O kompletní vybavení hřišť, sportovišť a tělocvičen se postarají výrobci a prodejci s pestrou nabídkou sortimentu jako oplocení, mantinely a ochranné sítě, sportovní konstrukce, branky, stěny, koše, lavičky, tribuny, střídačky, sloupky, tabule, lajnovačky, lavičky, gymnastické vybavení a sportovní nářadí a další sortiment a služby.

Nerezové bazénové skluzavky a tobogány, skluzavky do bazénu
Firma Alfeko s.r.o. sídlící v Třebíči Vám na základě Vašeho zadání vyrobí bazénové nerezové skluzavky a tobogány. Díky moderním technologiím se můžete spolehnou na dlouhodobou životnost materiálu.
Zažijte adrenalin z rychlé jízdy na nejdelší skluzavce na světě
Návrh na nejdelší skluzavku na světě připravuje společnost ALFEKO s.r.o. z Třebíče, podílející se na vývoji specializovaného softwaru, který umožní výrobu suchých tobogánů.
Atraktivní vzdělávání dětí formou vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací
Vyjímečným způsobem jak zabavit a rozvíjet své dítě jsou produkty firmy Dřevoslav, s.r.o. ze Slavonic. Ta je proslulá variabilním designem vrbových staveb, mobiliáře i zahradnických prací.
Dřevoslav s.r.o.
Nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště,  výroba nerezových a hliníkových konstrukcí Třebíč
Firma ALFEKO s.r.o. v Třebíči nabízí nerezové skluzavky a tobogany pro dětská hřiště. Firma se zabývá také výrobou typových skluzavek a nerezových a hliníkových konstrukcí podle přání zákazníka.
Stínohry – herní doplněk na dětská hřiště – zábava ve dne i v noci
S našimi herními prvky se budou děti nejen bavit, ale i hádat a poznávat. Firma Dřevoslav s.r.o. vyrábí stínohry na dětská hřiště, které poskytují zábavu ve dne i v noci.
Dřevoslav s.r.o.
Výroba a prodej věžových sestav a rozhleden - atraktivní zábava pro děti
Uvažujete-li jak zaměstnat vaše děti zábavou či nějakou aktivitu, zvolte firmu Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic, která vyrábí a zprostředkovává nejen atraktivní věžové sestavy, ale i rozhledny.
Dřevoslav s.r.o.
Dodávka a prodej mantinelů RAITA a dalšího vybavení pro zimní a multifunkční stadióny
Pro zimní a multifunkční stadiony vyrábí firma RAITA mantinely a příslušné vybavení. Prodej a dodávku těchto mantinelů poskytuje společnost Silesia WM s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Výstavba venkovních hřišť a sportovních areálů, vybavení sportovišť
Vybavením sportovišť a výstavbou venkovních hřišť a sportovních areálů se zabývá společnost StavoSport, s.r.o., která se specializuje na sportovní stavby ve Zlíně a okolí.
Skleněné šatní skříňky-pro aquaparky, wellness, lázně, sauny
Firma Frajt Kroměříž dodává skleněné šatní skříňky s novým designem, v provedení z kaleného skla tl. 8mm. Vhodné pro aquaparky, wellness, lázně, sauny i jiných vlhkých prostor.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Výroba pískovišť na dětská hřiště z přírodního masivu
Pískoviště na dětská hřiště z přírodního masivu Vám vyrobí certifikovaný výrobce dětských hřišť a herních prvků - společnost Dřevoslav s.r.o. ze Slavonic.
Dřevoslav s.r.o.
Fitness pryžové kotouče na činky pro posilovny odolné vůči odhozu Praha
Fitness pryžové (gumové) posilovací kotouče na činky od společnosti NOKO Servis s.r.o. sídlící nedaleko Prahy Vás osloví ať už zařizujete nebo modernizujete Vaše fitness centrum nebo posilujete doma.
Výroba a prodej speciálních kartáčů určených pro úpravu tenisových kurtů
Speciální kartáče na úpravu tenisových kurtů, prodej a výroba speciálních technických kartáčů a košťat zajistí firma Tekas, s.r.o.
