Přemnožené škůdce jako jsou krysy, potkani a jiné hlodavce, šváby, blechy, štěnice a další hmyz nebo plísně a houby zlikvidují deratizátoři pomocí návnad a schválených hubících, dezinsekčních a dezinfekčních přípravků jak při plošné deratizaci měst, obcí a skládek, tak v nemocnicích, na úřadech i v domácnostech.

Ozónové čištění vozidel - účinná dezinfekce auta i na COVID-19
Společnost Auto Daníček Zlín hledá i v době pandemie cesty jak zákazníkům pomoci. Proto přichází s novinkou, kterou je ozónové čištění vozidel - dezinfekce auta je účinná i na COVID-19.
Čištění ozonem - vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů
Naše firma U-SERVIS provádí od červa 2016 čištění ozonem v Opavě. Vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Boj proti hlodavcům, hmyzu a plísním v budovách a provozech
Profesionální pomoc proti škůdcům a plísním od společnosti ASANA Control s.r.o. ze Zlína včetně poradenství a vypracování dokumentace HACCP.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
Čištění a dezinfekce interiérů vozidel a auto klimatizace ozonem
Účinné vyčištění interiéru a klimatizace Vašeho automobilu zajistí dezinfekce ozonem - novinka ve službách společnosti TRIOAUTOSKLO z Prahy 9.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Praha 9
Dezinfekční roztok na ruce i povrchy VIA –hand dezi 1l s rozprašovačem se jednoduše dávkuje
Prodejem dezinfekčního roztoku VIA-hand dezi s rozprašovačem, který je účinný proti virům a je vhodný pro použití na ruce i na povrchy, se zabývá na svém eshopu společnost VIA-REK, A.S.
Impregnace a ochrana dřeva, dřevěných podlah, nábytku, krovů i konstrukcí proti dřevokaznému hmyzu
Pokud potřebujete ochránit dřevo, nábytek, dřevěnou podlahu, krovy nebo konstrukce před dřevokazným hmyzem, naše firma Best Ostrava s.r.o. Vám s tím pomůže. Zabýváme se impregnací dřeva a zdiva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů - prodej za akční ceny
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů dodává v Opavě a Ostravě firma ADAMEC – ADRO s.r.o.. Přípravky prodáváme za akční ceny při minimálním odběru 10 l.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Koronavirus Novinka - Dezinfekce automobilů ozónem OZON MAKER proti všem druhům virů Chrudim
Zničte ozónem viry Koronavirus ve svém vozidle, doba dezinfekce je cca 30 minut. Okamžitě odjedete s čistým interiérem či celou kabinou. Mikrobiologická dezinfekce vozidla pomocí OZON MAKER.
Deratizace, dezinsekce i dezinfekce, hubení hlodavců, štěnic, vos i sršní, vyklízení a úklid
Profesionální likvidaci škodlivých hlodavců, hmyzu i mikroorganismů provádí společnost s mnohaletými zkušenostmi Ing. Josef Višnička - Jo.V. - Služby DDD z Prahy 3.
Deratizace Tachov, odborná likvidace hlodavců, potkanů, štěnic, blech i vos, dezinfekce
Profesionální likvidaci, hubení a odchyt veškerých hlodavců včetně hmyzu provádí společnost Martin Ledvina - deratizační služby z Tachova. Zbavíme Vás všech nevítaných návštěvníků.
Hubení hlodavců, hmyzu, mikroorganismů, Olomouc
Likvidaci škůdců, švábů, mravenců, vos, blech, štěnic, krys, potkanů, hlodavců a plísní realizuje společnost DERATUS - Luděk Zapletal, Olomouc.
Deratizace, dezinsekce a dezinfekce Kladno – vyčistěte zanesené prostory od nežádoucích vlivů
Středočeské vodárny Kladno kromě aktivit zaměřených na vodu nabízejí i další služby. Mezi jinými i deratizaci, dezinsekce a dezinfekci. Zabývají se hubením hlodavců, hmyzu a ochrannou dezinfekcí. Vše je prováděno šetrnými metodami, které neohrozí Vaše zdraví. Prohlídka zamořených prostor, návrh řešení a konzultace jsou vždy samozřejmostí. Prostor ...
