Chcete si zkrášlit interiér nebo exteriér vhodnými rostlinami? Mezi nejoblíbenější formy patří květiny. Můžete si vybírat nejen z květin venkovních, ale i pokojových. Květiny zasázené na zahrádky, do květináčů i truhlíků nebo řezané přímo do vázy. V nabídce najdete také varianty květin sušených a umělých.

Zhotovení kytic a věnců Nový Bor
Zhotovení smutečních a vzpomínkových kytic a věnců k položení před rakev při pohřbu nebo jako omluvu neúčasti obřadu, ale také na hroby jako výzdobu nabízí pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o. Nový Bor.
H&H AUXILIA s.r.o. Pohřební služba Nový Bor
Dušičkové vazby, dekorace na hrob - Smuteční floristika
Květinářství FANTAZIA Uherské Hradiště připraví dekorace na hrob a dušičové vazby ke dni Všech svatých. Máme zkušenosti v oboru smuteční floristika, s citem tvoříme výzdobu pietních míst.
Sušené květiny, keramika, aranžérský materiál - eshop, velkoobchod
Velkoobchodním prodejem sušených květin, keramiky, dárkového zboží a potřeb pro aranžéry se zabývá Velkoobchod s eshopem Hádlík. Působíme ve Zlínském a Olomouckém kraji.
Sušené rostliny, aranžérský materiál - sušené květiny, květy, plody, organza, stuhy, věnce
Velkoobchod Hádlík Napajedla je specializovaná prodejna a eshop zaměřený na sušené rostliny, květy, plody, sezonní dekorace a aranžérský materiál - organzy, stuhy, věnce. Najdete nás nedaleko Zlína.
Květinový servis na svatbu - svatební kytice, výzdoba, dekorace
Květinářství FANTAZIA Uherské Hradiště zajišťuje květinový servis na svatbu - připravíme jak svatební kytice, květiny pro družbu i dekorace na stůl a výzdobu auta. Vše podle Vašich představ.
Návrh květinové výzdoby interiéru Praha – pro zkrášlení každého prostoru
Profesionální služby návrhu květinové výzdoby do všech typů interiérů a péče o tyto květiny nabízí firma Matouš Hydroponie z Prahy.
Návrh a realizace květinové výzdoby interiérů hotelů, obchodních center, škol nebo kanceláří
Firma Matouš Hydroponie z Prahy nabízí celkovou péči o květinovou výzdobu interiéru u vás v kanceláři, hotelu, obchodním centru nebo nemocnici - návrh, realizace, údržba.
Pestrá nabídka čerstvých květin pro různé příležitosti Tábor - svatební, smuteční, k výzdobě i pro radost
Květinářství Květiny Michaela z Tábora každý den chystá pro své zákazníky nabídku čerstvých květin pro různé příležitosti jako svou svatby, narozeniny, výzdoba místností či svátečních tabulí.
Velkoobchod květin i doplňků – široký výběr a individuální přístup k Vaší spokojenosti
Společnost KLIA s.r.o., je přímým dovozcem květin, floristického materiálu a sezónních doplňků na vánoce, velikonoce aj. Na pobočce v Praze provozujeme velkoobchod květin, dovážených z celého světa.
KLIA PRAHA s.r.o. Velkoobchod květiny
Svatební vazby, květinové dekorace, kytice pro něvěstu
Zahradní centrum Želechovice pro Vás připraví květinové dekorace na svatbu, svatební vazby - kytice pro něvěstu, květiny pro ženicha a maminky, na svatební tabuli a mnoho dalšího.
Rozvoz květin a kytic po celé ČR za 95 Kč - zdarma při objednávce nad 1200, Kč
Chcete udělat někomu opravdu radost? Objednejte květinu s rozvozem po celé ČR jen za 95 Kč. Pokud bude hodnota objednávky vyšší než 1.200,-, pak je rozvoz dokonce z cela zdarma.
Zelená stěna greenwall – luxusní dominanta pro Váš interiér
Luxusní dominantou Vašeho interiéru se může díky odborníkům z firmy Matouš Hydroponie z Prahy stát nevšední zelená stěna plná živých rostlin, greenwall.
