O kompletní vybavení hřišť, sportovišť a tělocvičen se postarají výrobci a prodejci s pestrou nabídkou sortimentu jako oplocení, mantinely a ochranné sítě, sportovní konstrukce, branky, stěny, koše, lavičky, tribuny, střídačky, sloupky, tabule, lajnovačky, lavičky, gymnastické vybavení a sportovní nářadí a další sortiment a služby.

Nerezové bazénové skluzavky a tobogány, skluzavky do bazénu
Firma Alfeko s.r.o. sídlící v Třebíči Vám na základě Vašeho zadání vyrobí bazénové nerezové skluzavky a tobogány. Díky moderním technologiím se můžete spolehnou na dlouhodobou životnost materiálu.
Zažijte adrenalin z rychlé jízdy na nejdelší skluzavce na světě
Návrh na nejdelší skluzavku na světě připravuje společnost ALFEKO s.r.o. z Třebíče, podílející se na vývoji specializovaného softwaru, který umožní výrobu suchých tobogánů.
Nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště,  výroba nerezových a hliníkových konstrukcí Třebíč
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči nabízí nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště. Firma se zabývá také výrobou typových skluzavek a nerezových a hliníkových konstrukcí podle přání zákazníka.
Výroba a prodej speciálních kartáčů určených pro úpravu tenisových kurtů
Speciální kartáče na úpravu tenisových kurtů, prodej a výroba speciálních technických kartáčů a košťat zajistí firma Tekas, s.r.o.
Výroba nerez skluzavky, tobogány
Výroba nerez skluzavek, tobogány. Společnost ALFEKO s.r.o. se sídlem v Třebíči se zabývá výrobou nerezových skluzavek a tobogánů. Nabízíme: -nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště -nerezové skluzavky do terénu -nerezové skluzavky na základě zadání projektanta. -samostatné skluzy na základě zadání zákazníka -skluzavky široké i ...
Výroba a montáž nerezových skluzavek a toboganů
Vyrábíme a dodáváme nerezové skluzavky a nerezové tobogány pro dětská hřiště. Nerezové skluzavky v různých provedení: - skluzavky a tobogány pro dětská hřiště - skluzavky a tobogány do terénu (terénní skluzavky a tobogány) - bazénové a tunelové skluzavky a tobogány. Nabízíme jednak vlastní produktové řady a nebo skluzavky vyrobíme dle ...
Bowlingové dráhy
Bowlingové dráhy – výroba a dodávka na klíč. Provedení bezšňůrové i šňůrové. Bezšňůrové provedení je vhodné pro větší centra (od 8 drah výše), kde se předpokládá i sportovní využití. Naopak pro menší centra jsou vhodnější především šňůrové automaty. Pro šňůrovou technologii využíváme automaty Kebo-Tech (Vollmer), především pro svoji vysokou ...
SCI spol. s r.o.
Výstavba bowlingového centra
Nabízíme dodávku bowlingového centra, minibowlingu nebo kuželny "na klíč". Dodáváme technologie předních firem v oboru. Nabízíme sedmnáctikletou zkušenost v oboru, vysokou kvalitu dodávky za rozumnou cenu, zajištěný záruční i pozáruční servis.
SCI spol. s r.o.