Výroba sportovního vybavení Hradec Králové - vybavení pro tělocvičny, hřiště a sportovní haly
Zabýváme se výrobou kompletního sportovního vybavení pro školky, školy nebo sportovní organizace - V SPORT HK s.r.o. Hradec Králové
Skleněné skříňky, šatní skříně, WC kabiny
Společnost Frajt dodává skleněné kabiny a skříňky do vlhkých prostor. Využití jako šatní skříně, WC kabiny a příčky. Působíme nejen v okrese Kroměříž a Zlín, ale po celé ČR i na Slovensku.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Hrací sestavy, herní prvky pro dětská hřiště na zahradu - výroba
Společnost BRENUS, s.r.o. z regionu Zlínský kraj se specializuje na výrobu spárovek, ale výroba je zaměřena i na hrací sestavy a herní prvky pro dětská hřiště. Bližší informace zašleme na vyžádání.
BRENUS, s.r.o. Dodavatel dřevařských materiálů
Vybavení a zařízení pro zimní stadiony, rolby, mobilní kluziště, mantinely a hokejové branky
Prvotřídní vybavení zimních stadionů včetně roleb na úpravu ledu, brusek bruslí, časomíry, mantinelů a sedaček Vám poskytne společnost Silesia WM s.r.o. z Ostravy.
Multifunkční hřiště a arény – mnoho variant provedení na výběr
Multifunkční hřiště a arény pro sportovní vyžití mnoha sportů založené na principu stavebnicového systému s nepřeberným množstvím variant provedení nabízí společnost HAGS Praha s.r.o.
Hliníkové fotbalové branky - dodávky včetně sítí
Přenosné hliníkové fotbalové branky slouží pro perfektní zdokonalení při hře.
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Dětská hřiště Berliner Seilfabrik – originální, variabilní a bezpečná
Vybíráte kvalitní vybavení dětského hřiště? Obraťte na společnost Hags Praha s.r.o., dodavatele originálních dětských hřišť Berliner Seilfabrik, která jsou odolná a vyrobená z bezpečných materiálů.
Sportovní tréninkové pomůcky - Překážkový set DS 11 set s tyčkou 6x včetně tašky
Překážky agility jsou nedílnou součástí tréninkové jednotky a jsou vhodné pro trénink různých druhů sportu. Sportovní překážky nabízíme ve velkém výběru za zajímavé ceny - PRODEX AZ s.r.o. Varnsdorf
PRODEX AZ s.r.o. E-shop sportovni-pomucky.cz
Vybavení sportovišť, tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu
Firma StavoSport s.r.o. se ve Zlíně a okolí specializuje na dodávku sportovního vybavení do tělocvičen, sportovních hal a hřišť pro všechny druhy sportu jako je tenis, volejbal, házena i florbal.
Sportovní hřiště a fitness Praha – zábavný pohyb venku pro větší děti a dospělé
Chybí Vám ve vašem okolí prostor pro cvičení venku pro Vás dospělé nebo Vaše odrostlejší děti? Nahlédněte do bohatého katalogu vybavení sportovních hřišť a fitness společnosti HAGS Praha s.r.o.
Dřevěná dětská hřiště, herní prvky, vybavení dětských hřišť-výroba
Herní prvky a vybavení dětských hřišť dodá firma Hřiště.cz, s.r.o.. V regionu Zlínský kraj jsme realizovali dřevěná venkovní hřiště i kovové a plastové vybavení hřišť.
Nadstandardní vybavení sportovního, wellness zařízení, bazénů
Nadstandardní vybavení bazénů, wellness zařízení i sportovního zařízení vyrábí firma Frajt Kroměříž. Jedná se o skříňky, lavičky, dveře zámkové systémy, turnikety a další.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů
Montované skleněné WC kabinky, převlékací kabiny, zástěny
I WC kabinky či převlékací zástěny mohou být designově řešené. Firma Frajt Kroměříž vyrábí montované skleněné kabiny na WC či převlékání vhodné do vlhkého prostředí.
Frajt s.r.o. Vybavení sportovních interiérů, hotelů