Chcete si zajistit bezstarostný úklid a čištění jakýchkoliv prostor a objektů? Svěřte vše do rukou profesionálů a nechte si udělat úklid domů, bytů, koupelen, kuchyní, kanceláří, firem, generální a hloubkový úklid, úklid po stavbě, malování, stěhování, čištění koberců, sanity, spotřebičů, sedaček, oken, podlah včetně desinfekce a další služby.

Pravidelný úklid objektů Liberec - nevýrobní prostory firem a institucí
Úklidová firma PULI s.r.o. nabízí pravidelný úklid nevýrobních prostorů firem a institucí, kanceláře, administrativní budovy, školy, panelové domy..
Údržba nemovitostí - úklidové služby, údržba a drobné opravy
Brněnská společnost MOHLIS Brno, která působí se svými službami po celé České republice poskytuje profesionální údržby nemovitostí, mezi které patří celková údržba budovy, úklid a drobné opravy.
Pravidelné, jednorázové mytí oken, výloh i ve výškách
Pokud se chystáte k velkému úklidu nebo nestíháte pravidelné mytí oken a výloh, tak přenechejte tuto činnost profesionálům z firmy AVIAR cleaning company, kteří provádí mytí oken a výloh i ve výškách.
Úklidové služby, úklid kanceláří, firem, veřejných budov, ordinací, domácností, paní na úklid
Komplexní úklidové služby po celé Praze i blízkém okolí Vám poskytne společnost Adoma, s.r.o. Kvalitně provedený úklid, slušné jednání a diskrétnost našich pracovníků, je u nás samozřejmostí.
Deratizace, dezinfekce, desinsekce, ochrana proti holubům, vyklízení půd a sklepů
Trvalé vyhubení veškerého hmyzu i hlodavců ve Vašich domovech Vám zajistí společnost Ing. Josef Višnička - Jo.V. z Prahy 3 Žižkov. Zbavíme Vás nežádoucích mravenců, vos, štěnic i sršňů.
Chemické čištění vertikálních žaluzií - kvalita za rozumnou cenu
Společnost Prádelna Šopík s.r.o. se svou působnosti v okolí Ostravy nabízí chemické čištění vertikálních žaluzií. Nabízíme kvalitně odvedenou práci za rozumnou cenu.
Prádelna Šopík s.r.o. Prádelna a čistírna Ostrava
Generální úklidy po stavebních pracích Praha – připraveno k nastěhování
O generální úklid po stavebních pracích a přípravu interiéru k nastěhování se rychle a spolehlivě postará Družstvo Julman se sídlem v Praze.
Vnitřní a venkovní úklidy na území hl. města Prahy – celoročně a pečlivě
O pravidelný vnitřní i venkovní úklid v letním i zimním období se celém území hl. města Prahy se stará společnost PROSTOR a.s.
Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal
Udržet pořádek na pracovišti v průmyslovém prostředí není vůbec jednoduchého. Průmyslové čištění budov, skladů i velkých hal v průmyslových provozech vám zajistí úklidová firma Aviar cleaning company.
Průmyslové úklidové služby Praha a území střední Čechy – rychlost a spolehlivost
Firma A-ROYAL Service s.r.o. poskytuje pravidelné i specifické průmyslové úklidové služby vysoké úrovně a profesionality převážně v Praze a na území středních Čech.
Dezinfekce a prověřování vody, posuzování vodních systémů, vzorkování a analýzy legionell
Prověření a případnou dezinfekci distribučních systémů teplé vody Vám zajistí společnost Factor.E, s.r.o. z Brna. Provádíme spolehlivé testy a rozbory vody na přítomnost bakterie legionelly.
Úklidové služby, parní čištění - úklid párou ve školách, firmách, v kancelářích, domácnostech, domově důchodců
Společnost Paromax Zlín se specializuje na úklidové služby, parní čištění. Pro úklid párou máme inovativní čisticí stroje. Pracujeme ve školách, firmách, v kancelářích, domácnostech i domově důchodců.
