Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Profesionální úklidové práce - úklid domácností i kanceláří za příznivou cenu
Přenechejte úklid domácností i kanceláří profesionální ostravské firmě Best Ostrava s.r.o., která působí po celém Moravskoslezském kraji a obstará Vám pravidelné i jednorázové úklidové práce.
BEST OSTRAVA s.r.o. Úklidové služby
Profesionální úklid ordinací, ambulancí a dalších zdravotnických zařízení, ale i kanceláří a firem
O pravidelný či jednorázový úklid ordinací, zdravotnických zařízení, ambulancí, škol i kanceláří a výrobních prostor se postará spolehlivá firma Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné.
Plísně a řas na zateplené fasádě Vás zbaví společnost ARS - nyní možno na splátky
Máte řasy a plísně na zateplené fasádě a přemýšlíte, jak se jí účinně zbavit? Společnost ARS je ze zateplené fasády ihned vyčistí a platbu rozloží až na 2 roky.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Jednorázový a generální úklid penzionu, hotelu a apartmánu - služby pro ubytovací zařízení
Úklidové služby pro ubytovací zařízení v Olomouci a Litovli poskytuje spolehlivá úklidová služba Henrieta. Provádíme jednorázový, generální úklid pro hotely, penziony a apartmány.
Deratizace, dezinsekce, dezinfekce, Karlovy Vary
Usídlili se u vás v domě či provozovně škůdci a nevíte jak se jich zbavit? Vyřešte svůj problém rychle a diskrétně s firmou Libor Čihák DDD Servis z Nejdku. Zajistíme rychlou a ekologickou deratizaci, dezinsekci či dezinfekci vašeho domu. Zbavíme vás tak všech druhů nepříjemných škůdců a ochráníme váš majetek i zdraví. Zajistíme celoroční DDD ...
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech
Čištění suchým ledem Praha, čištění vzduchotechniky v těžko dostupných místech, prodej a dodávka suchého ledu, čištění bez nebezpečných a škodlivých chemikálií a rozpouštědel.
Icecleaning s.r.o.
Prádelna Laguna, praní prádla 7 dní v týdnu Praha, pereme pro hotely, penziony, sauny a wellness
Prádelna Laguna, praní prádla 7 dní v týdnu Praha, pereme pro hotely, penziony, sauny a wellness, praní prádla bez chemie v profesionálních pračkách Miele.
Prádelna Laguna LAUNDRY FOR ALL s.r.o.
Čištění kamenných a betonových dlažeb tlakovou vodou
Oživení znečištěných a starých dlažeb, plotů a fasád. Čištění povrchu tlakovou vodou bez chemikálií a následnou impregnaci realizuje Filip Douda.
Pravidelný úklid firem a domácností a průmyslových objektů - kompletní služby
Firma U-SERVIS Tomáše Šindlera z Opavy za Vás převezme starosti s úklidem domácnosti, kanceláře nebo průmyslových objektů. Firma Vám zajistí kompletní úklid, spolehlivost a příznivé ceny.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Dezinfekci místností, prostorů i matrací zajistí generátor ozonu, který účinně zlikviduje viry
Dezinfekci místností, prostorů i matrací pomocí čištění ozonu zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné. Dále se zaměřují na prodej a pronájem generátoru ozonu.
Ozónové čištění vozidel - účinná dezinfekce auta i na COVID-19
Společnost Auto Daníček Zlín hledá i v době pandemie cesty jak zákazníkům pomoci. Proto přichází s novinkou, kterou je ozónové čištění vozidel - dezinfekce auta je účinná i na COVID-19.
Úklidový a čistící servis pro administrativní budovy Příbram, domácnosti, hotely, nemocnice, objekty
Úklidový a čistící servis pro administrativní budovy Příbram, domácnosti, hotely, nemocnice i průmyslové objekty po celé České republice.
Čištění ozonem - vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů
Naše firma U-SERVIS provádí od červa 2016 čištění ozonem v Opavě. Vyčistíme drobné předměty, vybavení i matrace od bakterií, virů, plísní a pachů.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Nově čištění dezinfekční pěnou Praha, profesionální čištění kočárku, zavazadel, helem, obuvi
Nově čištění dezinfekční pěnou Praha, profesionální čištění kočárku, zavazadel, helem, obuvi a všeho ostatního z různých materiálů.
Spolehlivá úklidová firma - rychlý úklid v domácnosti, bytě, kanceláři i společenských prostorách domu
Předvánoční i povánoční úklid s firmou Uklidím To Vám ušetří čas i starosti. Vyřeštíme úklid v domácnosti, bytě i kanceláři. Volejte, pokud jste z okolí Zlína, Otrokovic, Slušovic aj. obcí na Zlínsku.
Úklid bytu, domácnosti i po malování, mytí oken – ušetřete svůj čas a energii na své zájmy
Profesionálním úklidem bytu, domácnosti po malování i rekonstrukci a dále mytím oken se zabývá společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Havířova i Ostravy. Šetříme Váš čas.
Údržba venkovních ploch a zahrad - sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů
Firma U-SERVIS nabízí údržbu venkovních ploch a zahrad, jako je sekání trávy, hrabání listí, stříhaní živých plotů a keřů v Opavě a okolí.
U-SERVIS Tomáš Šindler
Úklidové služby Praha, hygienický a dezinfekční servis, úklid institucí, objektů, hal, nemocnic
Úklidové služby Praha, hygienický a dezinfekční servis, úklid institucí, objektů, hal, nemocnic, hotelů, úklid administrativních a společenských prostor.
Přenechte úklid kanceláří, výrobních hal, budov i mytí oken na profesionální úklidovou firmu
Kanceláře, administrativní budovy i výrobní haly uklidí společnost Pegasus service s.r.o. v okolí Ostravy a Havířova. Profesionálové z úklidové firmy se postarají i o mytí oken a výloh.
Prádelna, čistírna  - čištění peří pro soukromé zákazníky i velké organizace
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o. se sídlem v Opavě zajišťuje praní prádla pro soukromé osoby, ale i větší firmy, organizace, restaurace, hotely nebo školní zařízení.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o praní a čištění prádla Opava
Postaráme se o úklid a udržení pořádku ve společných a nebytových prostorech
O pravidelný i jednorázový úklid společných a nebytových prostorů se postará společnost Pegasus service s.r.o. nejen v Ostravě a v Havířově, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Úklidová agentura zajistí úklid, údržbu průmyslových objektů, výškové mytí povrchů, hygienický servis
Společnost ATAK - bezpečnostní služba, s.r.o. Zlín funguje i jako úklidová agentura. Přijímá objednávky na úklid průmyslových objektů. Provede čištění koberců, oken i výškové mytí povrchů.
Čistírna prádla – praní a mandlování oděvů, textilu včetně žehlení
Praní a mandlování prádla, oděvů a dalšího textilu pro domácnosti, ale i hotely a penziony provádí v okolí Vyškova Čistírna prádla Marie Horáková. Zajišťujeme svoz i rozvoz prádla.
Marie Horáková Prádelna a mandlovna
Tlakové mytí a čištění fasád wapkou výhodně - 3 splátky ve 2 letech
Jakékoliv nečistoty dokáže šetrně odstranit tlakové mytí fasád, nazývané též (nepřesně) čištění fasád wapkou od společnosti ARS z Prahy.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha