Pro firmy, kanceláře, výrobny, prodejny i domácnosti se skvěle hodí plastové obaly a fólie. Slouží nejen k ochraně obsahu, ale i snadné přepravě a skladování a z pestré nabídky si můžete vybrat plastové přepravky průmyslové, potravinářské, EURO přepravky, boxy, nádoby, vozíky, fólie bublinkové, potravinářské, sáčky, stavební fólie, obálky a další.

Zakázková výroba průmyslových obalů – sáčky, reklamní tašky a pytle s tiskem i bez
Rozjíždíte právě svůj e-shop a přemýšlíte v čem budete své zboží doručovat zákazníkům? Naše firma Obaly Javůrek vám na zakázku vyrobí sáčky s potiskem vaší značky.
Obaly Javůrek s.r.o.
Recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů - sáčky pro sterilní balení mléka
Sáčky pro sterilní balení mléka dodává v České republice firma Model Pack Shop. Pořiďte si recyklovatelné Bag-in-Boxy (BiB) do mléčných automatů, které zvyšují trvanlivost čerstvých produktů.
Model Pack Shop Brno e-shop obaly a krabice
Ochranné povlaky autosedaček, mikrotenové sáčky, Liberec
Firma BIPO - PLAST s.r.o. z Liberce proto nabízí jednorázové ochranné povlaky autosedadel nejen pro samotné výrobce sedaček, ale také pro autoservisy.
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI - k ochraně výrobků proti korozi
V sortimentu firmy INNOFILM s.r.o. najdete i samolepící antikorozní ochranné fólie INNOFOL VCI. Jedinečný produkt k ochraně výrobků proti korozi. Firmu má sídlo v Napajedlech nedaleko Zlína.
Obalový materiál od PPFOL - laminační, BOPP nebo teplem smrštitelné fólie
Bohatý sortiment pro balení naleznete u firmy PPFOL ze Slavkova u Brna, která nabízí kvalitní obalový materiál pro potravinářské i nepotravinářské účely.
Balicí služby, balení na zakázku, výroba plochých, hadicových, doypack a flowpack sáčků včetně designu a potisku
Firma Balmex pana Ondřeje Kopičky se sídlem v okrese Mladá Boleslav nabízí komplexní balicí služby včetně balení na zakázku. Specializujeme se také zakázkovou výrobu sáčků včetně designu a potisku.
Balící samolepicí pásky, izolepy - pro domácnost i průmysl
Balící samolepicí pásky a izolepy pro domácnost i průmysl ve Zlíně vyrábí společnost Steroll s.r.o., díky které můžete bez problémů a hlavně rychle zabalit cokoli je potřeba.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Sáčky a pytle LDPE se záložkami do boxů a kartonů prodej Pardubice
LDPE, HDPE fólie, pytle sáčky, uzavírání samolepícím proužkem, lepící klopou, paletizační pytle, konfekční výroba, průtažné fólie, odnosné tašky
Potištěné samolepicí pásky - pro zabezpečení, reklamu a identitu baleného zboží
Firma Steroll s.r.o. ze Zína je specialistou na výrobu lepících pásek a obalových materiálu. Vyrábíme potištěné lepící pásky pro image Vaší firmy, reklamu, zabezpečení a lepší identitu baleného zboží.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Efektivní pevný paletový plastový kontejner s lyžinami či kolečky je vhodný pro skladování a přepravu
Bezpečný, inovativní, pevný a hygienický. To vše představuje pevný paletový plastový kontejner JumboNest s lyžinami nebo s kolečky, vhodný pro skladování a přepravu od firmy Schoeller Allibert s.r.o.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Prodej LDPE pytlů, sáčků, strečových fólií, peletizačních pytlů Olomouc
polyetylenová fólie, peletizační pytle, LDPE pytle, sáčky, strečové fólie, bublinkové fólie, obalový materiál, potisk fólií
Kvalitní obalový materiál za výhodné ceny od českého výrobce s dopravou zdarma
Specialisty na výrobu obalových materiálů za výhodné ceny v České republice hledejte ve společnosti DAPAS v Prostějově. Mezi hlavní výrobky patří LDPE a HDPE fólie, po domluvě i s dopravou zdarma.
