Potřebujete tiskárny pro domácnost či firmu včetně dalších služeb a příslušenství? Na výběr máte tiskárny laserové, inkoustové, jehličkové, multifunkční, LED tiskárny, termosublimační, různá kopírovací a skenovací zařízení či faxy včetně servisu a příslušenství jako tonery, cartridge, náplně a inkousty originální či kompatibilní.

Tisk, výroba kalandáře, diáře, dárkové a reklamní předměty
Nabízíme : - kalendáře - diáře - firemní a osobní dárky - trika, polokošile, mikiny, softshell bundy pro sport a volný čas - realizace potisků nebo výšivky Na vyžádání Vám rádi zašleme katalogy, ve kterých se můžete inspirovat a vybrat zboží podle svých požadavků a představ. Na Vaši návštěvu se těší CITY TEAM!
Největší výrobce knih Czech Republic.
Patříme mezi největší výrobce knih v České republice. Máme více než 21 let zkušeností, zkušený tým profesionálů a každoroční ocenění v soutěži Nejkrásnější kniha roku. Naše produkty jsou vyráběny nejen do ČR ale i do zemí EU.
Největší výrobce knih v České republice.
Patříme mezi největší výrobce knih v České republice. Máme více než 21 let zkušeností, zkušený tým profesionálů a každoroční ocenění v soutěži Nejkrásnější kniha roku. Naše produkty jsou vyráběny nejen do ČR ale i do zemí EU.
Velkoformátový tisk Praha CITY – MB výroba reklamy
Firma CITY- MB je výrobcem reklamní grafiky a naše služby využívají zákazníci i z Prahy a okolí. Pro své zákazníky zajišťujeme i velkoformátový tisk. Velkoformátový tisk se výborně hodí pro tisk velkých plakátů, fotografií, bannerů, reklamních polepů, podlahové a okenní grafiky. Pro prodloužení životnosti velkoformátového tisku lze výstupy ...
Hliníková víčka na kelímky
Společnost Martin Peroutka tiskárna, polygrafická výroba - nabízí mimo jiné hliníková víčka na kelímky, víčka pro uzavírání kelímků (PP, PVC, PS) přivařováním v plnicích automatech. Typy víček: - Kruhová - v následujících rozměrech: Ø 61 mm; Ø 75,5 mm a Ø 95,5 mm. - Obdélníková: 112,6 x 84,6 mm (tvar viz. foto č. 2). - ...
Ofsetový tisk Mělník
Tiskárna K+H Vám nabízí ofsetový tisk. Možnost ofsetového tisku i v malých nákladech na jedno, dvou a čtyřbarevných strojích. Maximální tiskový formát našich strojů je 480 x 650 mm. Na vyžádání Vám zašleme kalkulaci na jednotlivé tisky obratem.
Předsekané samolepicí etikety výroba prodej
Naše společnost vyrábí v mnoha variantách etikety jako jsou např: - Etikety s grafickým potiskem - Etikety s proměnnými daty - Termoetikety - Etikety pro termotransferový dotisk - Etikety v nekonečném pásu s vodicí perforací - Print etikety - Předsekané samolepicí etikety - Ochranné etikety - Přednosti etikety. Další informace najdete ...
Ofsetový digitální knihtisk Rakovník
Ofsetový digitální knihtisk: - samopropisovací tiskopisy - bloky, složky - vizitky - novoročenky - poštovní obálky - svatební oznámení - hlavičkové papíry - vstupenky - plakáty - kalendáře (stolní, nástěnné) - knihy - brožury, letáky, katalogy, regionální noviny.
Polygrafické služby Mělník
Tiskárna K+H provádí šiiroké spektrum služeb v oblasti polygrafie. Služby poskytujeme od návrhů po expedici hotových výrobků. Po předchozím jednání možnost doručení přímo k Vám. Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Balonky potisk
Balonky potisk. Potisk reklamních nafukovacích balonků sítotiskem, 1-6 barev v soutisku, rastrové tisky včetně podtisku, fototisk. Fóliové balonky s jednobarevným tiskem. Velké balony o průměru 60, 80, 100 cm s jednobarevným tiskem.
Výroba knih Příbram
Nabízíme kompletní výrobu knih, katalogů a brožur z dodaných PDF dat. Dále nabízíme samostatné knihařské zpracování z vytištěných archů, možnost výseku a lepení krabiček.
Tisková a dokončovací zařízení
Společnost PANFLEX, s.r.o. nabízí tisková a dokončovací zařízení Edale. 4 skupiny produktů společnosti Edale: - flexotiskové stroje - digitální tiskové zařízení - aplikace pro průmyslovou bezpečnost - speciální dokončovací zařízení. Dále zajistíme veškeré služby od vytvoření grafického návrhu až po jeho zpracování.
Úprava laminací Čerčany
Agentura ERB CZ s.r.o.nabízí povrchové úpravy laminací. Úpravy: - lakováním proti oděru - UV lakování. Lakování je možné provádět celoplošně, nebo jen místně (parciálně) pro zvýraznění nebo zušlechtění tisku. Naše další produkty: - vizitky - letáky - visačky - karty - kalendáře - katalogy a další. Pro náročné zákazníky máme za ...
Výroba knih Příbram
Nabízíme profesionální výrobu knih, publikací, katalogů, propagačních materiálů, knihařské zpracování na nejmodernější knihařské lince na výrobu pevné vazby. Jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2008
Modelářský měsíčník.
Vydávání modelářského měsíčníku.