Potřebujete profesionální řešení pro úklid různých prostor? Využijte kompletní úklidové služby, které se postarají o jednorázový i pravidelný úklid bytových a rodinných domů, kanceláří, obchodních a firemních prostor i průmyslových hal a exteriérů, dále o renovaci a čištění podlah, strojní i ruční úklid, vyklízecí a čisticí práce, údržbu zeleně.

Úklidový servis pro firmy - úklid kancelářské, průmyslové budovy
Společnost BAVA servis s.r.o. Staré Město poskytuje v lokalitě Zlínský kraj a Brno úklidový servis pro firmy. Jedná se o úklid prostor kancelářské či průmyslové budovy.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Dodávka hygienického servisu – sanitární doplňky, mýdla, toaletního papíru, papírových ručníků i dezinfekce
Firma BHV úklid s.r.o. ze Znojma zajistí kromě úklidu i dodávku hygienického servisu. Doplňujeme mýdla, toaletní papír, papírové ručníky, dezinfekce a další sanitární doplňky.
Malování bytů Brno, tapetování, mytí oken nejen pro reality
Potřebujete renovaci bytu v Brně a okolí? Firma Seniorservis provádí malování bytů, tapetování, mytí oken nejen pro reality před prodejem či před novým pronájemníkem, ale i soukromé osoby.
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů
Hodinový manžel Brno, opravy a údržba v domácnosti, rekonstrukce bytů. Pomoc při stěhování, drobné instalatérské a elektrikářské práce, úklidové služby, pokládání podlah, malování bytů.
Péče o podlahové plochy všech druhů pro bezpečné pracovní prostředí
Společnost Centrum integrovaných služeb, spol. s r.o. se postará o podlahové plochy všech druhů. Díky čistým podlahám bude vaše pracovní prostředí bezpečnější.
Vyklízecí práce pro nemovitosti, kanceláře, sklepy, půdy i další objekty od Marie Bělová
Paní Marie Bělová z Mělníku nabízí profesionální služby v oblasti vyklízení objektů a nemovitosti, stejně tak jako bourací práce, demolice a odvoz suti.
Chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek
Společnost Pavel Leška nabízí chemické čištění kamenných soklů, schodů, fasád, historických památek, soch, betonových ploch, veřejných prostranství, kamenných a cihlových interiérů.
Úklid a údržba budov Praha – kvalitně poskytované služby pro široký okruh zákazníků
Sháníte kvalitní úklidové služby, které se zaměřují především na úklid a údržbu budov? Profesionální služby vám nabízí firma LVL Facility s.r.o. Praha.
Profesionální strojové čištění koberců, čalounění, sedacích souprav - odstranění skvrn
Profesionální strojové čištění koberců, čalounění, sedacích souprav provádí úklidová služba Henrieta z Olomouce. Odstraníme maximální množství skvrn, zbavíme prachu, roztočů a bakterií.
Mytí a čištění fasád domů a komerčních objektů, mytí a čištění solárních panelů a ostatních špatně přístupných ploch
Představujeme společnost PROTERSO s.r.o., která se zabývá mytím a čištěním fasád, solárních panelů a ostatních špatně přístupných ploch.
Odstraňování graffiti a antigraffiti nátěry a následným servisem 1-3 roky zdarma
Odstraňováním graffiti a aplikací ochranných antigraffiti nátěrů se zabývá Společnost ARS již více než 20 let.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Úklidové služby, kompletní úklid, úklid bytových a nebytových prostor
Představujeme Vám společnost Úklidové Sluníčko - Lyudmyla Prokhorenko. Provádíme kompletní jednorázové i pravidelné úklidové služby bytových a nebytových prostor.
Kompletní jarní úklid - pečlivé mytí oken, čištění koberců a nábytku
O jarní úklid se vám postará firma Seniorservis z Brna. Provádíme úklidové práce jako je mytí oken, čištění koberců a podlah a jejich pokládku.
Úklidové služby-pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří
Firma Úklidové služby Balázs Staré Město se stará o pravidelný úklid domů, bytů, kanceláří v regionu Zlínský kraj i Brno.
BAVA servis s.r.o. Úklidové služby, úklid UH, Zlínský kraj
Úklidové služby pro podniky, školy, nemocnice nebo průmyslové objekty od Mýval - úklidové služby
Mýval - úklidové služby je profesionální úklidová firma, která nabízí své úklidové služby pro podinaktelské subjekty, školy, zdravotnické a stravovací zařízení a další.
Úklidové služby Praha-Modřany - uklidíme za vás byt či kancelář
Znáte to přijdete domů po těžkém dni v práci a už nemáte na nic energii? Doma máte prach, potřebujete vyluxovat, vytřít nebo umýt už tak dlouho odkládaná okna?
Stavební a úklidové práce - rekonstrukce, stavby na klíč nebo oprava fasád domu
Společnost ETERNIS Profi s.r.o. z Prahy se zabývá stavebními a úklidovými prácemi. Udělá pro Vás rekonstrukci domu či bytu nebo opraví fasád či položí dlažbu.
Vyklízení nemovitostí, bourací práce a úklid v okrese Bruntál
Vyklízení a úklid nemovitostí při stěhování, vystěhovávání, před rekonstrukcí, vyklizení bytů, sklepů, kanceláří či skladů, demoliční práce a odvoz suti zajistí MatyPro s.r.o.
MatyPro s.r.o. vyklízení nemovitostí
Úklidové služby Praha, každodenní i jednorázový úklid
Provozujete firmu, hotel či zdravotnické zařízení? Nechcete se starat o každodenní či nárazový úklid Vašich prostor? My Vám vše zajistíme. Kontaktujte naši společnost AB Prokir, s.r.o.
AB Prokir, s.r.o. úklidové služby
Vojtěch Novák - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Firma pana Vojtěcha Nováka se sídlem v Českých Budějovicích v Jihočeském kraji se zabývá především správou bytových domů a budov a také správou majetku.
Úklid restauračních zařízení a hotelů, úklid a dezinfekce objektů potravinářského průmyslu
Pravidelný nebo jednorázový úklid restauračních zařízení a hotelů svěřte na Znojemsku do rukou firmy BHV úklid. Provádíme také dezinfekci a úklid objektů potravinářského průmyslu.
Mytí oken v domácnostech Hradec Králové
Zajistíme pro vaši domácnost mytí oken včetně rámů, klik, žaluzií a parapetů.
Kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal
Ne každý má čas a náladu věnovat se pravidelnému úklidu domu. Řešení zná firma Haryservis, která vám nabízí kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal v Olomouci, ale i po celé České republice.
Jan Grézl, Sylva Grézlová HARYSERVIS II.
Odstranění zmrazků a nášlapků Praha - posyp náledí zdrsňujícími materiály
Společnost Král - zahradnické práce s.r.o. nabízí odstranění zmrazků a nášlapků.
Multifunkční společnost Praha – nabídka úklidových služeb, stavebních prací a dopravy
Úklidové, stavební práce a spediční služby Praha, úklid pro váš byt, dům i průmyslový prostor, rekonstrukce bytů a stavební práce, nabídka přepravy – MESMER s.r.o.
MESMER s.r.o. úklidové služby