Pohyb a sport patří k důležité součásti lidského života a pro tyto účely slouží sportovní kluby a hřiště. Tak, jako jsou různá hřiště jako fotbalové, tenisové, atletické, basketbalové, volejbalové a další, tak si můžete vybírat i z různých sportovních klubů dle druhu sportovní aktivity a využít tak třeba zvýhodněné vstupné a podobně.

Sportovní oddíly pro každého v TJ Sokol Králův Dvůr
Sportem ku zdraví. Ve zdravém těle zdraví duch. Staré a stále pravdivé rčení. Tím se řídíme i my v Tělocvičné jednotě Sokol Králův Dvůr. Sportujte s námi.
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závody
Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr, sportovní a pohybové aktivity, všesportovní areál, závodní sporty a relaxační sporty, zdravotní tělocvik, cvičení rodičů s dětmi.
Kuželkářský a volejbalový oddíl s tradicí, Sokol Benešov
Sport pro každého. Buď aktivní a žij zdravě v každém věku. Tělocvičná jednota Sokol Benešov Tě ráda přivítá v oddílu kuželek nebo ve volejbalovém klubu.
Tělocvičná jednota Sokol Benešov
TJ Sokol Králův Dvůr, sportovní aktivity a cvičení v oddílech pro amatéry i profesionály
Všestranný sportovní rozvoj napříč generacemi zajišťuje tradiční organizace Tělocvičná jednota Sokol Králův Dvůr. Pestrý výběr sportovních oddílů i možností cvičení pro širokou veřejnost.
Golfové hřiště v Mladé Boleslavi, 18-ti jamkové, s ubytováním, možnost výuky golfu a pronájmu vybavení
Milovníci golfu, na nic nečekejte a vydejte se na golfové hřiště Golf Mladá Boleslav EG - CENTER s.r.o. K dispozici máme 18 jamek vhodných nejen pro klasický trénink, ale rovněž mistrovská utkání.
Sportovní služby Vlašim
Komplexní služby pro jednotlivce i organizované skupiny v oblasti sportu, regenerace a odpočinku. Nabízíme ubytování ve Sporthotelu s kapacitou 96 lůžek, součástí hotelu je stravovací zařízení se samoobslužným provozem. Dále nabízíme možnost využití sportovní haly pro volejbal, basketbal, sálovou kopanou, stolní tenis, tenis, badminton, florbal, ...