Prodej, nákup, opravy, recyklace, servis a výměna všech druhů palet, EUR patel a EPAL palet, čtvrtpalet, jednoúčelových a atypických palet a dřevěných obalů i exportních beden pro přepravu zboží a materiálu včetně ostatních služeb paletového hospodářství, tepelného ošetření palet nebo označení a odvozu palet.

Výroba přepravní skupinové kombinované obaly kartony Hradec
Vyvíjíme a vyrábíme papírové obaly z třívrstvé, pětivrstvé a sedmivrstvé vlnité lepenky. Těžištěm naší činnosti je především výroba průmyslových obalů. Zajišťujeme našim odběratelům zpětný odběr použitých kartónových obalů. Velkoobchodní prodej: - šitých kartonů - kartonů lepených - kartonů s tiskem - přepravních obalů - skupinových ...
Dřevěné palety, EUR palety, europalety, palety EUR.
Naše firma je specialistou na výrobu palet. Vyrábíme kvalitní dřevěné europalety, tepelně ošetřené dřevěné EUR palety. Dodáváme palety pouze prvotřídní kvality.
Palety EUR, europalety, dřevěné palety, eur palety.
Vyrábíme a dodáváme: Kvalitní EUR palety. Dřevěné europalety. Palety dřevěné tepelně ošetřené.
Dřevěné brikety, peletky (pelety), palivové dřevo Ostrava
Za výhodné ceny nabízíme prodej dřevěných briket, peletek, palivového dříví. V nabídce máme brikety dubové, bukové a smrkové, brikety velké. Nově jsme do naší nabídky zařadili brikety cihly. Balení 11 kg již za 49 Kč (bez DPH).
Palivové dříví, odkory Zlín
Nabízíme: -palivové dříví "odkory" -Cena dohodou na jeden balík -Možnost dodání i štípaněho palivového dříví.
Dřevěné palety EUR, NOR i atypické
Naše výrobky: - palety přepravní EUR, NOR i atypické - bedny, rošty, proklady, rámy apod. - paletové přířezy (foto) - lešeňové podlážky - střešní konstrukce a stavební řezivo do délky 11m (prkna, hranoly, latě) - konstrukční prvky pro výrobu stavebních buněk (foto) - plotové latě včetně povrchových úprav (frézování, hoblování) - stolařské ...