Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Úklid kanceláří a administrativních budov, výškové čištění
Komplexní úklidové jednorázové nebo pravidelné služby kanceláří nebo administrativních budov včetně sociálního zázemí od úklidové firmy HRAVAG s.r.o. z Prahy.
HRAVAG s.r.o. Mytí budov a panelů Praha
Hlídání seniorů, pomoc pro seniory - nákupy, domácí práce, společnost, komunikace
Miroslava Vlčková z Tečovic poskytuje pomoc a společnost pro seniory z okolí Zlína, Otrokovic, Tlumačova či Fryštáku. Zajistí nákupy, domácí práce, úklid i hlídání seniorů a přátelskou komunikaci.
Kompletní úklidové služby na Zlínsku - mytí oken, čištění koberců, sedaček, strojní mytí podlah
Společnost ZLÍNJUST spol. s r.o. Zlín se zaměřuje na kompletní úklidové služby pro domácnosti i firmy ve Zlínském kraji. Řešíme mytí oken, čištění koberců a sedaček, strojní mytí podlah, vysávání.
Praní, čištění a žehlení prádla pro hotely i domácnosti
Dokonale čisté prádlo pro Váš hotel, restauraci či domácnost zajistí Prádelna Veselka s.r.o. Vypereme a vyžehlíme ložní prádlo, ubrusy, osušky i oděvy.
Boj proti hlodavcům, hmyzu a plísním v budovách a provozech
Profesionální pomoc proti škůdcům a plísním od společnosti ASANA Control s.r.o. ze Zlína včetně poradenství a vypracování dokumentace HACCP.
ASANA Control, s.r.o. Deratizace, dezinsekce Asana Zlín
Čištění a dezinfekce interiérů vozidel a auto klimatizace ozonem
Účinné vyčištění interiéru a klimatizace Vašeho automobilu zajistí dezinfekce ozonem - novinka ve službách společnosti TRIOAUTOSKLO z Prahy 9.
TRIOAUTOSKLO s.r.o. Výměna autoskel Praha 9
Úklid hal a čištění průmyslových objektů, výrobních prostor a technologických zařízení
O úklid hal a čištění průmyslových objektů, výrobních prostor a technologických zařízení se spolehlivě postará firma BHV s.r.o. ze Znojma, která poskytuje profesionální úklidové služby.
Dezinfekční roztok na ruce i povrchy VIA –hand dezi 1l s rozprašovačem se jednoduše dávkuje
Prodejem dezinfekčního roztoku VIA-hand dezi s rozprašovačem, který je účinný proti virům a je vhodný pro použití na ruce i na povrchy, se zabývá na svém eshopu společnost VIA-REK, A.S.
Běžné úklidy kancelářských prostor a firem - úklidová firma
Úklid kancelářských prostor a firem zajišťuje v okolí Znojma firma BHV úklid s.r.o. Naše úklidová firma provádí pravidelný a důkladný úklid v kancelářských a firemních prostorách.
Úklid rodinných a bytových domů, úklidové služby Hradec Králové, čištění koberců, mytí oken
Úklid rodinných a bytových domů, úklidové služby Hradec Králové, čištění koberců, mytí oken, mytí podlah, úklid po stavbě, jednorázový a pravidelný úklid, utírání prachu, vynesení odpadků.
Impregnace a ochrana dřeva, dřevěných podlah, nábytku, krovů i konstrukcí proti dřevokaznému hmyzu
Pokud potřebujete ochránit dřevo, nábytek, dřevěnou podlahu, krovy nebo konstrukce před dřevokazným hmyzem, naše firma Best Ostrava s.r.o. Vám s tím pomůže. Zabýváme se impregnací dřeva a zdiva.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů - prodej za akční ceny
Antimikrobiální přípravky SANNI 70 a 80 na desinfekci rukou a povrchů dodává v Opavě a Ostravě firma ADAMEC – ADRO s.r.o.. Přípravky prodáváme za akční ceny při minimálním odběru 10 l.
