Chcete si pochutnat na kvalitním masu a uzeninách? O vaše chutě a potřeby v této oblasti se postarají profesionální řezníci, řeznictví, jatka, masokombináty i uzenářství. Můžete si tak pochutnat na produktech z masa vepřového, hovězího, zvěřině i drůbeži. Dále na vás čekají výrobky jako párky, salámy, klobásy, slanina, mleté maso, šunky, špekáčky.

Distribuce mléčných, mražených i nemražených potravin, velkoobchod
Prodej a distribuce mražených i nemražených potravin, mléčných výrobků a nápojů do restaurací, škol a jídelen realizuje velkoobchod potravin APETITTO - ŠNAJDR s.r.o.
Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality
Záleží Vám na kvalitě pokrmů, které podáváte ve své restauraci či doma rodině? Pokud ano, doporučuje Vám Přeštík a Čestr - vepřové a hovězí maso prvotřídní kvality!
Uzeniny, masné výrobky a sýry z kvalitních surovin, vlastní výroba, prodej i dodávka
Chutné a voňavé klobásy, salámy i šunku seženete u firmy ML Kratochvíl spol. s r.o. v Bohunicích na Prachaticku. Vysoce kvalitní masné produkty za velmi rozumné ceny.
Maso a uzeniny, vepřové, hovězí i kuřecí maso, zabijačkové speciality, výroba, prodej
Tradičnímu a poctivému řeznickému řemeslu se naplno věnuje společnost MAKOVEC a.s. Maso, uzeniny z Prostějova. Pestrý sortiment mas, uzenin, šunkových i uzených výrobků.
Porážka jatečných zvířat, odborné bourání a nakládání hovězího i vepřového masa, rozvoz
Profesionální porážku hospodářských zvířat pocházejících pouze od českých chovatelů dlouhodobě poskytuje společnost JATKY Dolní Heřmanice s.r.o. z Dolních Heřmanic.
Prodej snadno stravitelného a dietního krůtího masa Jičín
Zabýváme se chovem krůt a nabízíme výrobu a prodej krůtího masa a výrobky z něj - Rodinná farma Nový Dvůr Jiří Kořínek
Řeznictví a uzenářství Praha 3, e-shop a kamenná prodejna se šťavnatým hovězím masem
Pestrý výběr hovězího i vepřového masa, voňavých uzenin, sýrů a dalších farmářských specialit pro Vás připravila firma Řeznictví a Uzenářství Brabec Martin Brabec se sídlem na Praze 3 Vinohrady.
Drůbežářský závod Klatovy, zpracování kuřecího masa, výroba uzenin
Drůbežářský závod Klatovy a.s. se zaměřuje na odchov kuřat, zpracování kuřecího masa, výrobu kuřecích uzenin a jiných produktů bez E, prodej kuřat chlazených a mražených.
Farmářské tržiště on-line, tradiční mléčné a masné produkty z farmy až k vám domů
Mléčné výrobky té nejlepší kvality Vám vyrobí společnost Farma Miller Holubice Ing. Jan Miller v Holubicích u Prahy. Výrobky z tradičních surovin a chutného plnotučného mléka od českých krav.
Čerstvé výsekové maso, uzenářská výroba, velkoobchod a síť severočeských prodejen
Prvotřídní maso i uzeniny na pult Vašich prodejen Vám dodá společnost RS maso CZ, s.r.o. z Kozomína u Mělníka. Profesionální přístup, široký sortiment a kvalitní servis.
Řeznictví a bufet Slatiňany, cateringové služby, speciality pro rauty, svatby a oslavy
Kvalitní maso, chutné uzeniny a další masné výrobky najdete u firmy Řeznictví Karel Farda ve Slatiňanech u Chrudimi. Perfektní jídlo pro Vaši oslavu, svatbu či raut.
V rodinném řeznictví akce na domácí uzeniny, kvalitní maso - vše bez dochucovadel
Využijte akce, kterou připravilo řeznictví a uzenářství Aleš Košař - Zlínský kraj. Zakoupíte u nás kvalitní maso, domácí uzeniny, pomazánky. Na prodejně Otrokovice v akci vepřový bok s kostí, klobásy.
Výborná domácí zabijačka od 1. října -  chutné kvalitní produkty
Řeznictví a uzenářství Jana Černockého si Vás od 1.října dovoluje pozvat na výbornou domácí zabijačku, kde si můžete pochutnat na spoustě různých kvalitních zabijačkových produktů.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o.
Řeznictví a uzenářství Jan Černocký nově i v Jablůnce - vždy čerstvé maso a kvalitní uzeniny
Navštivte novou pobočku řeznictví a uzenářství Jana Černockého v jablůnce a vyberte si kvalitní domácí uzeniny bez náhražek, lahodné masné tradiční speciality a čerstvé maso z českého chovu.
Jan Černocký, řeznictví a uzenářství s.r.o. Řeznictví Jablůnka
Velkoobchod hovězího a vepřového masa, uzenin, e-shop
Zásobování restaurací, velkoobchod hovězího, telecího a vepřového masa, masných výrobků, uzenin, salámů, párků zajišťuje řeznictví s e-shopem Amaso CZ, s.r.o., Praha 1.
Maloobchodní prodej potravin a nepotravinářského zboží, Nová Paka
Maloobchodní prodej potravin a nepotravinářského zboží, drogerie, nápoje, pečivo, uzeniny, cukroviny, ovoce a zeleninu nakupujte v Potravinách Nová Paka Ladislav Knap.
Potraviny Nová Paka Ladislav Knap - Anton
Výroba, prodej maso, uzeniny, lahůdky - Řeznictví, uzenářství s vlastní dopravou
Řeznictví a uzenářství Matula je podnik s vlastní bourárnou, masnou výrobou i vlastní dopravou v regionu Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj. Výroba i prodej je zaměřen na maso, uzeniny i lahůdky.
Velkoobchod chlazených, mražených potravin - distribuce po celé ČR i na Slovensko
Společnost UNIGASTRO s.r.o. Uherský Brod je velkoobchod chlazených, mražených potravin. Distribuce je zajištěna po celé ČR i na Slovensko.
Řeznictví a uzenářství, maso a uzeniny, zabijačkové speciality
Kvalitní maso vepřové i hovězí, uzeniny, párky, šunky, salámy, zabijačkové speciality a jiné masné výrobky produkuje a prodává Řeznictví Nosek s.r.o., okres Semily.
Chov skotu, prodej hovězího masa a drobů z vlastní farmy
Chov hovězího dobytka, kvalitní biologicky hodnotné hovězí maso a droby z vlastní farmy, svíčková, kýta, roštěnec v BIO kvalitě prodává Jan Hořák - Zemědělská farma, Rýmařov.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Bourárna masa, hovězí maso v BIO kvalitě, Janovice u Rýmařova
Bourárna masa z vlastního chovu, rozpracování, dělení a zpracování vyzrálého hovězího masa v BIO kvalitě. Prodej v kamenné i pojízdné prodejně zajišťuje Jan Hořák, Janovice u Rýmařova.
Jan Hořák - Zemědělská farma
Prodej a distribuce nemražených potravin
Společnost APETITTO - ŠNAJDR s.r.o. ze Zruče u Plzně se specializuje na prodej a distribuci nemražených potravin ve vysoké kvalitě, které nabízí restauracím, jídelnám, školám a školkám.
Velkoobchod s uzenářskými výrobky, jako jsou klobásy, šunky, trvanlivé salámy a další
Velkoobchod, který zajišťuje dovoz kvalitních a chutných uzenářských výrobků v oblasti Znojma a Moravského Krumlova, je společnost JIMA.SPOL s.r.o.
Prodejna masa a uzenin Domažlice
Kvalitní maso a uzeniny z prověřených vlastních chovů a vlastního zpracování na jatkách nabízí ve své rozšířené prodejně Zemědělského obchodního družstva Mrákov.
Rozvoz mlékárenských, uzenářských a masných výrobků za velkoobchodní ceny
Dodávku kvalitních mléčných, uzenářských a masných výrobků od prověřených českých výrobců do prodejen a provozoven zajišťuje společnost JIMA - SPOL s.r.o. ve Znojmě a okolí.