Sklo, porcelán a keramika patří mezi sortiment sloužící nejen pro praktické účely, ale také jako dekorace pro interiér. Kromě toho můžete tyto produkty využít i jako skvělý dárek a pestrý výběr vám nabízí užitkové sklo, vázy, svícny, sklo nápojové, podnosy, kávové a čajové servisy, hrnky, talíře, mísy, různé dekorace, sošky, květináče.

Prodej venkovních i vnitřních keramických květináčů či obalů na květináče i od českých výrobců
Velký výběr venkovních, vnitřních keramických i plastových květináčů, obalů či podmisek, které dozdobí každou terasu, balkón či parapet najdete v Zahradním centru Malinkovič-Důbrava v Břeclavi.
Gastrosklad, prodáváme gastro vybavení do kuchyně - pekáče, hrnce, mísy, pánve, sklenice
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a gastrosklad, kde sežente gastro vybavení do kuchyně, jako je užitkové sklo, mísy, pekáče, pánve, hrnce a další kuchyňské vybavení.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Maturitní skleničky, vázy různých tvarů s libovolným potiskem
Společnost Reklamní potisk s.r.o. Vám dodá krásné maturitní skleničky a také skleněné vázy pro učitele s logem Vaší školy, jménem nebo libovolným potiskem.
Reklamní potisk, s.r.o.
Gastrovybavení pořídíte na e-shopu z pohodlí domova - vybavení do kuchyně
Gastrovybavení pořídíte na našem e-shopu gastrosklad.cz z pohodlí domova. Naše firma Chovancová Ilona Vám poskytne veškeré vybavení do kuchyně.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Lahvička na tinktury, kapky, oleje, esence, roztoky pro farmacii
Sháníte do Vaší firmy lahvičky, kapátka nebo uzávěry? Potom neváhejte a obraťte se na nás. ELPACK, s.r.o., je firma sídlící v Brně, a zabývá se dodávkami obalového materiálu ze skla a plastu. Naše výrobky jsou nejvíce využívány převážně ve farmacii, v kosmetice, chemii, potravinářském průmyslu a jiných oborech. Prodáváme lahvičky GL 18 100 ml z ...
ELPACK, s.r.o.
Prodej a půjčovna kuchyňského vybavení, nádobí, skla nebo porcelánu
Prodej a půjčení kuchyňského vybavení od talířů a příborů až po okrasné sklo a porcelán Vám v Opavě zajistí firma Chovancová Ilona a na eshopu firmy si vyberete vše co budete potřebovat na Vaší akci.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Prodej skla, rámování, zasklívání oken, sklenářství Jičín, odborná montáž, paspartování, vrtání
Prodej skla, rámování, zasklívání oken, sklenářství Jičín, odborná montáž, paspartování, vrtání skla, zhotovení zrcadel, výroba akvárií, sklenářské výrobky.
Prodej skleněné dózy na masti, kelímky z plastu, tuby, želatinové tobolky
Prodej skleněné dózy na masti, uzávěry, kelímky z barevného skla, tuby, želatinové tobolky od firmy ELPACK, s.r.o. Vhodné pro farmacii, potraviny, chemii i kosmetiku.
ELPACK, s.r.o.
Floristické potřeby a pomůcky pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob
Společnost GARDEN CENTRUM - RAIDA je spolehlivé zahradnictví v Opavě, které nabízí v Opavě a okolí floristické potřeby pro výrobu věnců, květinových vazeb a výzdob.
RAIDA - GARDENCENTRUM s.r.o. Zahradnictví Opava
Technická a hodinová skla, mikroskla, přídavná zpětná zrcátka pro automobily
Sháníte zkušeného a osvědčeného výrobce skla? Firma GLASSBEL, spol. s r.o. je tradičním českým výrobcem technického a hodinového skla, mikroskel a přídavných zpětných zrcátek pro automobily.
Umělecký sklář, skleněné vázy, plastiky, světelné objekty
Umělecký sklář Martin Štefánek se specializuje na zakázkovou výrobu uměleckého skla i plastik a světelných objektů. Svá díla tvoří v Desné v okrese Jablonec nad Nisou v Libereckém kraji.
