové žaluzie nebo čalounění židlí a sedacích souprav.

Vysoce savé bambusové kuchyňské utěrky – různé vzory a barevné provedení
Vysoce násakové bambusové utěrky české výroby v různých dekorech a barvách, které nezanechávají vlákna na skle, zakoupíte na e-shopu firmy MOBYTEX.
Letní bavlněná přikrývka s různými motivy, výplní z dutých vláken
Lehkou letní přikrývku z bavlny s různými motivy a výplní z dutých vláken prodává e-shop mobytexpovleceni.cz. K letní přikrývce je možné zakoupit i povlečení ve stejném designu.
Bavlněné povlečení do dětských postýlek s veselými barvami a motivy pro dívky i chlapce
Bavlněné povlečení do dětských postýlek objednávejte na e-shopu mobytex.cz. Zakoupíte zde povlečení ve veselých i jemných barevných tónech pro dívky i chlapce.
Prodej kvalitního moderního ložního povlečení Matějovský – do ložnice i dětského pokoje
V e-shopu i na prodejně ve Znojmě prodává firma MOBYTEX kvalitní moderní ložní povlečení od českého výrobce s dlouholetou tradicí zn. Matějovský do ložnice i dětského pokoje.
Textilní výroba Semily, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil, bavlněné dětské pleny, osušky
Naše firma ze Semil se zabývá profesionální textilní výrobou, hotelové prádlo, ubrusy, bytový textil a technické i oděvní textilie, bavlněné dětské pleny a osušky.
Patchwork prošívané přehozy na postel v chalupářském stylu - nákup přes e-shop
Oboustranné prošívané patchwork přehozy na postel v chalupářském stylu v jemných barevných tónech pořídíte na e-shopu mobytex.cz.
Atmosféru vašeho hotelu doladí náš hotelový textil - ATELIÉR FÁBIK
Po noci strávené v hotelovém pokoji vybaveném naším hotelovým textilem se vaši hosté nebudou chtít vrátit k sobě domů
Komfortní ložní prádlo - přikrývky, polštáře, prostěradla a povlečení
Komfortní ložní prádlo na Vysočině dodává naše studio Ráj spánku z Jihlavy. Zakoupit si u nás můžete přikrývky, polštáře, prostěradla, povlečení a jiné lůžkoviny.
Hřejivé a hebké povlečení a prostěradla z mikroflanelu a mikroplyše – prodej přes e-shop
Hebké a hřejivé povlečení a prostěradla vyrobená z mikroklanelu nebo mikroplyše s elegantními a moderními vzory pořídíte na e-shopu firmy MOBYTEX.
Eshop s bytovým textilem a výroba bytového, kuchyňského textilu na zakázku
Společnost ZDEKOR Zlín je výrobce bytového textilu, který můžete objednávat v eshopu. Pokud máte specifické požadavky, je možná výroba bytového a kuchyňského textilu i na zakázku.
Kvalitní dětské povlečení na postele - pestré motivy, prodej za rozumné ceny
Kvalitní dětské povlečení naleznete u našeho studia Ráj spánku z Jihlavy. Dodáváme ložní prádlo na postele s pestrými, nápaditými motivy za přijatelné ceny pro kraj Vysočina.
Kvalitní a levné přikrývky a polštáře pro zdravý spánek lze zakoupit na e-shopu
MOBYTEX s.r.o. má ve svém sortimentu široký výběr kvalitních a cenově dostupných přikrývek a polštářů pro zdravý spánek. Možnost zakoupení produktů na e-shopu.
Moderní metrový a bytový textil, látky mnoha barev a vzorů - textilní galanterie
Chcete si doma ušít něco hezkého na sebe nebo by jste rádi oživili domácnost novým ubrusem? Textilní galanterie TEXPA Pavlasová v Šumperku má moderní metrový a bytový textil, látky mnoha barev a vzorů
TEXPA Pavlasová, s.r.o.
Výroba a prodej zdravotních matrací Praha, atypické i standardní matrace, rošty, postele
Český výrobce zdravotních matrací. Atypické i standardní rozměry s dopravou zdarma po celé ČR. Postele, rošty a další doplňky do ložnice.
Prodej postelí a matrací Jihlava, ložnicový nábytek, noční stolky, polštáře, přikrývky, dekorace
Nabízíme širokou nabídku postelí a matrací s možností výběru přímo pro Vaší postavu, nabízíme matrace a postele i pro děti.
Bavlněný satén v létě ochladí v zimě zahřeje - kvalitní povlečení Matějovský eshop
Dopřejte si kvalitní spánek v saténovém povlečení Matějovský. Bavlněný satén vás v létě zahřeje a v zimě ochladí. V eshopu Mobytex si vybere každý!
Zdravé spaní na matracích od českého výrobce Mabo Liberec - zdravotní matrace AKCE 1 + 1
Zdravé spaní na matracích od českého výrobce - zdravotní matrace AKCE 1 + 1, za cenu jedné dostanete dvě matrace, kvalitní rošty, použité moderní materiály - NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Liberec
NÁBYTEK LINEA, s.r.o. Prodejna nábytku v centru Liberce
Výroba a prodej bytového textilu a doplňků do bytu Litomyšl, osušky, záclony, potahy, lůžkoviny
Firma Praktik Home s.r.o. z Litomyšle vyrábí a prodává kvalitní bytový textil a doplňky do bytu jako jsou závěsy, záclony, přehozy, potahy, ručníky, matrace a mnoho dalšího.
Oděvní a dekorační látky, bytový textil, textilní zboží i záclony, prodejna Rychnov n. K.
Široký sortiment oděvních i dekoračních látek si pro Vás připravila firma Látky Lucie s prodejnou v Rychnově n. K. Vyberte si z pestré palety bytového textilu i záclon, jež Vám na míru upravíme.
Bytový textil, kojenecké zboží a výběr textilní galanterie e-shop - u nás si vybere každý!
Na našem e-shopu KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.najdete bytový textil, širokou nabídku textilní galanterie, a vyberete si u nás i v případě že sháníte kojenecké zboží.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Luxusní plédy a přehozy na postel Příbram, různé velikosti na manželské postele, dvou i jednolůžka
Každý rok nabízíme nové designy plédů a přehozů přes postel, které dotvářejí interiér Vaší ložnice.
Výroba kojeneckého zboží a textilu - prodej v e-shopu a kamenné prodejně
Široké spektrum kojeneckého zboží, textilu můžete zakoupit v e-shopu a kamenné prodejně firmy KASPO z Prostějova. Naleznete u nás čepičky, košilky, rukavičky, body a zavinovačky vlastní výroby.
Novinky od tradičního výrobce kovové textilní galanterie – KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
Široká nabídka zboží z oblasti galanterie, bytového, kusového nebo metrového textilu, sortiment pro švadleny, šičky, volnočasové dekoratérky – u firmy KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Velkoobchod dekorační textilie, interiérové látky, záclony a závěsy pro Váš dům
Velkým výběrem dekoračních textilii, závěsů, látek a záclon, stejně jako profesionálním přístupem, Vás nadchnou ve firmě BS textil.
BS-textil s.r.o.
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie, závěsy, rolety, markýzy, plissé, stěny
Praktické a dekorativní stínění oken Frýdek-Místek, žaluzie klasické, žaluzie vertikální, žaluzie horizontální, závěsy, rolety, markýzy, plissé, japonské stěny, sítě proti hmyzu, záclony.
Art Design Chaloupka