Sportovní a rekreační služby přinášejí sportovním nadšencům spoustu příležitostí k pohybu, sportování i relaxaci. Můžete tak navštívit nejen tělocvičny a posilovny, ale také firness centra, pohybová a relaxační studia, služby wellness, masáže, bazény a plovárny, sportovní haly, sjezdovky nebo si zpestřit čas golfem, bowlingem či kulečníkem.

Příměstské tábory Podbrdsko – nižší ceny pro rodiče díky dotacím
MAS PODBRDSKO, z.s. zajišťuje příměstské tábory pro děti z Rožmitálska, Březnicka, Milínska a Hvožďanska za příznivé ceny, které je možné nabízet díky dotacím.
Soukromý sportovní areál pro tenisty, na volejbal nebo nohejbal
Společnost OLTEN CZECH s.r.o. provozuje od roku 2011 v Dolních Jirčanech ve Středočeském kraji soukromý sportovní areál především pro tenisty, ale mohou být využívány také na volejbal nebo nohejbal.
OLTEN CZECH s.r.o.
Adrenalinový park na Slapech - akční zábava na souši, na vodě i ve vzduchu
Společnost TEPfactor Water CUP s.r.o. se sídlem v Chotilsku provozuje na Slapech adrenalinový park, který nabízí akční zábavu na souši, na vodě i ve vzduchu.
Vyhlídkový let balonem po celé ČR
Společnost Balony Praha s.r.o. nabízí zážitkové lety balonem na míru s profesionálním pilotem.
Farma Bojov s přítulnými zvířátky Praha, koně, kozy, ovce, psi, kočky, králíci, papoušci, vyjížďky
Na naší farmě Bojov Vás přivítají milí lidé a velmi přítulná zvířátka, u nás si odpočinete a načerpáte mnoho dobré energie, pořádáme zážitkové vyjížďky na koních.
Škola bojových umění Mladá Boleslav, korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé
Škola bojových umění z Mladé Boleslavi nabízí možnost se naučit korejské umění sebeobrany Taekwondo pro děti i dospělé.
Rekreační areál v malebném prostředí CHKO Blaník, příjemné ubytování v hotelu i v chatkách
Komfortní ubytování v místě obklopeném hlubokými lesy nabízí Rekreační středisko Jizbice Karel Kopecký v obci Čechtice – Zhoř. Sportovní areál s restaurací, koupalištěm i hřištěm.
Golfové hřiště v Mladé Boleslavi, 18-ti jamkové, s ubytováním, možnost výuky golfu a pronájmu vybavení
Milovníci golfu, na nic nečekejte a vydejte se na golfové hřiště Golf Mladá Boleslav EG - CENTER s.r.o. K dispozici máme 18 jamek vhodných nejen pro klasický trénink, ale rovněž mistrovská utkání.
Sportovní centrum s ubytováním a stravováním, školicí místnosti, bazén s wellness
Aktivní odpočinek v tělocvičně či relaxaci v sauně Vám dopřeje SPORTCENTRUM Brandýs s.r.o. z Brandýsu nad Labem. Pro naše zákazníky máme k dispozici bohatou škálu služeb v oblasti sportu a rekreace.
Flyboarding - Flyboard Praha – zábava pro děti i dospělé
Máte rádi adrenalin a toužíte po neopakovatelném zážitku? Vyzkoušejte Flyboarding létání na vodě se zkušeným instruktorem přímo v Praze a nebudete litovat.
Netradiční škola v přírodě na Sázavě
Nabízíme vám možnost uspořádat netradiční školu v přírodě v Táboře Soběšín, který leží v údolí řeky Sázavy mezi Kácovem a Českým Šternberkem. Pro Vaše děti je zde možnost netradičních exkurzí a pobytů v krásné přírodě s doprovodnými aktivitami. Výhodou tábora je jeho umístění kousek od Prahy, romantická přírodní zákoutí a bohatá nabídka ...
Dětský letní tábor  na Sázavě - rezervace roku  2014
Vážení návštěvníci, dovolujeme si Vám nabídnout pobyty v chatovém táboře Soběšín na Sázavě. Otevíráme právě novou sezónu - rezervace na sezónu 2014 - Masarykův tábor YMCA. Možnost využití pro netradiční školu v přírodě, firemní teambuilding nebo jako rodinnou dovolenou. Nabízíme ubytování v našem rekreačním zařízení na Sázavě: - přízemní i ...
Sportovní služby Vlašim
Komplexní služby pro jednotlivce i organizované skupiny v oblasti sportu, regenerace a odpočinku. Nabízíme ubytování ve Sporthotelu s kapacitou 96 lůžek, součástí hotelu je stravovací zařízení se samoobslužným provozem. Dále nabízíme možnost využití sportovní haly pro volejbal, basketbal, sálovou kopanou, stolní tenis, tenis, badminton, florbal, ...
Akce a střelecké soutěže Praha západ
Střelnice Čestlice patří jedné z nejvyhledávanějších, a to nejen v Praze. Přijďte si vyzkoušet své střelecké dovednosti. Máme široké spektrum návštěvníků: sportovci, kteří se střelbou přímo zabývají , osoby a skupiny bez zbrojních průkazů, až po muže zákona. Jedná se o krytou dual-halu, takže se zde střílí za každého počasí. Naleznete zde ...
Lekce golfu pro začátečníky Poděbrady
GOLF CLUB PODĚBRADY nabízí kurzy golfu pro začátečníky. Pro 1 - 4 hráče Doba trvání kurzu: 2 lekce po 50 minutách. V ceně: - trenér - míče - golfové vybavení. Výuková lekce s trenérem: - 1 lekce 50 minut Cena: - 1 osoba / 1 lekce 800,-Kč - 2 osoby / 1 lekce 1 000,-Kč - 3 osoby / 1 lekce 1 200,-Kč - 4 osoby / 1 lekce 1 ...