Hydroponie Praha – snadná a kompletní péče o dekorativní rostliny
Snadná péče a hygienické pěstování okrasných rostlin nejen v interiérech náročných na hygienické požadavky, ale také v jiných veřejných prostorách je doménou firmy Matouš hydroponie s.r.o. z Prahy.
Svatební kytice, květiny na svatbu Tábor - kompletní svatební květinový servis
Chystáte svatbu a přejete si krásnou svatební kytici pro nevěstu, družičky, maminky a ostatní květiny na svatbu? Kompletní květinový svatební servis nabízí květinářství Květiny Michaela z Tábora.
Květinářství s rozvozem Tábor  - Rozvoz dočasně pozastaven - pouze po domluvě!
Chcete potěšit blízkou osobu nádhernou kyticí? Květinářství Michaela z Tábora nabízí vázané kytice s možností rozvozu včetně sobot a nedělí.
Donáška květin Tábor – udělejte radost voňavou kyticí - momentálně pozastaveno!!
Rádi rozdáváte radost jen tak nebo jste pozapomněli na významné narozeniny či jinou událost? Vše se dá napravit a milovanou osobu potěšit s donáškou květin od Květiny Michaela z Tábora.
Prodej a vazba  květin Tábor – nádherné aranžmá pro radost
Ať se jedná o svatební kytici, květiny k narozeninám nebo na výzdobu květin, vždy je správná volba nechat je uvázat v prodejně Květiny Michaela v Táboře.
Květinová, svatební výzdoba, aranžmá, kytice pro nevěstu
Květinářství Kamélie Holešov nabízí aranžování v regionu Zlínský kraj - květinová výzdoba interiéru, svatební aranžmá na slavnostní tabuli i kytice pro nevěstu, vždy vše ladí.
Svatební kytky, květiny pro nevěstu, ženicha, výzdoba svatební tabule
Nechejte si navázat svatební kytky pro nevěstu i ženicha v Květinářství Kamélie Holešov nebo na druhé prodejně ve Fryštáku. Rádi připravíme květiny i výzdobu svatební tabule.
Rozvoz květin levně a rychle-kytice, pugéty růží z čerstvých květin
Květinářství Kamélie zajišťuje i rozvoz květin - levně a rychle. Doprava v Holešově zdarma, okolí 7Kč/km. Vážeme pugéty růží, kytice s čerstvých řezaných květin.
Nejlevnější květiny, kytice z květinářství Holešov-nižší ceny než Zlín
Neplaťte vysoké ceny za květiny. Odebírejte nejlevnější květiny a kytice z Květinářství Kamélie Holešov. Naše ceny jsou nižší než ve Zlíně.
Květinářství s rozvozem květin Zlínský kraj, Holešov, Fryšták
Květinářství Kamélie se zabývá i rozvozem květin v regionu Zlínský kraj, připravíme kytice s řezaných květin. Rozvoz v Holešově zdarma, Fryšták a okolí 7Kč/km.
Květinová výzdoba Praha - návrh, realizace a údržba
Návrh květinové výzdoby do interiérů, realizaci a následnou údržbu provádí pražská společnost Matouš Hydroponie s.r.o. Pěstování rostlin za pomocí hydroponie nabízí nepřeberné možnosti. Naše nabídka rostlin je díky zahraniční spolupráci velice obsáhlá. Na výběr je z nepřeberného množství druhů, různých velikostí i tvarů. Spolu s designovými ...
Návrh a realizace květinové výzdoby v interiéru Praha - návrh, realizace, následná péče
Správně zvolená květinová výzdoba dokáže udělat z interiéru velmi útulné a příjemné místo. Matouš Hydroponie se postará o návrh, realizaci a následnou péči o květinovou výzdobu ve vašem interiéru.
Výzdoba, aranžování interiérů-svatby, plesy, restaurace, kanceláře
Květinářství Kamélie Holešov se věnuje aranžování interiérů v regionu Zlín, Kroměříž. Výzdoba na svatby, plesy, do restaurace, kanceláře může být z živých i umělých květů.