Pohyb a sport patří k důležité součásti lidského života a pro tyto účely slouží sportovní kluby a hřiště. Tak, jako jsou různá hřiště jako fotbalové, tenisové, atletické, basketbalové, volejbalové a další, tak si můžete vybírat i z různých sportovních klubů dle druhu sportovní aktivity a využít tak třeba zvýhodněné vstupné a podobně.

Atletický klub s dlouhou tradicí a vynikajícími výsledky
Atletický klub AC Turnov, z.s. má dlouhou tradici a je jedním z nejúspěšnějších atletických oddílů v České republice. Věnují se atletické přípravce, trénování i závodní činnosti.
Atletický klub AC Turnov, stadion, posilovna, atletické přípravky, tréninkové skupiny, atletické akce
Atletický klub AC Turnov, z.s. patří již řadu let mezi nejúspěšnější atletické oddíly v ČR. Na Atletickém stadionu trénujeme děti i dospělé. V rámci naší činnosti zajišťujeme také provoz posilovny.
Fotbalový klub FC Slovan Liberec, prvoligový tým, výchova mladých fotbalistů
Fotbalový klub FC Slovan Liberec je prvoligový tým české fotbalové ligy s bohatou tradicí, mládežnickou akademií s výchovou mladých fotbalistů a s týmy mužů i žen.
Golfový simulátor Liberec Indoor golf Jablonec golfové hřiště golfový trenažér Liberec Jablonec Turnov.
SQUASH GOLF ARENA Liberec. NOVINKA! Nejnovější a nejlevnější golfové trenažéry FULL SWING GOLF v Liberci! INDOOR GOLF - GOLFOVÉ SIMULÁTORY: - 56 světových hřišť + 2 třípárové akademie + driving range - příjemné nekuřácké prostředí vhodné i pro rodiny s dětmi, firemní akce, večírky atd. - možnost individuální výuky s trenérem - ...
Adventure Golf Liberec golf Liberec mini golf Liberec.
SQUASH ARENA Liberec otevřela nové certifikované 18jamkové hřiště adventure golfu AGLI. Adventure Golf mohou hrát jednotlivci nebo skupinky hráčů každého věku. Maximální doporučené obsazení jedné jamky jsou 4 hráči. Adventure Golf je vhodný pro pořádání firemních i soukromých akcí a večírků jako zpestření zábavy. Ceník vstupného 1 ...