Chcete udělat něco pro vaše zdraví a krásnou postavu? Takovou příležitost vám dávají fit centra a posilovny, v kterých najdete řadu služeb a nástrojů, jako jsou různé posilovací stroje a nářadí, běhací pásy a také lekce cvičení s trenérem jako aerobic, bodystyling, spinning, kalanetika, TRX, zumba a další

Cenově zvýhodněné vstupy do posilovny, fitness centra a permanentky pro studenty
Fitness Kočířovi zve všechny studenty do fitness centra FIT-KO Sport centrum BEST v Olomouci. Studenti mohou využít cenově zvýhodněné vstupy do posilovny, skupinová cvičení i permanentky.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Jumping, aerobik, bodystyling - skupinové cvičení, které vás motivuje a dodá energii
Pokud při cvičení potřebujete motivovat a dodat energii, pak navštivte FIT-KO v Olomouci, kde se protáhnete při jumpingu, aerobiku nebo bodystilingu - skupinová cvičení vám pomohou být na léto fit!
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Cvičení Kettlbell – vedené lekce pro začátečníky i mírně pokročilé
Jak správně cvičit s kettlebellem vás naučí na skupinových lekcích Kettlebell vhodných nejen pro začátečníky, ale i mírně pokročilé ve FIT-KU v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková
Funkční, kruhový trénink - cvičení s vlastní vahou pro posílení celého těla
Pokud hledáte efektivní zábavné cvičení, pak je pro vás ideální funkční nebo-li kruhový trénink, ve kterém se cvičí převážně s vlastní vahou. Začít můžete hned ve fitness centru FIT-KO v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Box, posilování, tabata, crossfit - fitness centrum denně otevřené
Fitness centrum D-Fitness je mezi klienty z lokality Přerov velmi oblíbené - otevřené je denně. Cvičí se u nás Crossfit, Tabata, Box. Rádi Vám poradíme při posilování.
Box club Gambare - kondiční box, lekce s osobním trenérem nebo v tréninkových skupinách
Pokud se chcete naučit boxovat, pak se přidejte do Box clubu Gambare v Olomouci. Vybrat si můžete kondiční box, box lekce s osobním trenérem nebo box v tréninkových skupinách. Přidejte se k nám!
Pro skvělou postavu a posílení zdravého svalstva vyzkoušejte EMS trénink s XBody actiwave
Získejte skvělou postavu a posilte své zdravé svalstvo jen za 2x20 minut týdně s XBody actiwave - nově si EMS trénink můžete vyzkoušet ve fitness centru Gambare v Olomouci.
Poukázky a permanentky - nenáročné cvičení pro všechny, co chtějí být fit
Udělejte radost sobě nebo své kamarádce či mamince a zakupte jim poukázku nebo permanentku na nenáročné cvičení do Studia Salvea v Hranicích.
Studio Salvea Helena Vavříková
Posílení, regenerace a uvolnění svalů s XBody Actiwave v Olomouci
Pro posílení, regeneraci a uvolnění svalů vyzkoušejte lekce s XBody Actiwave ve FitCentru GAMBARE v Olomouci - je to trénink 21. století: EMS trénink.
Fitcentrum Pavla Jablonického - roční permanentky, tréninkový plán
Posilovna není pouze o strojích a činkách, ale také se zde zbavíte stresu a zlepšíte svou kondici. Pokud stále váháte zda navštívit fitcentrum, tak je zde PROFI STUDIO JABLONICKÝ, které vás přesvědčí.
Tabata, břišní tance, osobní trenér Olomouc
Pokud si chcete zpevnit postavu nebo máte prostě jen rádi pohyb, pak navštivte FitCentrum GAMBARE v Olomouci, kde si můžete vyzkoušet břišní tance nebo si zvýšit fyzičku i sílu u cvičení Tabata. K dispozici je zde pro vás také osobní trenér, který vám vypracuje tréninkový plán na míru. Co vše na vás v našem fitness centru čeká? - posilovna - ...
