Papírové obaly a krabice nacházejí svoje využití nejen v domácnostech, ale také ve firmách, přepravních a logistických společnostech. Pro veškeré potřeby se nabízí široký sortiment jako kartonové krabice klopové, tubusy, paletové boxy, minikrabičky, balící papír, fólie, sáčky, pytle, tašky, úložné a stěhovací krabice, gastro obaly a další.

Kvalitní vysekávané krabice v různých rozměrech - výroba a prodej
Obalový materiál z kartonu prodává společnost Karton plus, spol. s.r.o., působící v Olomouci, Přerově a Prostějově. Vyrábíme kvalitní vysekávané krabice v různých rozměrech.
Karton plus spol. s.r.o.
Kartonové mřížky a proložky do krabic - prodej a výroba dle zákazníka
Doplňky pro obalové materiály prodává společnost Karton plus spol. s.r.o. Vyrábíme kartonové mřížky, proložky pro zákazníky z Olomouce, Přerova, Prostějova, Vyškova a okolí.
Karton plus spol. s.r.o.
Výroba papírových a kartonových krabic pro balení zboží z e-shopu
Objednejte si dostatečnou zásobu kartonových a papírových krabic pro balení zboží z e-shopu, které vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o., působící v Přerově, Prostějově, Olomouci i Vyškově.
Karton plus spol. s.r.o.
Dortové krabice, krabice na vánoční cukroví a potraviny
Krabice na vánoční cukroví i další krabice na potraviny nakoupíte v prodejně Model Pack Shop v Opavě na ulici Nádražní okruh nebo na našem e-shopu packshop.cz.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Velkoobchod s balícími materiály, obalový materiál, krabice, fólie, pytle, sáčky
Velkoobchodní společnost TransPak CZ s.r.o. nabízí balicí materiály jako jsou krabice, karton, obálky, fólie, pytle, sáčky, přepravní materiály a mnoho dalšího.
Skládací kartónové krabice pro výrobce určené k zabalení zboží
Zkušeným a prověřeným výrobcem a prodejcem skládací kartónových krabic určených k zabalení zboží je v okolí Přerova a Olomouce společnost Karton plus spol. s.r.o., která sídlí v Prostějově.
Karton plus spol. s.r.o.
Výroba víkových kartonových krabic na balení a přepravu zboží
Výrobcem a dodavatelem víkových kartonových krabic určených na balení a přepravu zboží je společnost Karton plus s.r.o. z Prostějova.
Karton plus spol. s.r.o.
Papírové krabičky na výslužky a cukrářské výrobky (zákusky, koláče) - vhodné pro svatby a oslavy
U společnosti Model Pack Shop s pobočkou v Praze nakoupíte papírové krabičky na výslužky a cukrářské výrobky. Můžete si vybrat krabičky například se srdíčky, které jsou vhodné na svatby i oslavy.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Dodavatel obalových materiálů a výrobce balící techniky – ochráníme vaše výrobky před zničením
Hledáte zkušeného dodavatele obalových materiálů? Potřebujete papírové krabice, pytle nebo jen sáčky? Firma Ekobal je jejich největší dodavatel a nejen to.
Etiketovací kleště, kotoučky do pokladen nebo bublinkové obaly od PRESSTO TREND s.r.o.
Společnost PRESSTO TREND s.r.o. z Šenova u Nového Jičína nabízí maloobchodní a velkoobchodní prodej obalového materiálu a papírenského zboží za skvělé ceny.
Klopové dortové krabice na vysoké patrové dorty - lepší manipulace i bezpečnost při převozu
Ty nejkvalitnější pevné krabice na vysoké patrové dorty seženete jedině u Model Pack shop v kamenné prodejně v Praze nebo na e-shopu. Krabice zajistí bezpečnost i skvělou manipulaci pro patrové dorty.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Odnosky na jednu až tři lahve vína z vlnité lepenky včetně potisku loga, motivu na přání
Odnosky na jednu, dvě nebo tři lahve vína z vlnité lepenky dodává firma Stillus. Odnosky můžeme na přání označit logem nebo jinými motivy na přání.
