Potřebujete profesionální řešení pro úklid různých prostor? Využijte kompletní úklidové služby, které se postarají o jednorázový i pravidelný úklid bytových a rodinných domů, kanceláří, obchodních a firemních prostor i průmyslových hal a exteriérů, dále o renovaci a čištění podlah, strojní i ruční úklid, vyklízecí a čisticí práce, údržbu zeleně.

Čistící, úklidové stroje Kärcher - vysavače, tlakové myčky, extraktory i stěrky na okna
Profesionální čisticí a úklidové stroje Kärcher prodává Daniš Davaztechnik s.r.o. z Přerova. Vyberte si u nás vysavače, tlakové myčky, extraktory, stěrky na okna nebo spolehlivé podlahové mycí stroje.
Pravidelný úklid kanceláře, zdravotnická zařízení - komfortní výsledek
Pravidelný a kompletní úklid od profesionálů v Havířově, Karviné a Českém Těšíně Vám zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o., a to vždy s komfortním výsledkem.
Profesionální úklidové služby, okres Hradech Králové
Úklidové služby domácností v Královéhradeckém kraji, nejprofesionálnější úklidové služby bytových domů, rodinných domků nebo společenských a komerčních prostor.
Profesionální úklidové práce - úklid domácností i kanceláří za příznivou cenu
Přenechejte úklid domácností i kanceláří profesionální ostravské firmě Best Ostrava s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji a obstará Vám pravidelné i jednorázové úklidové práce.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Profesionální úklid ordinací, ambulancí a dalších zdravotnických zařízení, ale i kanceláří a firem
O pravidelný či jednorázový úklid ordinací, zdravotnických zařízení, ambulancí, škol i kanceláří a výrobních prostor se postará spolehlivá firma Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné.
Plísně a řas na zateplené fasádě Vás zbaví společnost ARS - nyní možno na splátky
Máte řasy a plísně na zateplené fasádě a přemýšlíte, jak se jí účinně zbavit? Společnost ARS je ze zateplené fasády ihned vyčistí a platbu rozloží až na 2 roky.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Jednorázový a generální úklid penzionu, hotelu a apartmánu - služby pro ubytovací zařízení
Úklidové služby pro ubytovací zařízení v Olomouci a Litovli poskytuje spolehlivá úklidová služba Henrieta. Provádíme jednorázový, generální úklid pro hotely, penziony a apartmány.
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech, prodej a dodávka suchého ledu, čištění bez nebezpečných a škodlivých chemikálií a rozpouštědel.
Icecleaning s.r.o.
Čištění kamenných a betonových dlažeb tlakovou vodou
Oživení znečištěných a starých dlažeb, plotů a fasád. Čištění povrchu tlakovou vodou bez chemikálií a následnou impregnaci realizuje Filip Douda.
Pravidelný úklid firem a domácností a průmyslových objektů - kompletní služby
Firma U-SERVIS Tomáše Šindlera z Opavy za Vás převezme starosti s úklidem domácnosti, kanceláře nebo průmyslových objektů. Firma Vám zajistí kompletní úklid, spolehlivost a příznivé ceny.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Úklidový a čistící servis pro administrativní budovy Příbram, domácnosti, hotely, nemocnice, objekty
Úklidový a čistící servis pro administrativní budovy Příbram, domácnosti, hotely, nemocnice i průmyslové objekty po celé České republice.
Čištění ozonem - vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů
Naše firma U-SERVIS provádí od červa 2016 čištění ozonem v Opavě. Vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Spolehlivá úklidová firma - rychlý úklid v domácnosti, bytě, kanceláři i společenských prostorách domu
Předvánoční i povánoční úklid s firmou Uklidím To Vám ušetří čas i starosti. Vyřeštíme úklid v domácnosti, bytě i kanceláři. Volejte, pokud jste z okolí Zlína, Otrokovic, Slušovic aj. obcí na Zlínsku.
Úklid bytu, domácnosti i po malování, mytí oken – ušetřete svůj čas a energii na své zájmy
Profesionálním úklidem bytu, domácnosti po malování i rekonstrukci a dále mytím oken se zabývá společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Havířova i Ostravy. Šetříme Váš čas.
Údržba venkovních ploch a zahrad - sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů
Firma U-SERVIS nabízí údržbu venkovních ploch a zahrad, jako je sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů a keřů v Opavě a okolí.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Úklidové služby Praha, hygienický a dezinfekční servis, úklid institucí, objektů, hal, nemocnic
Úklidové služby Praha, hygienický a dezinfekční servis, úklid institucí, objektů, hal, nemocnic, hotelů, úklid administrativních a společenských prostor.
Přenechte úklid kanceláří, výrobních hal, budov i mytí oken na profesionální úklidovou firmu
Kanceláře, administrativní budovy i výrobní haly uklidí společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Ostravy a Havířova. Profesionálové z úklidové firmy se postarají i o mytí oken a výloh.
Postaráme se o úklid a udržení pořádku ve společných a nebytových prostorech
O pravidelný i jednorázový úklid společných a nebytových prostorů se postará společnost Pegasus service s.r.o. nejen v Ostravě a v Havířově, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Úklidová agentura zajistí úklid, údržbu průmyslových objektů, výškové mytí povrchů, hygienický servis
Společnost ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. Zlín funguje i jako úklidová agentura. Přijímá objednávky na úklid průmyslových objektů. Provede čištění koberců, oken i výškové mytí povrchů.
Tlakové mytí a čištění fasád wapkou výhodně - 3 splátky ve 2 letech
Jakékoliv nečistoty dokáže šetrně odstranit tlakové mytí fasád, nazývané též (nepřesně) čištění fasád wapkou od společnosti ARS z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Úklid kanceláří a administrativních budov, výškové čištění
Komplexní úklidové jednorázové nebo pravidelné služby kanceláří nebo administrativních budov včetně sociálního zázemí od úklidové firmy HRAVAG s.r.o. z Prahy.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Hlídání seniorů, pomoc pro seniory - nákupy, domácí práce, společnost, komunikace
Miroslava Vlčková z Tečovic poskytuje pomoc a společnost pro seniory z okolí Zlína, Otrokovic, Tlumačova či Fryštáku. Zajistí nákupy, domácí práce, úklid i hlídání seniorů a přátelskou komunikaci.
Kompletní úklidové služby na Zlínsku - mytí oken, čištění koberců, sedaček, strojní mytí podlah
Společnost ZLÍNJUST spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na kompletní úklidové služby pro domácnosti i firmy ve Zlínském kraji. Řešíme mytí oken, čištění koberců a sedaček, strojní mytí podlah, vysávání.
Úklid hal a čištění průmyslových objektů, výrobních prostor a technologických zařízení
O úklid hal a čištění průmyslových objektů, výrobních prostor a technologických zařízení se spolehlivě postará firma BHV s.r.o. ze Znojma, která poskytuje profesionální úklidové služby.