Venkovní i vnitřní kryté bazény zvou návštěvníky k rekreačnímu, kondičnímu a závodnímu plavání, k lekcím aquaerobiku, plavání pro veřejnost, pro školy a školky nebo k dovádění celé rodiny na toboganech, skluzavkách či dalších vodních atrakcích jako jsou sedací lavice se vzduchovou masáží nebo vyhřívané bazény pro děti.

Správa sportovišť Jindřichův Hradec.
Správa sportovišť Města Jindřichův Hradec: -plavecký, dětský a relaxační bazén -aquapark, vířivky -zimní stadion -stadion s fotbalovým trávníkem -moderní fotbalové hřiště s umělým povrchem.
Městská plovárna Jindřichův Hradec.
-Denisova ul. 1180 sezonní městská plovárna v provozu červen - září.. Starobylá, nově rekonstruovaná plovárna na břehu rybníka Vajgar. Oáza klidu ke slunění, půjčování lodiček, rekreačnímu volejbalu a tenisu. K disposici sprchy s pitnou vodou a bufet.
Aquapark, plavecký bazén, sauna,sportoviště Jindřichův Hradec.
Nabízíme využití aquaparku, plaveckého bazénu, sauny, skate and bike parku, fotbalových hřišť, atletických sektorů, moderní sportovní haly se dvěma sály, zimního stadionu a doplňkových služeb k rekreaci, sportování veřejnosti, na tréninkové kempy sportovním klubům, na mistrovská i přátelská sportovní utkání, sportovní exhibice. Kromě plaveckého ...