Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Stavební a úklidové práce - rekonstrukce, stavby na klíč nebo oprava fasád domu
Společnost ETERNIS Profi s.r.o. z Prahy se zabývá stavebními a úklidovými prácemi. Udělá pro Vás rekonstrukci domu či bytu nebo opraví fasád či položí dlažbu.
Vyklízení nemovitostí, bourací práce a úklid v okrese Bruntál
Vyklízení a úklid nemovitostí při stěhování, vystěhovávání, před rekonstrukcí, vyklizení bytů, sklepů, kanceláří či skladů, demoliční práce a odvoz suti zajistí MatyPro s.r.o.
MatyPro s.r.o. vyklízení nemovitostí
Úklidové služby Praha, každodenní i jednorázový úklid
Provozujete firmu, hotel či zdravotnické zařízení? Nechcete se starat o každodenní či nárazový úklid Vašich prostor? My Vám vše zajistíme. Kontaktujte naši společnost AB Prokir, s.r.o.
AB Prokir, s.r.o. úklidové služby
Vojtěch Novák - České Budějovice (Jihočeský kraj)
Firma pana Vojtěcha Nováka se sídlem v Českých Budějovicích v Jihočeském kraji se zabývá především správou bytových domů a budov a také správou majetku.
Úklid restauračních zařízení a hotelů, úklid a dezinfekce objektů potravinářského průmyslu
Pravidelný nebo jednorázový úklid restauračních zařízení a hotelů svěřte na Znojemsku do rukou firmy BHV úklid. Provádíme také dezinfekci a úklid objektů potravinářského průmyslu.
Mytí oken v domácnostech Hradec Králové
Zajistíme pro vaši domácnost mytí oken včetně rámů, klik, žaluzií a parapetů.
Kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal
Ne každý má čas a náladu věnovat se pravidelnému úklidu domu. Řešení zná firma Haryservis, která vám nabízí kompletní úklidové služby bytů i průmyslových hal v Olomouci, ale i po celé České republice.
Jan Grézl, Sylva Grézlová HARYSERVIS II.
Odstranění zmrazků a nášlapků Praha - posyp náledí zdrsňujícími materiály
Společnost Král - zahradnické práce s.r.o. nabízí odstranění zmrazků a nášlapků.
Ošetření fasád proti plísni s dlouhodobou účinností a zárukou až 12 let
Zajistěte fasádě Vašeho domu dlouhou životnost a krásný vzhled s profesionálním ošetřením fasád proti plísni od společnosti ARS se sídlem v Praze.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Multifunkční společnost Praha – nabídka úklidových služeb, stavebních prací a dopravy
Úklidové, stavební práce a spediční služby Praha, úklid pro váš byt, dům i průmyslový prostor, rekonstrukce bytů a stavební práce, nabídka přepravy – MESMER s.r.o.
MESMER s.r.o. úklidové služby
Úklidová služba, pravidelné úklidy Hradec Králové, úklidy po malování, strojové čištění koberců
Poskytujeme kompletní úklidové služby denně, kdykoliv během 24 hodin, 7 dní v týdnu, pravidelné úklidy, mytí oken, úklidy po malování, generální úklidy domů, strojové čištění koberců.
Úklidové práce, pomoc v domácnosti Ostrava, praní žehlení prádla, venčení psů, zajištění nákupů
Po Ostravě zajišťuji veškeré práce v domácnosti, zajistím nákupy, praní prádla, žehlení, vaření, úklidové práce, venčení psů.
Jarní úklid domácností, rodinných domů a bytů
Pokud nemáte dostatek prostoru na jarní úklid, obraťte se na firmu HARYSERVIS v Olomouci - profesionální úklidové služby rodinných domů a bytů.
Jan Grézl, Sylva Grézlová HARYSERVIS II.
Spolehlivá úklidová společnost v okrese Příbram
Poskytovatel úklidových služeb, úklid pro objekty, firmy a domácnosti, prodej čistících strojů a úklidových potřeb, poradenství v oblasti facility managmentu.
Sanační práce, vysoušení zdiva a omítek Kladno, sanační práce po živelných katastrofách
Naše firma z Kladna se zaměřuje na sanační práce po živelných katastrofách způsobených vodou i ohněm, vysoušení zdiva a omítek, opravné stavební zákroky.
Dezinfekce prostor Ostrava, úklidy kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení
Provádíme pravidelné úklidy a dezinfekce prostor, především kancelářských, komerčních prostor, zdravotnických zařízení, výrobních hal automobilového průmyslu a dalších.
Prostorová dezinfekce Praha, zařízení kombinující dezinfekci ozónem a fogací studenou párou
Společnost Kohout engineering s.r.o. Praha vyvinula a vyrábí zařízení kombinující dezinfekci ozónem a fogací studenou párou vytvořenou z biocidního roztoku.
Čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácnosti
Paní Hana Janštová ze Zlína své aktivity zaměruje na čištění koberců, čalounění přímo u zákazníka a úklid domácností v lokalitě Zlínský kraj.
Deratizace Praha, dezinsekce, dezinfekce, likvidace škůdců, ochrana dřeva, sanační práce celá ČR
Firma ASANA servis s.r.o. z Prahy provádí kompletní likvidace škůdců pro gastronomické provozy, zdravotnictví, veřejné budovy, potravinářský a ostatní průmysl, deratizace, dezinsekce.
Tryskání, pískování – čištění cihel, kamene, betonu, železa nebo dřeva kdekoliv v terénu
Tryskání a pískování různorodých povrchů kdekoliv na místě určení provádí firma Pavel Řezníček. Čistíme cihly, beton, kámen, železo, beton, venkovní zdi i fasády.
Pavel Řezníček Mobilní tryskání, pískování Olomouc
Úklidové služby Praha, pravidelné a generální úklidy v domácnosti, úklidy po stavebních pracích
Naše firma z Prahy se věnuje kompletním úklidovým pracem, provádíme generální a jednorázové úklidy, pravidelné úklidy v domácnosti, úklidy po stavebních pracích.
Kompletní prádelenské služby Velké Hoštice, praní, žehlení, mandlování a drobné opravy
V naší nové provozovně ve Velkých Hošticích nabízíme kompletní prádelenské služby, jde o praní, žehlení, mandlování a drobné opravy.
Služby DDD Český Krumlov, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, hubení potkanů a myší, mravenců
Naše firma provádí kompletní služby v oblasti deratizace, dezinsekce, dezinfekce, provádíme hubení hlodavců, hmyzu a plísní.
Mytí a čištění komunikací Praha - kropicí vůz, kropička
Čištění ulic a náměstí, mytí znečištěních komunikací u stavenišť a polí, kropení zpevněných ploch ve městech pro ochlazení a snížení prašnosti provádí Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Likvidace hmyzu a škůdců Břeclav, deratizace, dezinsekce, dezinfekce, DDD služby pro firmy
Zbavte se nepříjemného hmyzu, který může ohrozit vaše zdraví, vaší rodiny či poškodit podnik.