Široká nabídka různých druhů alkoholických nápojů od piva, suchých, sladkých, polosladkých nebo šumivých vín, slivovice, tuzemského nebo karibského rumu, skotské, irské či americké whisky, vodky, ginu, brandy, tequilly a jiných destilátů a lihovin po nespočet likérů určených k přímé konzumaci nebo do míchaných nápojů.

23. Slavnosti piva Rohozec - tradiční akce vítání léta
19.9. 2020 se konají již 23. slavnosti piva Rohozec. Tradičně v areálu pivovaru a tradičně s rozmanitou ochutnávkou piv i limonád. Po celý den bude probíhat bohatý, hudební program a zábava.
První probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání i psychiky.
Už jste vyzkoušeli naší novinku první Probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání a psychiky? Tak neváhejte a objednejte si Váš zlatavý mok ještě dnes!
Pěstitelská pálenice v okrese Nymburk, zpracování vlastního kvasu
Destilace vlastního ovocného kvasu, odborné poradenství, vypálení ovoce za pomoci moderního zařízení v pěstitelské pálenici Palno, s.r.o., Nouzov v okrese Nymburk.
Dárkové sady piva, vánoční nabídka, Rohozec, pivo, duopack
Vybírejte z dárkových sad piva Rohozec – darujte Vánoční multipack sady, stylové džbány nebo lahve piva Skalák v Retro edici.
Lahodná a kvalitní lahvová vína z mikulovské vinařské oblasti
Lahodná a jakostní lahvová vína z mikulovské vinařské oblasti, ať už se jedná o bílá, červená, růžová, oranžová či šumivá vína, zakoupíte na webových stránkách vinařství Vílo Lípa Mikulov.
Vánoční dárkové sety piva potěší a zaženou žízeň
Pivo z Českého ráje v originálních vánočních, dárkových baleních z PIVOVARU ROHOZEC, a.s. Turnov.
Firemní vína jako dárek z vinařské oblasti Lednicko-valtického areálu
Víno jako dárek pro firemní partnery či spolupracovníky od společnosti VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Kvalitní moravská odrůdová vína, etikety s Vaším logem či přáním.
VINAŘSTVÍ VALTICKÉ PODZEMÍ s.r.o. Firemní vína, víno jako dárek
Třináctka Pivovaru Rohozec držitelem World Beer Seal 2019
Rohozecká TŘINÁCTKA se stala absolutním vítězem napříč všemi kategoriemi a obsadila první místo v hlavní soutěži World Beer Seal 2019.
Zámecký pivovar, ubytování v historických pokojích - hotel pro náročné klienty
Zámek Zábřeh v Ostravě je hotel nejen pro náročné klienty. Najdete zde ubytování v historických pokojích, stylovou restauraci a také zámecký pivovar.
Prodej a výroba kvalitní moravské víno, přívlastkové vína, sklep Čejč
Prodej a výroba kvalitní moravské víno, přívlastkové vína pěstuje na Moravě Vinařství Císařské sklepy Horák Horákova farma, a.s. Čejč. Prodává bílé i červené odrůdy vín.
Císařské sklepy Horák
Velkoobchod s vínem - lahvové, sudové, stáčené víno Bag in Box
Specializovaný velkoobchod s vínem, Ráj vína s.r.o., dodá po celé ČR kvalitní lahvové, sudové, stáčené víno i Bag in Box vína. Sídlo firmy je v Buchlovicích - Zlínský kraj.
Pivo České republiky 2019 – Ocenění Rohozecký Podskalák
Účastnili jsme se 23. ročníku tradičních Slavností piva v Českých Budějovicích a získali jsme Ocenění piva 2019.
Novinka pivovaru Rohozec - pivo Skalák v plechu – světlý ležák sbalený na cesty
Pro vyznavače dobrého piva připravil pivovar Rohozec novinku, pivo Skalák v plechu. Vynikající chuť a bohatou pěnu tohoto světlého ležáku si díky praktickému obalu můžete vychutnat kdekoliv na cestách
Ocenění 2018 - Pivo roku a pivovar roku 2018
Náš PIVOVAR ROHOZEC, a.s Turnov dostal další ocenění Pivo roku a pivovar roku 2018, úspěšně jsem se také umístili v kategoriích spodně kvašených piv.
Vinařství z jižní Moravy, zpracování, výroba, prodej vína, e-shop
Pěstování vinné révy, zpracování, výroba a prodej kvalitního vína z vinařství VÍNO BLATEL, a.s., Blatnice pod Svatým Antonínkem. Pořádání degustací a prodej na e-shopu.
Vinařství Prušánky, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová
Tradiční rodinné vinařství na jižní Moravě v obci Prušánky - Igor Herzán se zaměřuje na pěstování, výrobu a prodej vín, lahvová i sudová vína, červená, bílá a růžová.
Kompletní realizace vinoték na klíč - služby pro vinotéky
Založení vlastní vinotéky bude snazší, pokud je Vaším partnerem firma Ráj vína s.r.o.. Zaměřuje se na kompletní realizace vinoték v lokalitě Zlínský kraj. Poskytuje i služby pro zavedené vinotéky.
Vinařská turistika s ubytováním ve vinařství s produkcí bio vína
Vinařskou turistiku, ochutnávku bio vína vlastní produkce a k tomu navíc ubytování uprostřed vinice – to vše zažijete ve Vinařství Jiří Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Kvalitní lahvová vína moravská, zahraniční, šumivá, speciální - eshop
Společnost Ráj vína s.r.o. provozuje eshop rajvina.cz, kde nakoupíte kvalitní lahvová vína moravská, zahraniční, šumivá i speciální. V lokalitě Zlínský kraj i v jiných koutech ČR máme několik vinoték.
Zažijte svatbu v prostředí nádherných vinic
Netradičním a zároveň kouzelným místem pro konání Vaší svatby a svatební hostiny je Vinařství Barabáš ve Strachoticích na Znojemsku.
Alkoholické nápoje s certifikací lihovin do baru, restaurace
Velkoobchod s lihovinami L & M nápoje s.r.o. nabízí alkoholické nápoje s certifikací lihovin do baru, restaurace a dalších provozoven a zařízení.
L & M nápoje s.r.o.
Prodej dárkových balení vín, prodej červených a bílých vín
Prodej dárkových balení vín, prodej červených a bílých vín, vlastní výroba vína od Jihomoravského vinařství Horákova farma a.s. v Čejči - oceněná vína.
Císařské sklepy Horák
Pivovar, výroba piva HOLBA PREMIUM, ŠERÁK, světové ocenění
Pivovar Holba Hanušovice vyrábí pivo HOLBA PREMIUM, světlý dvanáctistupňový ležák s vyváženou chutí, získal stříbrné ocenění v prestižní světové soutěži v roce 2018.
Havlíčkobrodský pivovar, výroba piva REBEL s označením České pivo
Výroba piva REBEL s ochranným označením České pivo, světlé, tmavé, speciální, nefiltrované pivo vaří Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s., zajištění exkurzí.