ADAMEC - ADRO s.r.o. Adamec Lukáš
Mytí fasád zateplených paneláků jakéhokoliv stáří a výšky kvalitně a levně
O mytí fasád paneláků jakéhokoliv stáří a výšky se spolehlivě postará rychle, kvalitně a za skvělou cenu odborníci ze společnosti ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. se sídlem v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Úklidové služby domácností, firem i kanceláří, úklid po rekonstrukci, čištění koberců i oken
Pravidelné i generální úklidy bytů, domů i kanceláří provádí společnost FRAPOCH - CLEAN - společnost s ručením omezeným z Brna. Zajišťujeme mytí oken, čištění koberců, podlah i sedacích souprav.
Koronavirus Novinka - Dezinfekce automobilů ozónem OZON MAKER proti všem druhům virů Chrudim
Zničte ozónem viry Koronavirus ve svém vozidle, doba dezinfekce je cca 30 minut. Okamžitě odjedete s čistým interiérem či celou kabinou. Mikrobiologická dezinfekce vozidla pomocí OZON MAKER.
Úklidové služby pro firmu i domácnosti zajistíme po celé ČR
Úklid firem, domácnosti a průmyslových hal, čištění auta, mytí oken, venkovní úklid zahrad zajistíme po celé ČR úklidová společnost High Security s.r.o.
Čištění koberců, čalounění a čalouněného nábytku levně
Úklidová firma na čištění koberců, čalouněného nábytku a čalounění se strojním vybavením na čištění poskytuje firma U-SERVIS působící v Opavě, Krnově a Hlučíně.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Deratizace, dezinsekce i dezinfekce, hubení hlodavců, štěnic, vos i sršní, vyklízení a úklid
Profesionální likvidaci škodlivých hlodavců, hmyzu i mikroorganismů provádí společnost s mnohaletými zkušenostmi Ing. Josef Višnička - Jo.V. - Služby DDD z Prahy 3.
Deratizace Tachov, odborná likvidace hlodavců, potkanů, štěnic, blech i vos, dezinfekce
Profesionální likvidaci, hubení a odchyt veškerých hlodavců včetně hmyzu provádí společnost Martin Ledvina - deratizační služby z Tachova. Zbavíme Vás všech nevítaných návštěvníků.
Úklidová firma, úklid domácností, kanceláří, bytových domů, umývání oken, čištění kůže
Jednorázový i pravidelný úklid domácností a firem zajišťuje pomalu se rozrůstající firma Midian - Coral, v.o.s. - úklidová firma z Prahy 6. Poskytujeme precizní úklidové práce včetně čištění koberců.
Hubení hlodavců, hmyzu, mikroorganismů, Olomouc
Likvidaci škůdců, švábů, mravenců, vos, blech, štěnic, krys, potkanů, hlodavců a plísní realizuje společnost DERATUS - Luděk Zapletal, Olomouc.
Úklidové služby interiérů a exteriérů budov, Liberecký kraj
Profesionální úklidové služby zdravotnických zařízení, průmyslových objektů a institucí, pravidelné úklidy i jednorázové speciální úklidy zajišťuje Putzteufel.cz, s.r.o. v Libereckém kraji.
Úklid hotelů, kanceláří a průmyslových prostor, mytí oken
Profesionální úklidová firma Julman Praha s.r.o. nabízí své služby 7 dní v týdnu. Zajišťujeme perfektní úklid nejen pro hotely a obchodní prostory. Najdete nás na ul. Rokycanova 983/8 v Praze 3.
Kompletní úklid domácností, kanceláří i průmyslových objektů, mytí oken i podlah, Cheb
Pravidelné úklidové práce domovů i rozlehlejších prostor provádí společnost LOBBY ÚKLID CHEB Pavel Břicháček z Chebu. Precizně umyjeme okna, podlahy, vyčistíme koberce i čalounění.
Profesionální čistírna s moderní technologií, čištění a praní prádla
Profesionální chemická čistírna PEROLA v Praze 4 nabízí široké spektrum služeb v oblasti čištění oděvů, koberců a kůže, praní, žehlení a mandlování prádla i opravy či úpravy oděvů.