Chystáte narozeninovou oslavu či jinou akci? Na žádné akci nemůže chybět pořádná zábava pro děti i dospělé a s vašimi představami vám pomůže kompletní vybavení a služby na párty včetně zábavných atrakcí jako nafukovací atrakce a skákací hrady, skluzavky, kolotoče, simulátory, trenažery a také lavičky, párty stany, ozvučení a osvětlení a další.

Klíčová služba, nouzové otevírání trezorů, bytů, auta Ostrava
Naše klíčová služba nabízí: - nouzové otevírání bytů, auta, trezorů - opravy, přestavění zámků - klíčové systémy. Prodej, výroba: - klíčů, klíče - trezorů, trezory - sejfy - skříně na zbraně - bezpečnostní vložky - dveřní zavírače - závory - příruční pokladničky - schránky na klíče - visací zámky - dveřní kování.
Půjčovna servis prodej nářadí čerpadla elektrocentrály Hradec
Prodej, servis, půjčovna nářadí Bosch, Festool, Protool, Narex: - profesionální nářadí - hobby nářadí - mikro nářadí - ostatní nářadí - zahradní technika - příslušenství - elektrocentrály - čerpadla.
Výherní hrací automaty ruleta kulečník šipky herna bar Pardubice
Výroba, prodej, provoz, pronájem, servis: - výhradní dovozce LUCKY DICE pro střední Evropu - ruleta, kostky Lucky Dice - výherní hrací automaty - jackpoty - kulečník, šipky - zábavní technika - vybavení a provoz heren.
Profesionální uklízečka, hospodyně Praha
Společnost HOSPODYNĚ, s.r.o. jako svou další službu představuje: Profesionální uklízečka, hospodyně. Zajistí a zprostředkuje: - úklid Vašeho domova - žehlení - nákupy - opravy - čistírnu. Vyvenčí i Vašeho pejska, zajde na poštu, postará se o Vaše květiny. Zvládne spoustu dalších aktivit spojených s provozem Vaší ...
Rámování obrazů v Brně
Firma s třicetiletou praxí v oboru rámování obrazů připomíná čas dárků pod vánoční stromeček. Zarámujeme obrazy, grafiky, reprodukce, fotografie, mapy pro ty, které máte rádi.