Skleněné a plastové obaly, kosmetické a zdravotnické lahvičky, lékovky, kelímky, uzávěry
Plastové a skleněné lahvičky na krémy, mastičky i léky dodává rodinná firma Milena Pravečková – Renwel sídlící v Nýřanech. Prodáváme veškeré plastové lahve a uzávěry různého průměru.
Skleněné flakóny a flakónky dle objemu, s rozprašovačem na parfémy, e-shop, příslušenství
Elegantní flakónky do kabelky každé ženy dodává ryze česká společnost Pavla Skálová z Nýrska. Flakóny s balónkem i rozprašovačem v nejrůznějších barvách, velikostech a materiálech.
Gastrozařízení, gastrovybavení - velkosklad a e-shop
Firma Chovancová Ilona je velkoobchod a e-shop s gastrovybavením do domácností, hotelů, kuchyní a podobných zařízení. V našem gastroskladě nalezete vybavení od příborů po úklidové prostředky.
Chovancová Ilona GASTROSKLAD
Glass turistika, tradiční výroba foukaného skla na Vysočině
Využijte možnosti netradičního zážitkového pobytu v hotelu U Hrocha ve Škrdlovicích, kde Vás čeká výroba foukaného skla pod dohledem zkušeného mistra skláře.
Restaurace a hotel U Hrocha
Skleněné předměty, historická okna, interiérové doplňky, pískování
Zakázková výroba skleněných předmětů, historických oken a interiérových doplňků, leptání a pískování skla realizuje společnost Pelechovská sklárna s.r.o.
Prodejna vánočních ozdoby - baňky, figurky, dekorace
Podniková prodejna vánočních ozdob, baněk, figurek a jiných dekorací, kterou můžete navštívit ve Vsetíně, je společnost IRISA s širokým sortimentem ručně vyráběných skleněných vánočních ozdob.
Skleněné výrobky, džbány, dekorované sklenice, historické sklo
Ručně foukané skleněné výrobky, dekorované sklenice, džbány a karafy, historické sklo, křišťál, designové produkty, vázy, mísy vyrábí společnost Balvínglass s.r.o.
Ručně vyráběné skleněné Vánoční ozdoby a baňky – tradiční Vánoční dekorace z české výroby
České výrobní družstvo IRISA – Vánoční ozdoby se věnuje ruční výrobě skleněných vánočních ozdob. Na našem e-shopu naleznete ručně vyráběné skleněné Vánoční ozdoby pro tu správnou vánoční atmosféru.
Výroba, prodej skleněné vinné láhve na víno - přímo od výrobce ze skláren
Láhve na víno, originální skleněné vinné láhve vybírejte přímo od výrobce ze skláren. Výrobou a prodejem se zabývá tradiční výrobce obalového skla SKLÁRNY MORAVIA se sídlem v Úsobrně.
Potravinářské sklenice - skleněné obaly na kečup, majonézu, kořenky
Sklenice pro potravinářské účely vyrábí společnost Sklárny Moravia se sídlem v Úsobrně. Dodává skleněné obaly na kečup, majonézu, skleněné kořenky a další obalové sklo.
Skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, vajíčka barevná a čirá
Družstvo IRISA pro Vás vyrábí skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, které s příchodem jara oživí a rozveselí Váš domov.
Prodej skleněných, plastových obalových materiálů - lahvičky, ampule, lahve, dózy
Prodej, dodávka skleněných, plastových obalových materiálů. Lahvičky, ampule, lahve, dózy a další produkty zakoupíte od firmy ELPACK, s.r.o., z Brna.
ELPACK, s.r.o.
Skleněné láhve na víno, alkohol, likéry - obaly ze skla na míru různých tvarů s povrchovou úpravou
Tradičním výrobcem obalového skla, originálních láhví na alkohol, na víno, kosmetických flakonů nebo atypických sklenic do potravinářství na zakázku je společnost Sklárny Moravia se sídlem v Úsobrně.
Obaly pro parfémy - skleněné kosmetické flakóny, obalové sklo
Sklárny Moravia se sídlem v Úsobrně je tradičním výrobcem a prodejcem obalového skla. Výroba kosmetických flakónů, obalů na parfémy či výroba atypických sklenic Vám přináší kvalitu a spokojenost.