Pro firmy, kanceláře, výrobny, prodejny i domácnosti se skvěle hodí plastové obaly a fólie. Slouží nejen k ochraně obsahu, ale i snadné přepravě a skladování a z pestré nabídky si můžete vybrat plastové přepravky průmyslové, potravinářské, EURO přepravky, boxy, nádoby, vozíky, fólie bublinkové, potravinářské, sáčky, stavební fólie, obálky a další.

Obalový materiál do lékáren a zdravotnických zařízení - prodej, e - shop
Obalový materiál seženete na e-shopu firmy FAGRON a.s. se sídlem v Olomouci, která prodává široký sortiment materiálu do lékáren a zdravotnických zařízení.
Elektricky vodivé BIG-BAGy typu C umožňují odvádět elektrostatické náboje
Pokud se obáváte nekontrolovaných elektrických výbojů při manipulaci se zbožím, pak vyzkoušejte naše elektricky vodivé BIG-BAGy typu C.
E-shop s obalovými materiály, kartonáž, lepenky, fólie, pytle, sáčky i různých velikostí
Obalový materiál pro ochranu Vašeho zboží naleznete u firmy Recyklbox - Blanka Weisserová sídlící v obci Líně u Plzně. Vysoce odolné stretch folie i krabice pro bezpečnou dopravu Vašeho zboží.
RECYKLBOX s. r. o.
Reklamní, igelitové tašky s potiskem i bez potisku - výroba
Reklamní, igelitové tašky s potiskem jsou výbornou propagací pro vaši firmu či produkty. Chcete-li i vy zajistit jejich výrobu, pak kontaktujte firmu OBALIA v Prostějově a vyberte si z mnoha druhů.
Boxy, bedny, přepravky, kufry, euroboxy, přepravní boxy - prodej, dodávka, půjčovna
Dodávku boxů, beden, přepravek, kufrů, euroboxů a přepravních boxů zajistí firma Zarges CZ, s.r.o., z Brna, která se zabývá prodejem a půjčováním a mají pro Vás vždy optimální řešení.
Výroba obalového materiálu, bublinková a pěnová folie
Vyrobíme pro vás kvalitní a spolehlivý obalový materiál, dokonalá ochrana vašich výrobků díky bublinkové a pěnové folii - OSAPO, s.r.o. Liberec
Nádoby na kontaminovaný odpad – různé velikosti
Certifikované nádoby na kontaminovaný odpad laboratoří a lékařských ordinací zakoupíte v mnoha variantách na eshopu společnosti BIOGEN PRAHA s.r.o.
Biogen Praha, s.r.o. Molekulární biologie a genetika
Prodej rašlových síťovaných pytlů na brambory, ořechy, dříví, štěpku
Prodej, dodávku rašlových pytlů na brambory, ořechy, dříví i štěpku zajišťuje firma FOKUS-H s.r.o. Pytle nabízíme v několika objemech a barevných provedeních.
Výkup a čištění použitých vaků a Big-Bagů
Výkup a čištění použitých velkoobjemových vaků či Big-Bagů provádí společnost Bohemia Bag s.r.o.
Velkoobjemové vaky BIG-BAG, distribuce, prodej, dodávka
Prodejem, distribucí velkoobjemových vaků BIG-BAG s využitím pro transport a skladování pelet, granulí, a sypkých materiálů se zabývá firma FOKUS-H s.r.o.
Výrobce a dodavatel velkoobjemových vaků
Společnost Bohemia Bag s.r.o. z Oblekovic u Znojma, to je výrobce kvalitních velkoobjemových vaků Big-Bag, využitelných v zemědělském chemickém, stavebním i potravinářském průmyslu.
Samolepicí pásky Stokvis Tapes Praha - světový zpracovatel pásek
Samolepicí pásky pro průmyslová odvětví, speciální lepící pásky v požadovaných rozměrech vyvíjí, testuje a vyrábí světový zpracovatel pásek Stokvis Tapes Praha.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Rychlouzavírací sáčky se zipem pro balení a skladování předmětů
Pro balení a skladování menších předmětů jsou nejpraktičtější rychlouzavírací sáčky se zipem, díky kterým budete mít vše pod kontrolou. V eshopu firmy OBALIA si vyberete zipové sáčky různých druhů.
Balicí služby, návrh a výroba obalového materiálu, sáčků z plastových i papírových fólií
Balicí sáčky na zakázku Vám vyrobí společnost Balírna Balmex sídlící v obci Kropáčova Vrutice – Kojovice. Bohatý sortiment sáčků různých tvarů, velikostí a materiálů.
Protikorozní ochrana - výroba LD-PE antikorozní fólie různých tlouštěk a šířek
Jako dočasná protikorozní ochrana Vám poslouží LD-PE antikorozní fólie VALENO od firmy EXCOR - ZERUST z regionu Zlín. Garantujeme dodání kovových výrobků v bezvadném stavu po celém světě.
Velkoobchod s obalovým materiálem
Jednorázové nádobí, hygienické pomůcky nebo vše pro stolování dodá do Vaší restaurace, hotelu, prodejny nebo ordinace velkoobchod s obalovým materiálem Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO z Březnice.
Výhody Bag-in-box oproti keg sudům - prověřený systém balení tekutin
Inovativní technologie přepravního balení pro víno - systém Bag-in-box od společnosti Model Pack Shop, který Vám poskytne mnohé výhody oproti keg sudům.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Ochranné obaly Cover bag
Ochranné obaly Cover bag pro nejrůznější odvětví zdravotnictví nabízí za výhodné ceny v balení po kartonech společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích.
Obalové materiály Stericlin
Společnost Unibal s.r.o. se sídlem v Českých Budějovicích nabízí kompletní sortiment obalových materiálů dodavatele Stericlin pro použití ve všech oblastech zdravotnictví.
Náhradní plnění REAL servis Tábor
Podpořte práci zdravotně postižených a získejte daňové úspory nákupem výrobků a služeb od společnosti REAL servis spol. s r.o. z Tábora.
Výrobce velkoobjemových vaků k přepravě a skladování sypkých směsí
K přepravě a skladování sypkých směsí jako hnojiva, soli, chemikálie, potraviny a krmiva se hodí velkoobjemové vaky, které vyrábí společnost Bohemia Bags s.r.o.
Smrštitelné fólie GRANOTEN pro skupinové balení PET lahví a plechovek
Smrštitelné fólie GRANOTEN jsou odolné, pevné a tažné pro skupinové balení PET lahví, plechovek, briket a matrací, výroba a prodej společnost GRANITOL akciová společnost.
Pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví
Voděodolné pásky STOKVIS TAPES, lepící pásky pro automobilový průmysl, zdravotnictví, stavebnictví, telekomunikační zařízení vyrábí společnost Stokvis Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Kontejnerové BIG BAGy, velkoobjemové vaky z PP tkaniny
Velkoobjemové vaky a kontejnerové pytle z polypropylénové tkaniny, standardní BIG BAGy vyrábí a prodává znojemská společnost Bohemia Bag s.r.o.
Výroba tvarově stálých Big-Bagů k efektivnímu uskladnění sypkého materiálu
K uskladnění jakéhokoliv sypkého materiálu s maximální úsporou místa Vám skvěle poslouží tvarově stálé pytle Q-BAGy vyráběné společností Bohemia Bag s.r.o.