Nejlepší samolepící pásky na trhu – pásky Praha
Samolepící materiály, lepící systémy pro průmyslové společnosti, lepící pásky klasické i oboustranné, česká společnost s lepícím materiálem – Sotkvic Promi s.r.o.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Prodej obalového materiálu, bublinkových fólií, pytlů a tašek Olomouc
odnosné tašky, průtažné fólie, bublinkové, HDPE, LDPE fólie, obalový materiál, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, mnoho provedení.
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, čistíme vratné obaly boxy, přepravky, mytí plastových židlí
Průmyslové čištění obalů Kopřivnice, profesionálně a spolehlivě čistíme vratné balení, v automobilovém, výrobním či potravinářském průmyslu.
Zakázková výroba, vstřikování plastických hmot a vakuové tvarování Rakovník, plastové nádobí
Zabýváme se výrobou v oblasti vstřikování plastických hmot a vakuového tvarování pro spotřební a stavební průmysl. Vyrábíme a dodáváme plastové soupravy pro letecký catering a gastronomii.
Obalové materiály, sáčky, pytle, paletizační pytle, strečové fólie Olomouc
folie průtažné, LDPE, HDPE, bublinkové, paletizační pytle, obalové materiály, polyetylenová fólie, potisk až v šesti barvách, hadice a jiný sortiment.
Plastová recyklovatelná paleta, která je vysoce pevná, odolná a lehká, zajistí lepší skladování a manipulaci
Výrobou plastových recyklovatelných palet BAYOPAL 1210 dokázala firma Schoeller Allibert s.r.o. ještě více zefektivnit logistiku a zajistit bezpečnost nákladu nejen při přepravě, ale i skladování.
Schoeller Allibert Czech Republic s.r.o.
Bezpečnost pro přepravu i uskladnění v našem e-shopu!
O bezpečnost Vašich písemností i drobných cenných předmětů při přepravě nebo při uskladnění se postará nabídka bezpečnostních obalů, obálek a plomb v e-shopu společnosti ProTrade, s.r.o. z Prahy.
Polyetylénové sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, se zipem, lepicí klopou
Jeden z největších výrobců obalových materiálů firma DAPAS, spol. s.r.o. nabízí široký výběr polyetylénových sáčky z HDPE, LDPE - svačinové sáčky, sáčky se zipem, lepicí klopou a další.
Jednorázové ochranné povlaky pro výrobce autosedaček a pro autoservisy
Nabízíme ochranné povlaky autosedadel, které zajistí čisté sedačky po celou dobu opravy v autoservisu - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Výrobce speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl
Výrobou speciální antistatické, bublinkové folie pro automobilový průmysl se zabývá firma HB pack s.r.o. Bublinková fólie zamezuje tvorbě elektrostatického náboje.
HB pack s.r.o.
Samolepící pásky, tvarované výseky a laminování
Oboustranné i jednostranné lepící pásky, tvarové výseky z lepících pásek i laminování lepících materiálů. Sériová i zakázková výroba v nejvyšší kvalitě od společnosti LAGA Borohrádek s.r.o.
Výrobky z plastu přímo od výrobce - kvalitní plastové produkty s vysokou přesností
Společnost Josefa Krčmy se specializujeme na výrobu kvalitních plastových výrobků, které vyrobíme s vysokou přesností. Lisovna plastů sídlí ve Vsetíně.
Josef Krčma - lisovna plastů
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení i pro fixaci zboží na paletách
Přepravní pytle a paletizační fólie na balení velkoobjemových produktů a pro fixaci zboží na paletách vyrábí a dodává firma DAPAS, spol. s.r.o. z Prostějova.