Tubusy pro přepravu větších dokumentů, kalendářů nebo výkresů - eshop
Chcete odeslat větší dokumenty, výkresy, kalendáře? Snadným způsobem jsou papírové tubusy od firmy Model Pack Shop Praha. Zajistí vám dokonalou ochranu proti natrhnutí. Zakoupíte snadno přes eshop.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Papírové tašky s bavlněným držadlem, papírovými uchy - možnost potisku na přání
Papírové tašky s bavlněným držadlem nebo papírovými uchy na zakázku vyrábí firma STILLUS. Dodáváme papírové tašky čisté nebo potištěné, včetně tašek na lahve.
Dárkové balení a obaly – krabičky s kašírováním, zakázkové dárkové krabičky
Dárková balení a obaly na míru vyrábí firma STILLUS s.r.o. Prodáváme krabičky s kašírováním a zakázkové dárkové krabičky pro unikátní příležitosti.
Dodavatel obalových materiálů - kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitá lepenka
Firma MORAVIABAL s.r.o., dodavatel obalových materiálů pro Zlínský, Olomoucký, Jihomoravský kraj, zajišťuje zásobování pro firmy. Dodá kartonové krabice, papírové obaly na míru, vlnitou lepenku.
THIMM Obaly, k.s. - Všetaty
Potravinářské obaly pro gastronomii, provozy a prodejny vyrábí na míru společnost THIMM Obaly, k.s.
Obaly na pivo a pivní speciály, dárkové balení a odnosný recyklovatelný obal
U firmy MODEL PACK SHOP Vám vyrobíme papírové odnosné obaly na pivo a pivní speciály. Využijte dárkového balení pro pivo, které poslouží prakticky i esteticky nejen pivním gurmánům.
Pivobox Model Pack Shop
Výroba papírových a ventilových pytlů - pytle na odpad a pro balení
Kvalitní papírové a ventilové pytle vyrábí firma Advanced Industries Packaging s.r.o. se sídlem v Úvalně u Krnova, pytle jsou vhodné na odpady a pro balení různých výrobků.
Advanced Industries Packaging s.r.o.
Výroba, prodej papírových, kartonových obalů - skládací, archivní krabice z vlnité i hladké lepenky
Skládací i archivní krabice z vlnité či hladké lepenky a kartonové obaly vyrábí a prodává firma Karton plus spol. s.r.o. se sídlem v Prostějově. Obalový materiál dodáváme do Olomouce i Přerova.
Karton plus spol. s.r.o.
Výrobce gastro obalů - kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky
Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj je výrobcem gastro obalů a vyrábí i kartonové obaly na míru. Dodává kartonové krabice na pizzu, dorty, zákusky. Dodávky realizuje po celé ČR.
Obalové materiály Vsetín, prodej nových a jednou použitých vaků big bag, kartonové krabice, palety
ZABAG s.r.o. je rodinná firma, která se zabývá prodejem nových a jednou použitých velkoobjemových vaků big bag, kartonových krabic a přepravních palet.
Klopové krabice - přepravní, stěhovací, poštovní, archivační
Firma Kart Holding, a.s. je výrobce kartonových obalů a krabic z regionu Zlínský kraj. Vybírat můžete z mnoha typů - přepravní, stěhovací krabice či archivační nebo poštovní krabice.
Systém Bag-in-Box na mošty, vína, vodu nebo i na  kosmetiku - manipulace a přeprava tekutého obsahu
MODEL PACK SHOP dodává krabice a sáčky Bag-in-Box pro balení potravinářských i nepotravinářských produktů. Na naší prodejně v Opavě si můžete vybrat z vícev těchto krabic dle Vaší potřeby či vkusu.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Dnešní doba on-line nákupů si žádá naše krabice a obaly - KRABICE s.r.o. se sídlem v Praze
Pohybují se i vaši zákazníci převážně v on-line prostoru a vy řešíte přepravu zakoupeného zboží k nim domů? Dodáme vám krabice a obaly standardních velikostí nebo vyrobené přímo pro vás.