Profesionálové v oblasti deratizačních, desinsekčních a dezinfekčních prací
Nechtěných škůdců a hlodavců v domácnosti či obávaných a nechtěných mikroorganismů v potravinovém a farmaceutickém průmyslu a zdravotních zařízeních Vás zbaví společnost Alois Kresta z Nového Jičína.
Deratizace hlodavců, dezinsekce hmyzu, dezinfekce, Tachov
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení hlodavců, myší, krys, likvidace hmyzu, švábů, blech, čištění potravinářských provozů realizuje Martin Ledvina, Tachov.
Ochrana střech, fasád a říms před holuby – montáž bez lešení
O ochranu střech, fasád, říms a výklenků proti nežádoucímu ptactvu a znečištění ptačím trusem se postarají holubí zábrany, které bez nutnosti lešení odborně namontuje firma Anesta s.r.o. z Prahy.
Deratizace, dezinfekce, desinsekce, ochrana proti holubům, vyklízení půd a sklepů
Trvalé vyhubení veškerého hmyzu i hlodavců ve Vašich domovech Vám zajistí společnost Ing. Josef Višnička - Jo.V. z Prahy 3 Žižkov. Zbavíme Vás nežádoucích mravenců, vos, štěnic i sršňů.
Dezinfekce a prověřování vody, posuzování vodních systémů, vzorkování a analýzy legionell
Prověření a případnou dezinfekci distribučních systémů teplé vody Vám zajistí společnost Factor.E, s.r.o. z Brna. Provádíme spolehlivé testy a rozbory vody na přítomnost bakterie legionelly.
Elektrické lapače hmyzu, tepelné infrazářiče venkovní, vnitřní - eshop, prodej, servis
Společnost MMP METAL Zlín je prodejce přístrojů na odchyt létajícího hmyzu. V eshopu jsou na prodej elektrické lapače hmyzu a také tepelné infrazářiče venkovní i vnitřní. Poskytujeme i servis.
Účinná dezinfekce pro domácí použití -  na dezinfekci sanitární keramiky nebo koupelen
Kupujte kvalitní dezinfekční přípravky u společnosti CHEPORT, spol. s r.o. ze Zlína, s kterými hravě zvládnete dezinfekci sanitární keramiky i koupelny za pár minut.
Dezinfekce interiéru automobilu pomocí ozónu - odstranění zápachů a plísní
AUTOMYČKA Jaroslava Doubka z Šumperku poskytuje kromě klasického mytí automobilu i moderní dezinfekci interiéru pomocí ozónu, který zničí nežádoucí plísně, bakterie i zápach.
Speciálně sestavené dezinfekční a hygienické programy krok za krokem Praha
Pro dokonalou desinfekci zdravotnických zařízení s širokým spektrem odborného zaměření využijte speciálně sestavené desinfekční a hygienické programy od firmy AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.
Dezinfekční a hygienické kompletní programy pro ordinace, laboratoře, lůžková oddělení, porodní sály....
Společnost AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy nabízí kompletní dezinfekční a hygienické programy speciálně sestavené a připravené pro ordinace, laboratoře, lůžková oddělení nebo porodní sály.
Deratizace, desinfekce, desinsekce Litoměřice – profesionální služby
Trápí Vás v bytě nebo přímo ve Vaší provozovně přemnožení hlodavci či škodlivý hmyz? Pak je nejvyšší čas zavolat profesionální deratizační, desinfekční a desinsekční firmu DEUS-PRO s.r.o. z Litoměřic.
Likvidace dřevomorky v krovech, trámech, dřevěných konstrukcích, České Budějovice
Likvidace dřevomorky v napadených krovech, trámech, dřevěných konstrukcích provádí pomocí mikrovln, tlakové injektáže a chemie společnost Impreg Sanace staveb - Jaroslav Raška z Českých Budějovic.
Hygienické a dezinfekční prostředky pro plochy a povrchy – účinné posypy, spreje či roztoky
Kompletní nabídku kvalitních hygienických a desinfekčních prostředků pro plochy a povrchy naleznete v eshopu společnosti AGENS J.D. - Ing. Josef Dědič z Prahy.