Chcete udělat něco pro vaše zdraví a krásnou postavu? Takovou příležitost vám dávají fit centra a posilovny, v kterých najdete řadu služeb a nástrojů, jako jsou různé posilovací stroje a nářadí, běhací pásy a také lekce cvičení s trenérem jako aerobic, bodystyling, spinning, kalanetika, TRX, zumba a další

Metoda SM systém, neboli Stabilizační a Mobilizační systém pomáhá lidem s bolestmi páteře
Při potížích s bolestmi páteře, či s akutním výhřezem ploténky a skoliózy pomáhá cvičení Stabilizační a mobilizační systém. Lekce můžete navštívit v centru LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku.
Masážní stroj Rolletic je výborný pomocník při tvarování postavy a odbourávání celulitidy
Pro odbourání celulitidy, tvarování postavy, uvolnění svalů a aktivaci lymfatického systému se používá masážní stroj Rolletic ve Studiu Salvea v Hranicích. Využít jej lze i pro akupresuru chodidel.
Studio Salvea Helena Vavříková
Hodiny boxu Opava pro začátečníky i pokročilé - lepší fyzička, snadné hubnutí a formování postavy
Přijďte si zaboxovat do sportovního centra PEPA Sport v Opavě. Nabízíme hodiny boxu pro začátečníky i pokročilé, díky boxu si zlepšíte fyzičku a dáte svojí postavu do formy.
Fitness centrum PEPA, aerobic, spinning
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí, dnes nově v moderních klimatizovaných prostorech nákupního střediska Breda & Weinstein.
Fyzioterapie - cvičení pro ženy s doktorkou fyzioterapie
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku v Opavě, kde si každý přijde na své. Pro ženy pořádáme cvičení s doktorkou fyzioterapie.
Posilovna, fitness, cvičení, aerobic, spinning
PEPA sport Opava spol. s r.o. je profesionálně vybavená posilovna s individuálním přístupem trenéra a výživového poradce, kde naleznete fitness, cvičení, aerobic, spinning.
Kruhový trénink - cvičení, kde protáhnete všechny vaše svaly
PEPA Sport je místem aktivního odpočinku, regenerace a relaxace s více jak 20 letou tradicí. Přijďte protáhnout všechny vaše svaly na náš kruhový trénink.
Jumping - moderní a zábavné cvičení na trampolínkách, které šetří Vaše klouby a spaluje kalorie
Přijďte si zacvičit na naše lekce Jumpingu. PEPA Sport v Opavě nabízí moderní a přitom zábavné cvičení na trampolínkách při kterém spálíte několikanásobně více kalorií než u jiných sportů.
Pravidelné skupinové lekce Flowin sportovní centrum Pardubice
Pravidelné skupinové lekce - cvičení ve skupině - moderní tréninkový systém Flowin tvaruje a udržuje pružné tělo za pomocí vlastní hmotnosti, H-centrum nabízí příležitost jak si aktivně zasportovat
Fitness instruktor zdarma  - sportovní a relaxační centrum pro zdraví a kondici Pardubice
Fitness instruktor zdarma - sportovní a relaxační centrum pro zdraví a kondici, osobní trenéři,balíčky osobního trenérství, permanentní vstupy s osobním trenérem -badminton, tenis, spinning
Efektivní cvičení ve fitness s instrukcemi od zkušených trenérů - cvičení po porodu pro těhotné masáže batolat
Efektivní cvičení ve fitness s instrukcemi od zkušených trenérů, cvičení po porodu, pro těhotné, masáže batolat, H-centrum Pardubice
Funkční, kruhový trénink - cvičení s vlastní vahou pro posílení celého těla
Pokud hledáte efektivní zábavné cvičení, pak je pro vás ideální funkční nebo-li kruhový trénink, ve kterém se cvičí převážně s vlastní vahou. Začít můžete hned ve fitness centru FIT-KO v Olomouci.
