Pro uspokojení potřeb v oblasti sportu, odpočinku i turistiky je k dispozici pestrý výběr rekreačních, turistických i sportovních zařízení. Jedná se o horská střediska, střediska v oblasti vodních ploch, sportovní centra včetně sauny, bazénu, posilovny či masáží, turistická zařízení včetně ubytování, restaurací, koupališť a dalších možností.

Půjčovna lodí řeka Sázava – zažijte dovolenou plnou zábavy v krásné přírodě
Chtěli byste vašim dětem dopřát dobrodružství na řece Sázavě? Pokud ano tak si neváhejte zapůjčit jednu z našich lodí a vyrazte na víkend či týden plný zábavy.
Nábytek z dovozu, bytové doplňky a sportovní potřeby v Bazaru v Sedlčanech
Bazar v Sedlčanech v okrese Příbram nabízí širokou škálu sortimentu jako je nábytek z dovozu, bytové doplňky, sportovní potřeby nebo elektroniku a telefony.
Specializovaný plavecký e-shop, plavecké potřeby pro profesionální i rekreační plavání
Široký sortiment plaveckých potřeb naleznete na internetovém obchodě společnosti Jan Zikmund extraswim.cz z Bohutína. Kvalitní plavky, batohy, oblečení i sportovní hodinky.
Kvalitní vodácká výbava a potřeby, plastové a nafukovací lodě, kajaky, rafty, pádla, vesty
Vybavení pro sjíždění i těch nejdivočejších řek výhodně pořídíte u firmy HIKO SPORT s.r.o. sídlící v obci Jíloviště u Prahy. Veškeré vodácké potřeby pro zkušené i začínající vodáky.
Fitness pryžové kotouče na činky pro posilovny odolné vůči odhozu Praha
Fitness pryžové (gumové) posilovací kotouče na činky od společnosti NOKO Servis s.r.o. sídlící nedaleko Prahy Vás osloví ať už zařizujete nebo modernizujete Vaše fitness centrum nebo posilujete doma.
Dětská stavebnice Blesk – rostoucí odrážedlo, kolo či koloběžka pro děti 2-6 let v jednom
Všechny rodiče jistě nadchne novinka společnosti Kovodružstvo, v.d. ze Žebráku – dětská stavebnice Blesk - rostoucí odrážedlo, kolo, koloběžka nebo tříkolka pro děti 2-6 let, vše v jednom produktu.
Sportovní služby Vlašim
Komplexní služby pro jednotlivce i organizované skupiny v oblasti sportu, regenerace a odpočinku. Nabízíme ubytování ve Sporthotelu s kapacitou 96 lůžek, součástí hotelu je stravovací zařízení se samoobslužným provozem. Dále nabízíme možnost využití sportovní haly pro volejbal, basketbal, sálovou kopanou, stolní tenis, tenis, badminton, florbal, ...