Potřebujete profesionální řešení pro úklid různých prostor? Využijte kompletní úklidové služby, které se postarají o jednorázový i pravidelný úklid bytových a rodinných domů, kanceláří, obchodních a firemních prostor i průmyslových hal a exteriérů, dále o renovaci a čištění podlah, strojní i ruční úklid, vyklízecí a čisticí práce, údržbu zeleně.

Odstranění organických nečistot Praha - odborné provedení od společnosti ARS
Organické nečistoty z Vašich fasád a zdí odborně odstraní společnost ARS. Mechy, houby, řasy i plísně šetrně a kvalitně zničí a ponechá pouze čistou plochu s obnoveným původním vzhledem.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Náhradní plnění ZPS Plzeň - novela o povinnosti zaměstnávat osoby se ZPS
Bezpečnostní agentura SBA Ivana Píclová z Plzně poskytuje náhradní plnění ZPS, jelikož více jak polovina našich zaměstnanců má změněnou pracovní schopnost.
Rychlé a levné vyklízení bytů, domů, kanceláří, sklepů, garáží Praha a okolí - vyklízecí práce na klíč
Společnost Robert Sál - SPV Vám zajistí a provede komplexní služby v oblasti vyklízení bytů.
Úklidové práce Praha, úklid hotelů, kanceláří, obchodů i domácností
Úklidová společnost Družstvo Julman, sídlící v Praze zajišťuje úklid hotelů, kanceláří, firem, obchodních prostor, bytových domů i domácností. Provádíme i drobné stavební práce.
Úklid výrobních prostor, zdravotnických zařízení, firemních objektů
Úklidová firma Bednář UH provede v regionu Uherské Hradiště úklid výrobních prostor, firemních objektů, zdravotnických zařízení nebo výrobní haly.
Údržba budov ve výškách-čištění fasádních obkladů, hliníkové fasády, omítky
Hlavním zaměřením firmy Čištění fasád Zlín je údržba a opravy staveb ve výškách. Provádíme čištění fasád všech typů - omítky, hliníkové fasády i fasádních obkladů.
ČISTÍRNA FASÁD s.r.o. Chemické čištění fasád, střech Zlín
Úklid veřejných prostranství pravidelný i jednorázový na území celé ČR
Pokud potřebujete zajistit rychlý a dobře odvedený úklid veřejného prostranství například po veřejné akci kdekoliv na území České republiky, kontaktujte firmu AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o.
Úklidové služby Milevsko pro jakýkoliv prostor bez omezení velikosti
Potřebujete udržet čistotu na pracovišti nebo v komerčních prostorách? Pokud jste z okolí Milevska, máte to vyřešené. Kontaktujte firmu Marie Vágnerové, která poskytuje komplexní úklidové služby.
Čištění pomníků hrobů, vysokotlaké čištění, bezprašné tryskání
Společnost ARS nabízí komplexní program profesionálních čisticích služeb pro pomníky, hroby, historické památky i fasády domů.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Výškové mytí oken-čištění skel, prosklených ploch ve výškách
Firma BEDNÁŘ UH provádí výškové mytí oken v okrese Uherské Hradiště. Nechejte čištění skel a prosklených ploch ve výškách na nás.
Jednorázový, pravidelný úklid domácností, kanceláří, ordinace
Přenechejte úklid domácností, kanceláří i ordinace úklidové firmě. V lokalitě Napajedla, Otrokovice působí firma Čisto a útulno, obstaráme jednorázový i pravidelný úklid.
Efektivní průmyslové čištění hal, strojů a opláštění budov
Pokud chcete na průmyslové čištění hal, strojů či opláštění budov využívat specializovanou firmu, sáhněte po AVIAR Cleaning Company, která vám poskytne veškeré úklidové služby v Šumperku i Olomouci.
Mytí oken ve výškách, sezónní sečení trávy, údržba zeleně
Sezónní sečení trávy a údržba zeleně i mytí oken ve výškách, to jsou práce, které za Vás v regionu Uherské Hradiště profesionálně odvede firma Bednář UH.
Úklidové služby, úklid firem, budov, průmyslových objektů, kvalitní a komplexní služby
Úklidové služby v průmyslových objektech, firmách, kanceláří, úklid budov, kvalitní a komplexní služby poskytuje firma MOHLIS - Brno, družstvo, z Brna.
Jednorázové úklidy firem po celé České republice - mějte čisto i ve své kanceláři
Jednorázový úklid malých i velkých firem vám v Brně, Praze, Olomouci i po celé České republice zajistí Úklidová firma Geisler - mějte čisto i ve své kanceláři a hoďte starosti s úklidem za hlavu.
Pravidelný profi úklid firem a administrativních budov
Pravidelný profi úklid vaší firmy nebo administrativní budovy vám nejen v Olomouci, ale také v Brně zajistí úklidová firma Geisler.
Speciální úklid, mytí a čištění eskalátorů nejen v nákupních centrech
Speciální úklidy, mytí a čištění eskalátorů v nákupních centrech, ve stanicích metra nebo na letišti v Brně, Praze i Olomouci vám provede úklidová firma Geisler.
Úklid a čištění nemocnic, průmyslových objektů, firem, institucí a bytů
Úklid zdravotnických zařízení, průmyslových objektů, jednorázové generální úklidy, mytí oken a skleněných ploch, havarijní úklidové služby a malířské práce zajistí firma Putzteufel.cz, s.r.o.
Úklidové služby pro firmy i domácnosti, kompletace a sortování produktů
Pravidelný úklid domácností, komerčních prostor, firem, nemocnic, škol, průmyslových objektů nebo jednorázový úklid havárií zabezpečí firma Gabriela Facility Management z České Lípy.
Úklid zdravotnická zařízení Praha - zneškodňování nežádoucích bakterií a mikrobů
Společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. zajištuje pravidelný úklid zdravotnických zařízení.
Ekologický úklid kanceláří i domácností Praha - moderní technologie
Chcete mít zdravý domov, kancelář? Prostě máte rádi čistotu a ještě navíc zdravou a ekologickou? Bez roztočů, plísně, mikrobů..?
Pravidelné úklidy domů Praha - rychlé a kvalitní úklidové služby
Společnost A.W.I.S. Správa, systémy s.r.o. zajišťuje pravidelné úklidy společných prostor v obytných domech v rámci celé Prahy.
Strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální firmy
Nechejte si provést strojní čištění koberců, sedaček, čalounění od profesionální úklidové firmy Korda Servis Uherské Hradiště, která odvede práci rychleji a se skvělým výsledkem.
Postavební, generální úklid před auditem - výrobních hal, skladů potravin
Postavební, generální úklid před auditem vám zajistí firma Geisler, která má v této oblasti bohaté zkušenosti. Potřebujete úklid výrobních hal či skladů potravin? Jsme zde pro vás v Brně i Olomouci.
Volné obchodní plochy a prostory, kanceláře s recepcí za rozumnou cenu
Pokud sháníte pronájem obchodních ploch za rozumnou cenu, obraťte se na společnost REGOS M, spol. s r.o., která nabízí volné prostory a kanceláře s recepcí na atraktivním místě v Ostravě-Zábřehu.