Věnujete se cyklistice profesionálně nebo jen pro vlastní potěšení? Každý cyklista potřebuje pořádné kolo a cyklistické vybavení. Můžete si vybírat z pestré nabídky kol jako jsou horská, krosová, trekkingová, silniční, BMX a freestyle, sjezdová a k tomu si vybrat kvalitní vybavení jako helmy, rukavice, oblečení a boty, brýle a další doplňky.

Výroba prodej tenisové přetlakové haly povrchy Hostinné Trutnov
Naše firma TECHTEX s.r.o. se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem velkoprostorových hal s textilním opláštěním, realizace sportovních povrchů, výstavba dětských hřišť a dalších výrobků z textilních materiálů: - tenisové přetlakové haly - tenisové povrchy - pohledové plachty - autoplachty - párty stany - bazény a jejich ...
Opravy, servis kol, kola, prodej cyklo zboží Karviná
Potřebujete opravit, seřídit kolo na jaro? Nabízím opravy, servis, prodej: - kol, kola - duše, pláště - cyklo doplňky. Nemusíte vozit kolo do obchodu, přijedu za Vámi, kolo Vám opravím a zpátky dovezu.
Elektrokolo, elektrické skútry Uherské Hradiště
NABÍZÍME VELKOOBCHODNÍ A MALOOBCHODNÍ PRODEJ: -elektrokol - Grand, Grand Lux: -ekologický provoz -nízké provozní náklady -nepotřebujete řidičák, bez povinného ručení. -elektrických skútrů V případě zájmu volejte 572 570 014 nebo 606 689 326.
Centrování Praha
Nabízíme široký cyklistický sortiment: - kola, pneu, duše, cyklotašky - cyklodoplňky, nosiče - přilby, computry, lahve - Kalhoty, prádlo, brýle - veškeré náhradní díly - veškeré standartní duše a pláště do dětských kočárků a pumpičky. Kolo si můžete vyzkoušet přímo v jízdě u naší prodejny. Poskytujeme garanční servis zdarma.
Horská, trekingová kola, přilby, dětské sedačky Zlín
Firma Cyklo Elem nabízí: - jízdní kola (horská, trekingová, silniční a dětská kola) - vidlice - rámy - komponenty - oblečení (rukavice, dresy, kraťasy, návleky na boty) - přilby - brýle - tretry (MTB a sportovní) - sportovní výživu a pití - příslušenství - batohy a tašky - autonosiče - balanční kolečka - dětské ...
Stoly na stolní tenis, pingpongový stůl, stoly na pingpong.
Prodej, montáž servis: Venkovní a vnitřní stoly na stolní tenis německé značky KETTLER. Cena již od 5 990,- Kč. Doprava po ČR zdarma.
Pronájem plachetnic Chorvatsko, Řecko, Turecko, námořní jachting
Naše firma se zabývá: - námořní jachting - pronájem plachetnic po celém světě - kapitánské kurzy. Prodej: - jachtařské oblečení, doplňky - navigační přístroje - plavby na jachtě.
Golf, maxi výprodej!
Maxi výprodej na www.maxigolf.cz. Golfový shop s širokým výběrem: golfové bagy Callaway, golfové hole Adams Golf, puttry YES a Odyssey, boty Etonic, vozíky BIG MAX za likvidační ceny. Při koupi setu bag ZDARMA ! Využijte sezonního doprodeje za podmínek, které se nebudou opakovat.
Prodej, sportovní oblečení, obuv, potřeby, opravy, servis Hlučín
Prodáváme: - sportovní oblečení, obuv, potřeby - kopačky - stulpny - dresy - cyklistické přilby - termoprádlo. Potřebujete půjčit lyžařské vybavení? Přijďte k nám. Oprava a servis: - sportovní náčiní.
Do vyprodání zásob
SLEVY na KOLA a doplňky až -50%
MERIDA, AUTHOR, GT BICYCLES, NORTHWAVE - slevy Opava
V naší prodejně stále probíhají slevy kol 2010 a letního oblečení až -30%. Od 1. - 23.12.2010 navíc další vánoční sleva 10%. Slevu lze uplatnit na veškeré i zlevněné zboží mimo modelů kol 2011.
Výroba prodej samonafukovací karimatky kempingové nádobí Hradec
Velkoobchod a prodej sportovních potřeb: - sportovní a rehabilitační pomůcky - pěnové karimatky a Alumatky - karimatky z materiálu EVA - samonafukovací karimatky - lahve a nádobí - technické oblečení - sportovní, turistické boty - samonafukovací karimatky YATE - ponožky, doplňky pro outdoor, teleskopické hole, lezečky - ...
Komponenty, náhradní díly pro jízdní kola, cyklodíly Karviná
Výroba, montáž: - komponenty pro jízdní kola, cyklodíly, náhradní díly pro kola - SG-7C18 - zadní náboj s vnitřním řazením a protinášlapným brzdným systémem - SG-7R46 - zadní náboj s vnitřním řazením - SL-7S20 - sedmirychlostní ovladač pro produkty SG-7C18 a SG-7R46.