Ušetřete svůj čas a využijte služeb čistíren a prádelen, které nabízí praní, chemické čištění, mandlování a ruční žehlení ložního prádla, osobního prádla a košil včetně drobných oprav, čištění péřových bund, kabátů, spacáků, outdoorového vybavení, dek, přehozů a textilních koberců nebo kožešin a kožených oděvů.

Praní a žehlení osobního prádla, textilu z hotelu a restaurací
O praní a žehlení prádla se postará Prádelna a mandlovna Marie Horáková z Vyškova. Vypereme a vyžehlíme nejen textil a prádlo z hotelu a restaurací, ale i osobní textil a prádlo.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Prádelna Laguna, praní prádla 7 dní v týdnu Praha, pereme pro hotely, penziony, sauny a wellness
Prádelna Laguna, praní prádla 7 dní v týdnu Praha, pereme pro hotely, penziony, sauny a wellness, praní prádla bez chemie v profesionálních pračkách Miele.
Prádelna Laguna LAUNDRY FOR ALL s.r.o.
Nově čištění dezinfekční pěnou Praha, profesionální čištění kočárku, zavazadel, helem, obuvi
Nově čištění dezinfekční pěnou Praha, profesionální čištění kočárku, zavazadel, helem, obuvi a všeho ostatního z různých materiálů.
Prádelna, čistírna  - čištění peří pro soukromé zákazníky i velké organizace
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o. se sídlem v Opavě zajišťuje praní prádla pro soukromé osoby, ale i větší firmy, organizace, restaurace, hotely nebo školní zařízení.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Čistírna prádla – praní a mandlování oděvů, textilu včetně žehlení
Praní a mandlování prádla, oděvů a dalšího textilu pro domácnosti, ale i hotely a penziony provádí v okolí Vyškova Čistírna prádla Marie Horáková. Zajišťujeme svoz i rozvoz prádla.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Praní, čištění a žehlení prádla pro hotely i domácnosti
Dokonale čisté prádlo pro Váš hotel, restauraci či domácnost zajistí Prádelna Veselka s.r.o. Vypereme a vyžehlíme ložní prádlo, ubrusy, osušky i oděvy.
Profesionální čistírna s moderní technologií, čištění a praní prádla
Profesionální chemická čistírna PEROLA v Praze 4 nabízí široké spektrum služeb v oblasti čištění oděvů, koberců a kůže, praní, žehlení a mandlování prádla i opravy či úpravy oděvů.
Praní a čištění obleků, společenských a večerních šatů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění obleků i večerních a společenských šatů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Chemické čištění vertikálních žaluzií - kvalita za rozumnou cenu
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. se svou působnosti v okolí Ostravy nabízí chemické čištění vertikálních žaluzií. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za rozumnou cenu.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Praní a mandlování rovného prádla a ruční žehlení Praha – západ
Opět máte plný koš nevyžehleného prádla a nestíháte? Vyřešte to elegantně a využijte nabídky praní a mandlování Černošické čistírny s.r.o. pro Prahu – západ.
Praní a čištění - všechny druhy prádla, šatů a svršků
Prádelna a čistírna Schreier s. r. o. je prádelna prádla a rychločistírna oděvů, která nabízí vyčištění všech druhů prádla, šatů a svršku v Ostravě a okolí.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Chemické čištění oděvů a divadelních kostýmů Praha – s vyzvednutím a odvozem
Náročné a komplikované chemické čištění drahých divadelních, muzikálových, historických nebo karnevalových kostýmů obstará spolehlivě včetně odvozu a přivezení zpět Černošická čistírna s.r.o. Praha.
Prádelna a čistírna, praní sterilní i antistatické, svoz a rozvoz prádla pro hotely i občany
Precizně vyprané osobní i ložní prádlo včetně hotelových ubrusů Vám zajistí společnost VDI Servis – družstvo z Českých Budějovic. Vypereme a vyčistíme Vaše prádlo, že bude vypadat jako nové.
