Sportovní haly a tělocvičny patří k prostorům, které poskytují široké možností využití. Můžete se stát aktéry či diváky sportovních her a užít si tak akce jako míčové hry, kolektivní sporty a cvičení, hokej, tenis, stolní tenis, šermování, squash, tanec, aerobic, spinning a další. Prostory jsou vhodné i na pořádání kulturních a společenských akcí.

Badmintonová hala s půjčovnou raket, vlastním parkovištěm – rezervace hřiště online
Přijďte si zahrát badminton do badmintonové haly U Splavu v Břeclavi. Hala je v provozu celoročně, disponuje vlastním parkovištěm i půjčovnou raket. Možnost rezervace hřiště online.
Víceúčelová sportovní hala, víceúčelový sál, sál stolního tenisu, sál pro aerobik a tělesnou výchovu, sportovní akce, Hodonín
Společnost TEZA Hodonín, příspěvková organizace provozuje víceúčelovou sportovní halu vhodnou pro pořádání sportovních akcí s nejmodernějším vybavením v České republice.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Kompletní sportovní zázemí v Hodoníně, sportovní zařízení, sportovní hala, zimní stadion
Jste sportovní nadšenci a hledáte vyžití v okresním městě Hodoníně? Vedete nebo zakládáte sportovní kroužek a sháníte moderní a vysoce kvalitní zázemí? Využijte služeb naší organizace TEZA Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, hřiště
Sportovní a tělovýchovná zařízení Hodonín, víceúčelová sportovní hala, zimní stadion, venkovní hřiště, sportovní areál U Červených domků, provoz a správa sportovních objektů.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Krytý zimní stadion TEZA Hodonín, bruslení pro veřejnost, letní inline
Bruslení pro veřejnost, ledová plocha pro hokej a krasobruslení, letní inline, možnost pronájmu pro kulturní akce poskytuje krytý zimní stadion TEZA Hodonín, příspěvková organizace.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení
Krytý bazén, sportovní hala, zimní stadion a sportovní areál  v Hodoníně
Krytý plavecký bazén, sportovní hala, letní koupaliště, zimní stadion pro veřejné bruslení a sportovní areál či venkovní hřiště a skatepark v Hodoníně provozuje příspěvková organizace Teza Hodonín.
TEZA Hodonín, příspěvková organizace sportovní zařízení