FIT-KO Fitness Kočířovi Olomouc
Venkovní workoutová plocha – přirozený pohyb pro tělo na čerstvém vzduchu
Sportcentrum Maty ve Zlíně je sportovní centrum disponující venkovní workoutovou plochou pro venkovní kruhové či posilovací tréninky. Pokud máte rádi pohyb na čerstvém vzduchu, přijďte.
Spinning, indoor cycling - pravidelné lekce vysoce motivujícího kardio – vaskulárního cvičení
Přijďte do sportovně relaxačního centra LION CROSS ARENA s.r.o. ve Frýdku-Místku a zvyšte si fyzickou kondici na skupinové lekci indoor cyclingu, pod vedením zkušených lektorů.
Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate - profesionální cvičební lekce TRX
Profesionální cvičební lekce jako je TRX, Alpinning, Schwinn Cycling (Spinning), Power Plate a mnoho dalších nabízí Sportcentrum Maty Zlín.
Cvičení na trampolínkách - pravidelné skupinové lekce Jumping
Pravidelné skupinové lekce Jumping, tedy cvičení na trampolínkách realizuje Sportcentrum Maty Zlín nabízející široké spektrum různých cvičení, ze kterých si vybere opravdu každý.
Celoroční provoz malého sálu pro stolní tenis a cvičení
Přijďte si k nám zasportovat do malého sálu kde naleznete prostory pro stolní tenis a cvičení - Sportovní centrum Semily, příspěvková organizace
Box, posilování, tabata, crossfit - fitness centrum denně otevřené
Fitness centrum D-Fitness je mezi klienty z lokality Přerov velmi oblíbené - otevřené je denně. Cvičí se u nás Crossfit, Tabata, Box. Rádi Vám poradíme při posilování.
Zdravá záda s jógou nejen pro začátečníky – Praha
Ať už patříte mezi zkušené příznivce jógy nebo mezi začátečníky, jistě oceníte bohatou nabídku různých stylů tohoto cvičení od hot jógy po program pro zdravá záda, které nabízí Dům jógy Praha.
Fitness lekce intervalového tréninku Tabata pro muže a ženy
U nás si může zacvičit každý, pořádáme fitness lekce intervalového tréninku Tabata pro muže a ženy - Fit 4 Fun Wellness Club Hradec Králové
Box club Gambare - kondiční box, lekce s osobním trenérem nebo v tréninkových skupinách
Pokud se chcete naučit boxovat, pak se přidejte do Box clubu Gambare v Olomouci. Vybrat si můžete kondiční box, box lekce s osobním trenérem nebo box v tréninkových skupinách. Přidejte se k nám!
Pro skvělou postavu a posílení zdravého svalstva vyzkoušejte EMS trénink s XBody actiwave
Získejte skvělou postavu a posilte své zdravé svalstvo jen za 2x20 minut týdně s XBody actiwave - nově si EMS trénink můžete vyzkoušet ve fitness centru Gambare v Olomouci.
Poukázky a permanentky - nenáročné cvičení pro všechny, co chtějí být fit
Udělejte radost sobě nebo své kamarádce či mamince a zakupte jim poukázku nebo permanentku na nenáročné cvičení do Studia Salvea v Hranicích.
Studio Salvea Helena Vavříková
Posílení, regenerace a uvolnění svalů s XBody Actiwave v Olomouci
Pro posílení, regeneraci a uvolnění svalů vyzkoušejte lekce s XBody Actiwave ve FitCentru GAMBARE v Olomouci - je to trénink 21. století: EMS trénink.
Fitcentrum Pavla Jablonického - roční permanentky, tréninkový plán
Posilovna není pouze o strojích a činkách, ale také se zde zbavíte stresu a zlepšíte svou kondici. Pokud stále váháte zda navštívit fitcentrum, tak je zde PROFI STUDIO JABLONICKÝ, které vás přesvědčí.