Elektrické lapače hmyzu, tepelné infrazářiče venkovní, vnitřní - eshop, prodej, servis
Společnost MMP METAL Zlín je prodejce přístrojů na odchyt létajícího hmyzu. V eshopu jsou na prodej elektrické lapače hmyzu a také tepelné infrazářiče venkovní i vnitřní. Poskytujeme i servis.
Perfektní úklid panelového i rodinného domu od profesionální úklidové firmy
Svěřte úklid své domácnosti v rodinném i panelovém domě v Havířově nebo Karviné profesionálům z úklidové firmy Lumír Sokol Plus s.r.o. Ušetříte spoustu času a s výsledkem budete zaručeně spokojeni.
Mytí a čištění nepřístupných oken, fasád, výkladních a reklamních ploch Praha – ekologicky a efektivně
Společnost Bubliny s.r.o. z Prahy nabízí mytí a čištění fasád, skleněných, výkladních a reklamních ploch i oken, která se nacházení v nepřístupném nebo špatně dostupném místě.
Likvidace pozůstalosti diskrétně včetně úklidu Praha
Likvidaci pozůstalosti a následný úklid objektů od půdu až po sklep zajistí podle přání s Vaší nebo bez Vaší přítomnosti společnost Robert SÁL – SPV z Prahy.
Praní a mandlování rovného prádla a ruční žehlení Praha – západ
Opět máte plný koš nevyžehleného prádla a nestíháte? Vyřešte to elegantně a využijte nabídky praní a mandlování Černošické čistírny s.r.o. pro Prahu – západ.
Praní a čištění - všechny druhy prádla, šatů a svršků
Prádelna a čistírna Schreier s. r. o. je prádelna prádla a rychločistírna oděvů, která nabízí vyčištění všech druhů prádla, šatů a svršku v Ostravě a okolí.
Prádelna a čistírna Schreier s.r.o praní a čištění prádla Opava
Chemické čištění oděvů a divadelních kostýmů Praha – s vyzvednutím a odvozem
Náročné a komplikované chemické čištění drahých divadelních, muzikálových, historických nebo karnevalových kostýmů obstará spolehlivě včetně odvozu a přivezení zpět Černošická čistírna s.r.o. Praha.
Velkoplošné mytí budov PURAQLEEN Milevsko – bez plošin a horolezců do výšky 20 metrů
Velkoplošné mytí budov metodou PURAQLEEN zaručuje perfektní čistotu umytých ploch do výšky 20 metrů bez použití lešení nebo horolezců. Pro Milevsko a okolí nabízí tuto službu firma Marie Vágnerové.
Prádelna a čistírna, praní sterilní i antistatické, svoz a rozvoz prádla pro hotely i občany
Precizně vyprané osobní i ložní prádlo včetně hotelových ubrusů Vám zajistí společnost VDI Servis – družstvo z Českých Budějovic. Vypereme a vyčistíme Vaše prádlo, že bude vypadat jako nové.
Úklid firem, bytových domů, domácností, jednorázové i pravidelné úklidy
Komplexní úklidové služby pro firmy, bytové domy, obchody, domácnosti, jednorázové i pravidelné úklidy, mytí oken, podlah, koupelen realizuje Midian - Coral, v.o.s., Praha 6.
Účinná dezinfekce pro domácí použití -  na dezinfekci sanitární keramiky nebo koupelen
Kupujte kvalitní dezinfekční přípravky u společnosti CHEPORT, spol. s r.o. ze Zlína, s kterými hravě zvládnete dezinfekci sanitární keramiky i koupelny za pár minut.
Mobilní tryskání – čištění fasád i sanace zdiva Praha - schváleno památkovým ústavem
Plánujete čištění fasády, odstranění staré omítky a nátěrů či sanaci zdiva? Mobilní tryskání neboli pískování je účinná a šetrná metoda pro povrchové úpravy různých materiálů od kamene až po ocel.
ARS - AXIOM REAL, spol. s r.o. Čištění fasád Praha
Vyklízení bytů po úmrtí, po nepřizpůsobivých občanech Praha
Vlastníte v Praze nemovitost, která je zanesena nepořádkem po nepřizpůsobivých občanech nebo původní majitel zemřel? Profesionálové z firmy Úklidy Jimi - Jiří Mík a se postarají o vyklizení a úklid.