Výroba, prodej, potisk a dekorativní balení dárkových, reklamních a upomínkových předmětů jako jsou svíčky, hrníčky, propisovací tužky, kalendáře, magnetky, sošky, aromalampy, plyšové hračky a přívěsky na klíče, otvíráky, powerbanky, tašky, pouzdra na mobilní telefony, keramické výrobky, batůžky nebo placky s nápisy.

Zakázková výroba kovových reklamních předmětů a kovové galanterie
Originální kovové dárky, reklamní kovové předměty, odznaky, pamětní mince, nábytkové kování, na zakázku vyrábí ZANOKOV, spol. s r.o. z Jablonce nad Nisou.
Galanterie, dekorační zboží, prodej látek a potisk textilií
Široká nabídka galanterie, látek a potisků dle vašeho přání. Stanislava Harmáčková, provozovatel Sanny studia s dekoračním zbožím v Karlových Varech.
Výroba netradičních dárků - malované podnosy, krabičky a jiné ruční práce
Netradiční narozeninové dárky pořídíte u Petry Šafaříkové z Hranic. Vyrábíme malované podnosy, čajové zásobníky a domečky. Všechny ruční práce lze doplnit osobním věnováním, obrázkem nebo citátem.
Modely autíček BBR - vhodný dárek pro muže
Luxusní modely autíček značek Ferrari, Pagani, Alfa Romeo, Bentley, McLaren, Maserati i Porsche najdete na AUTO-MODELY.CZ. U nás si určitě vyberete originální dárek pro svého muže.
Akce na originální hrnek s potiskem vlastní fotkou, grafikou, hrníček s fotopotiskem
Originální hrnek si můžete nyní vytvořit u firmy Repronis s.r.o. Využijte možnosti potisku vlastní fotkou, popřípadě jinou grafikou. Hrníček s vlastním fotopotiskem je skvělý i jako dárek!
Sušené květiny, keramika, aranžérský materiál - eshop, velkoobchod
Velkoobchodním prodejem sušených květin, keramiky, dárkového zboží a potřeb pro aranžéry se zabývá Velkoobchod s eshopem Hádlík. Působíme ve Zlínském a Olomouckém kraji.
Sušené rostliny, aranžérský materiál - sušené květiny, květy, plody, organza, stuhy, věnce
Velkoobchod Hádlík Napajedla je specializovaná prodejna a eshop zaměřený na sušené rostliny, květy, plody, sezonní dekorace a aranžérský materiál - organzy, stuhy, věnce. Najdete nás nedaleko Zlína.
Originální a hezké reklamní, dárkové předměty - výroba, prodej
EMIT-CZ sociální podnik Kroměříž vytvoří originální a hezké reklamní i dárkové předměty pro propagační oddělení firem a města i obce, nejen ze Slovácka.
Gravírování kovových i nekovových materiálů Praha – logo, jméno, monogram
Gravírování loga, nápisu, jména, monogramu nebo data na předměty z kovových i nekovových materiálů nabízí provozovna LaserCentrum Hendrich s.r.o. v Praze.
Kaleidoskopy nebo-li krasohledy v našem eshopu okouzlí na první pohled
Kaleidoskopy nebo-li krasohledy v našem eshopu firmy KALEIDEU, s.r.o. Vás okouzlí již samotným provedením. Měnící se barevné mandaly navodí pocit pohody a relaxace.
Květinové vazby, bytové doplňky, dekorace, keramika, dárkové zboží - prodej
Na prodejně Fantazia Uherské Hradiště si vyberete nejen květiny, ale i bytové doplňky, dekorace, keramiku i jiné dárkové zboží. Květinové vazby děláme z živých i umělých květin.
Luxusní dárky pro manažery a obchodní partnery - kaleidoskopy a teleidoskopy
Firma KALEIDEU, s.r.o. z Moravských Budějovic poskytuje luxusní kaleidoskopy a teleidoskopy, které mohou sloužit například jako netradiční reklamní předměty nebo dárky pro obchodní partnery.
Luxusní kaleidoskopy jako originální a netradiční svatební dárek pro novomanžele
Společnost Kaleideu s.r.o. se zabývá prodejem luxusních kaleidoskopů, které můžete pořídit jako originální svatební dar pro novomanžele.
Pískované skleničky pro maturanty - báječná upomínka na léta studií
Nezapomenutelné zážitky ze studentských let a maturitního plesu Vám připomenou maturitní skleničky od společnosti Reklamní potisk, s.r.o. Skleničky dodáváme po celé ČR.
Reklamní potisk, s.r.o.
Originální dárky pro speciální příležitosti - svatby, promoce, výročí
Společnost KALEIDEU s.r.o. prodává netradiční a originální kaleidoskopy a teleidoskopy, kterými můžete potěšit své blízké při speciálních příležitostech.
Prodejna vánočních ozdoby - baňky, figurky, dekorace
Podniková prodejna vánočních ozdob, baněk, figurek a jiných dekorací, kterou můžete navštívit ve Vsetíně, je společnost IRISA s širokým sortimentem ručně vyráběných skleněných vánočních ozdob.
Vonné svíčky WoodWick Broumov - vonné svíčky a interiérové vůně nejvyšší kvality
Jsme největším dodavatelem svíček v ČR a SR. Prožijte krásné chvíle Vaše a Vašich nejbližších s našim svíčkami WoodWick.
Ručně vyráběné skleněné Vánoční ozdoby a baňky – tradiční Vánoční dekorace z české výroby
České výrobní družstvo IRISA – Vánoční ozdoby se věnuje ruční výrobě skleněných vánočních ozdob. Na našem e-shopu naleznete ručně vyráběné skleněné Vánoční ozdoby pro tu správnou vánoční atmosféru.
Výroba vlajek pro firmy i fanoušky na zakázku již od jednoho kusu
Dobrevlajky.cz E-SHOP z Prahy se postará o výrobu vlajek a vlaječek na zakázku podle zadání již od jednoho kusu nejen pro firmy, fanoušky či sportovní kluby.
Vonné tyčinky, stébla Broumov - prodej náhradních stébel, vůní a nádobek
Zasvětíme Vás do světa vůní s našimi vonnými difuzéry, dárkové sady vonných stébel, tyčinek, svíček - Z - TRADE s. r. o. Broumov
Skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, vajíčka barevná a čirá
Družstvo IRISA pro Vás vyrábí skleněné, ručně foukané velikonoční ozdoby, které s příchodem jara oživí a rozveselí Váš domov.
Magnetické výrobky – od reklamních až po praktické
Magnetické výrobky nejrůznějšího užití od reklamních pohlednic až po praktické štítky například do skladů nabízí společnost ELIDIS s.r.o. se sídlem nedaleko Prahy.
Luxusní sportovní ceny – eshop – atraktivní trofeje pro vítěze a oceněné
Luxusní sportovní ceny a trofeje pro vítěze ze zlata, stříbra, bronzu, dřeva, mramoru nebo skla s možností gravírování zakoupíte za příznivé ceny v eshopu firmy Victoria Ag-Art s.r.o. z Prahy.
Kaleidoskop - luxusní reklamní dárkový předmět i originální pozornost pro obchodní partnery
Originální reklamní dárkový předmět ve formě kaleidoskopu či teleidoskopu pro Vás zajistí firma Kaleideu. Potěšte své obchodní partnery netradičním dárkem v podobě luxusního kaleidoskopu.
Darujte jedinečné vánoční ozdoby - malování baněk na přání
Irisa, český výrobce skleněných vánočních ozdob, nabízí jedinečné vánoční ozdoby, s kterými potěšíte nejen své blízké. Nabízíme malování baněk na přání.