Pro firmy, kanceláře, výrobny, prodejny i domácnosti se skvěle hodí plastové obaly a fólie. Slouží nejen k ochraně obsahu, ale i snadné přepravě a skladování a z pestré nabídky si můžete vybrat plastové přepravky průmyslové, potravinářské, EURO přepravky, boxy, nádoby, vozíky, fólie bublinkové, potravinářské, sáčky, stavební fólie, obálky a další.

Profily z pěnového polyethylenu – ochranné PE pěny a pěnové profily k ochraně hran výrobků
Pěnové profily, ochranné PE pěny k ochraně hran různých druhů výrobků s využitím pěnového polyethylenu má ve svém obrovském portfóliu společnost SEMOPLAST s.r.o. ze Šumperku.
SEMOPLAST s.r.o.
Hladké sáčky LDPE s potiskem i bez potisku – kvalitní výrobce obalových materiálů
Hladké sáčky LDPE s potiskem i bez potisku v několika velikostech vhodné k balení výrobků a zboží a další obalové materiály vyrábí a prodávají specialisté ze společnosti HB pack s.r.o.
HB pack s.r.o.
LDPE, HDPE fólie, sáčky, přířezy z vícevrstvé, bublinkové fólie-výroba do 2.dne
Jakékoliv výrobky z LDPE, HDPE fólie, sáčky, pytle, přířezy z bublinkové vícevrstvé folie dodá do 2.dne firma Centroplast z okresu Uherské Hradiště. Vybírejte z více než 1000 typů výrobků.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Role z pěnového polyethylenu – kvalitní pěnové fólie jako ochrana výrobků a zboží
Kvalitní pěnové fólie z pěnového polyethylenu k ochraně výrobků proti poškrábání a s tepelnou izolací má ve svém bohatém sortimentu a dodává v České republice společnost SEMOPLAST s.r.o.
SEMOPLAST s.r.o.
Výroba plastových pytlů, sáčků-samonosné pytle, sáčky zip, z PE
Výroba plastových pytlů, sáčků a folií má ve firmě Centroplast z okresu Uherské Hradiště dlouhou historii - dodáme samonosné pytle, zip sáčky, výrobky z PE i pěnového PE.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Obalové materiály – bublinkové a strečové fólie, zakrývací plachty
Bublinkové, stretch fólie a další obalové materiály, pomocí kterých ochráníte různé předměty při jejich přepravě, zakoupíte v prodejně Barvy M.J. Final, s.r.o. v Litovli. Prodáváme také krycí plachty.
Barvy M.J.Final, s.r.o.
Komplexní řešení obalové technologie, zásobování plasty, obaly
Společnost Centroplast, s.r.o., z regionu Zlínský kraj, zajistí zásobování obaly, plasty pro firmy v ČR. Jsme specializovaná firma pro komplexní řešení obalové technologie.
CENTROPLAST, s.r.o. Výrobce obalového materiálu Zlínský kraj
Ochranné samolepicí fólie a pásky - ochrana proti poškození a zašpinění
Ochranné samolepicí fólie a pásky seženete u společnosti Steroll s.r.o. Zlín. Specializujeme se na výrobu a dodávku samolepicích pásek, které ochrání materiál před poškozením či zašpiněním.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Samolepící, textilní, potištěné a LDPE pásky - výroba
Naše firma se zaměřuje na výrobu samolepících pásek textilních, potištěných a LDPE ve Zlíně a okolí.
Steroll, s.r.o. Samolepící pásky s potiskem Zlín
Výroba ochranných pytlů na uskladnění pneumatik
Nabízíme výrobní program zaměřený na sortiment ochranných povlaků a pytlů do autoservisů a další obalový materiál - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Samolepicí materiály a konvertované díly pro průmyslové aplikace
Výroba samolepicích pásek pro průmyslovou a elektrotechnickou výrobu v automobilismu, leteckém i stavebním průmyslu a zdravotnictví.
Stokvis Promi s.r.o. Samolepicí pásky výroba Stokvis Tapes
Kvalitní boční a dnové sváry technických pytlů
Naše společnost zajišťuje výrobu polyetylénových pytlů s bočním nebo dnovým svárem - BIPO - PLAST s.r.o. Liberec
BIPO - PLAST s.r.o. Ochranné povlaky pro autosedačky
Velkoobchodní i maloobchodní prodej silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE
Velkoobchodním a maloobchodním prodejem silikonizovaných folii od italské firmy SILICONATURE se zabývá společnost Alpax, s.r.o. v Blansku. Používá se při výrobě samolepek či etiket a dalších.
ALPAX, s.r.o. Netkané textilie
Sáčky všeho druhu - bublinkové, uzavíratelné nebo s netkanou textilií
Společnost HB pack s.r.o. je specialista na výrobu kvalitních obalových materiálů, mezi než patří například i kvalitní a pevné sáčky, které vyrábí v několika variantách.
HB pack s.r.o.
Měděné laminační dekorativní fólie Innodur - výroba ochranné fólie na lakované plechy
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí ochranné fólie na lakované plechy v sortimentu najdete měděné laminační dekorativní fólie Innodur, které lze vyrobit se zákaznickým potiskem.
Velkoobchod s balícími materiály, obalový materiál, krabice, fólie, pytle, sáčky
Velkoobchodní společnost TransPak CZ s.r.o. nabízí balicí materiály jako jsou krabice, karton, obálky, fólie, pytle, sáčky, přepravní materiály a mnoho dalšího.
Bublinkové folie - spolehlivá ochrana Vašeho zboží při přepravě
Široký výběr bublinkových folii Vám poskytne brněnská firma HB pack s.r.o., která se zabývá výrobou a prodejem kvalitních balících materiálů různých tlouštěk, barev a vrstev.
HB pack s.r.o.
Samolepící antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD
Kromě samolepících ochranných fólií společnost INNOFILM s.r.o. Zlín vyrábí také antikondenzační STOP DRIP fólie INNOTEX SD.
Bublinkové fólie vhodné pro balení zboží i automobilový průmysl
Bublinkové fólie, které naleznou uplatnění při balení zboží i v automobilovém průmyslu, vyrábí a dodává specialista na obalové materiály, společnost HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna.
HB pack s.r.o.
Bublinková fólie – ochrana zboží před poškozením, znečištěním a vlhkostí
Bublinkové fólie od společnosti HB pack s.r.o. ze Slavkova u Brna skvěle ochrání předměty před poškozením, znečištěním a vlhkostí.
HB pack s.r.o.
Samolepící ochranné fólie na plechy, sendvičové panely, plastové parapety a desky, hliníkové profily
Společnost INNOFILM s.r.o. Zlín patří mezi české výrobce ochranných fólií. V sortimentu najdete samolepící ochranné fólie INNOFOL na plechy, sendvičové panely i na plastové desky či hliníkové profily.
Teflonové fólie, těsnící pásky a vše z teflonu online přes e-shop
Potřebujete teflonový materiál pro jakékoliv použití? Pak jej můžete snadno zakoupit za bezkonkurenční ceny přes náš e-shop.
Dodavatel obalových materiálů a výrobce balící techniky – ochráníme vaše výrobky před zničením
Hledáte zkušeného dodavatele obalových materiálů? Potřebujete papírové krabice, pytle nebo jen sáčky? Firma Ekobal je jejich největší dodavatel a nejen to.
Etiketovací kleště, kotoučky do pokladen nebo bublinkové obaly od PRESSTO TREND s.r.o.
Společnost PRESSTO TREND s.r.o. z Šenova u Nového Jičína nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodej obalového materiálu a papírenského zboží za skvělé ceny.