Prádelna, čistírna oděvů, žehlení, mandlování, Praha – Záběhlice
Kvalitní praní, čištění oděvů, žehlení a mandlování zajišťuje společnost EW servis, spol. s r.o. Nebojte se nám svěřit své prádlo a oblečení. Najdete nás v Praze – Záběhlicích.
Čištění peří Plzeň
Ať máte jen jeden malý péřový polštářek nebo několik peřin a polštářů, vše Vám kvalitně a rychle vyčistí „suchou cestou“ a peří profesionálně ošetří firma Hájek z Plzně.
Žehlení prádla – vyžehlení košil, oděvů za super ceny
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je spolehlivá čistírna v Ostravě, která kromě praní nabízí také žehlení prádla. Vyžehlíme vaše košile a jiné oděvy za super ceny.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Prádelna - praní oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. je průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě, která se postará o vaše prádlo. Pereme oblečení i povlečení pro hotely, restaurace i domácnosti.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Čistírna oděvů DUHA-chemické, mokré čištění, impregnace oděvů
Čistírna oděvů a prádelna DUHA Uherský Brod nabízí chemické, mokré čištění oděvů a provedení impregnace u funkčních oděvů.
Praní, čištění, žehlení prádla, oděvů
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. jako průmyslová čistírna a prádelna v Ostravě poskytuje kvalitní služby v oblasti praní prádla, čištění oblečení a oděvů.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Čištění peří párou a UV-C zářením ušití kompletní servis
ČISTÍRNA PEŘÍ PÁROU , UV-C ZÁŘENÍM A IMPREGNACE SILANEM BURDOVÁ 2014 Nová technologie likvidace bakterií pomocí UV-C ozařování lampou která se používá v lékařství na sterilizaci prostředí a nástrojů.Vaše peří se čistí párou (roztoče) a po celou dobu čištění ozařujene peří UV-C lampou(bakterie).Z peří jsou odstraněny párou roztoči a jejich výkaly ...
Praní, žehlení a komplexní servis prádla pro firmy, zdravotnické zařízení a potravinářské provozy Valašské Meziříčí Zlínský kraj
Městská prádelna a čistírna Valašské Meziříčí, a.s. nabízí komplexní servis praní a žehlení prádla: - pro nemocnice, hotely, penziony, rekreační střediska, ubytovací zařízení, školy v přírodě, restaurace, potravinářské provozy, průmyslové podniky, vojenské útvary, tak i zdravotnická a nemocniční zařízení. Sběrnu prádla naleznete na ulici ...
Prádelna, čistírna komplexní servis prádla pro nemocnice Valašské Meziříčí, Zlínský kraj
Městská prádelna a čistírna nabízí komplexní servis prádla. Praní a žehlení, chemické čistění: - kalhoty, kabáty, a všechny ostatní předměty jak osobního i sportovního oblečení, tak i čistění pracovních oděvů jako montérky, oteplovací kabáty apod.
Prádelna, čistírna, mandlování, čištění, rychločistírna Opava
Naše prádelna, čistírna Vám nabízí: - praní a čistění veškerého sortimentu včetně hraček - mandlování prádla - čištění peří pomocí páry - šití prošívaných dek - čištění kůže.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o Praní a čištění prádla Opava
Prádelna
Jsme připraveni splnit veškerá přání našich zákazníků a Vaše nevšední požadavky jsou pro nás výzvou. Čas pro nás není překážkou a proto poskytujeme naše služby po celý rok včetně víkendů a svátků. Svoz a rozvoz prádla zajišťujeme na přání zákazníka včetně tzv. kontejnerové služby (převážení prádla v klecích). Vaše prádlo se pere v ...
Prádelna, čistírna Rýmařov, Šumperk, Bruntál, Olomouc, Uničov
Prádelna Šopík s.r.o. nabízí: - praní - čištění - mandlování veškerých oděvů, peří, kůže, včetně hraček Naše provozovny: - Šumperk, Generála Svobody 10, tel. 583213405 - Bruntál, Jesenická 47, tel. 554718141 - Olomouc, Komenského 19, tel. 739656953 - Uničov, Bratří Čapků 820, tel. 585054605.
Prádelna Šopík s.r.o. Praní prádla Rýmařov