VacuShape - nenáročné cvičení a účinné spalování tuků pro břicho, nohy a hýždě
Pokud chcete trvale zhubnout v oblasti břicha, nohou nebo hýždí, vyzkoušejte nenáročné cvičení ve Studiu Salvea v Hranicích na stroji VacuShape - podtlakový pohybový systém pro účinné spalování tuků.
Studio Salvea Helena Vavříková
Nenáročné cvičení pro ženy na strojích - efektivní a rychlé hubnutí
Studio Salvea v Hranicích si oblíbí ženy, které mají rády nenáročné, ale především efektivní cvičení na strojích - zhubněte rychle a efektivně.
Studio Salvea Helena Vavříková
Jarní hubnutí, tvarování a zpevňování postavy vám dodá seběvědomí
Nyní nastává ten správný čas na jarní hubnutí, a proto neváhejte a navštivte Studio Salvea v Hranicích, kde vám pomůžeme s tvarováním a zpevňováním postavy, které vám dodá sebevědomí.
Studio Salvea Helena Vavříková
Doplňky stravy pro sportovce NUTREND, FITCO - prodej
Fitnesskotelna v Šumperku dělá vše pro správný životní styl sportovců, a proto zde zakoupíte doplňky stravy značek NUTREND, FITCO a další.
Skupinové cvičení - bosu a spinnig pod vedením zkušených instruktorů
Přijďte si zacvičit do FITNESSKOTELNY v Šumperku a buďte blíž vaší vysněné postavě. Vyberte si u nás moderní skupinové cvičení - bosu nebo spinnig pod vedením zkušených instruktorů.
Rekondiční cvičení pro ženy proti celulitidě i pro zdraví
Máte problém s celulitidou nebo si chcete jen udržet kondici? Přijďtě si zacvičit do Studia Salvea v Hranicích. Vyberete si zde z rekondičních cvičení určené pro vaše zdraví a krásu.
Studio Salvea Helena Vavříková
Pohybové přípravky, cvičení pro děti a jejich obratnost - jumping kids
FIT-KO v Olomouci myslí také na pohyb vašich dětí a na jejich obratnost - zaměřuje se na speciální programy a pohybové přípravky pro děti, kde se řadí také oblíbený jumping kids.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Ve fitness, posilovně Pavla Jablonického se o vás a vaše tělo skvěle postarají
Chcete-li začít se aktivně věnovat fitness či chodit do posilovny a máte blízko do Olomouce, pak určitě navštivte Profi studio Jablonický, kde se o vás a vaše tělo skvěle postarají.
Fitness, fitcentrum pro ženy vám pomůže se snížením váhy a zpevněním těla
Chcete-li snížit svou váhu a zpevnit své tělo, pak navštivte GYM Ladies Studio v Olomouci - fitcentrum, fitness pro ženy, které vědí co chtějí.
Celoroční hubnutí - zpevnění těla na léto a udržení kondice
Se zpevněním těla před létem a s udržením kondice vám rádi pomohou ve studiu Salvea v Hranicích, kde hubneme, cvičíme a zpevňujeme celoročně. Přijďte nás navštívit a buďte fit !
Studio Salvea Helena Vavříková
Fitcentrum, posilovna pod vedením Pavla Jablonického
Pokud se chcete dostat opět do formy a zlepšit si svou kondici, pak navštivte fitcentrum v Olomouci - posilovnu pod vedením Pavla Jablonického.
Aerobní cvičení HEAT, kondiční chůze, maxerrunner Přerov, Kroměříž
Vhodné cvičení pro osoby v různé kondici, bez rozdílu věku je kondiční chůze. Kryocentrum Kojetín pořádá Aerobní cvičení HEAT pro zájemce z okr.Přerov a Kroměříž. Jedná se o skupinové cvičení na speciálním pásu Maxerrunner, které má velké účinky na náš organismus a přitom nijak neohrožuje klouby ani páteř, naopak je pro tělo tento pobyb velmi ...
Fitcentrum, posilovna, tréninkový plán pod vedením Pavla Jablonického
Fitcentrum, posilovna pod vedením Pavla Jablonického vám poskytne skvělé prostředí pro posílení vašeho těla i zdraví.