Chystáte narozeninovou oslavu či jinou akci? Na žádné akci nemůže chybět pořádná zábava pro děti i dospělé a s vašimi představami vám pomůže kompletní vybavení a služby na párty včetně zábavných atrakcí jako nafukovací atrakce a skákací hrady, skluzavky, kolotoče, simulátory, trenažery a také lavičky, párty stany, ozvučení a osvětlení a další.

Pulty a vitríny k pronájmu
Nabízíme pronájem pultů a vitrín pro Vaše firemní akce. Pulty: - prezentační - recepční - barové - promotion - řečnické - promo dvou-pulty s límcem pro logo - prosvícené info pulty - aj. Vitríny: - pultové - vysoké - regálové. Více info naleznete viz odkaz níže:
Stoly, židle, sedačky, bary k pronájmu
Naše společnost nabízí pronájem nábytku pro Vaše firemní i soukromé akce. Nábytek: - stoly - židle - sedačky - bary. Máme k dispozici různé druhy vybavení jako např. 30 různých druhů židlí, 30 druhů stolů ap.
Světla a dekorace k pronájmu
Společnost ZÁPŮJČKA.CZ nabízí pronájem světel a dekorací pro veltrhy, výstavy, firemní a soukromé akce aj. Osvětlení a příslušenství: - bodová světla - halogenidové výbojky - stojací lampy - stojany na prospekty - elektrorozvaděče - prodlužovačky. Dekorace: - živé květiny - umělé květiny - vázy - a jiné dekorace.
Akce pro Vás na klíč
nabízíme ozvučení veškerých akcí včetně velkých festivalů osvětlení veškerých akcí laser show ,pěnové párty pronájem podií a velkých stage 10x12 m prodej a servis zvukové a osvětlovací proffi techniky
Pronájem mobilní oplocení umývárna mycí žlab odpadkové koše
Naše firma Eko Delta, s.r.o. se zabývá především pronájem mobilních toalet na velké akce - jako festivaly, koncerty, sportovní akce, ale i na menších oslavách narozenin, svatby a další. - mobilní pisoáry - mobilní oplocení - mobilní umývárna - mycí žlaby - odpadkové koše
Pronájem půjčovna mobilní pisoár hromadné akce festivaly
Naše firma Eko Delta, s.r.o. se zabývá jako jediná na českém trhu kompletní výrobou, prodejem a pronájmem mobilních toalet. Toalety Vám zapůjčíme, pronajmeme na jakékoliv hromadné akce, festivaly, oslavy aj. příležitosti. - mobilní pisoár - mobilní plotové zábrany - mycí žlaby - mobilní umývárny - odpadkové koše Mobilní pisoár pro ...
Pronájem interiérového vybavení pro výstavy a veletrhy
Společnost ZÁPŮJČKA.CZ S.R.O. nabízí pronájem interiérového vybavení pro: - výstavy - veletrhy - konference - kongresy - a jiné akce. Produkty k pronájmu: - stoly - židle - prezentační panely - sedací nábytek - pulty - vitríny - prezentační technika - dekorace - a mnoho dalších.
Nafukovací designové party stany prodej
Společnost MVP agency, s.r.o. je výhradním prodejcem inovativního vybavení pro event marketingové akce, nafukovací designové party stany. Nabízíme profesionální vybavení od našich německých a nizozemských partnerů: - designové nafukovací párty stany X-GLOO - párty stany CROSSOVER - nábytek Bounge - mobilní billboardy ...
Rámování obrazů
Máte již dárek k vánocům? Rám na pěkné dílo u nás. Poradíme s výběrem pasparty. Velký výběr reprodukcí největších, světových mistrů. I pro znalce překvapivý výběr kovových a dřevěných lišt NIELSEN.
Pronájem a montáž osvětlovací techniky
Půjčíme a namontujeme osvětlovací techniku pro Vaše firemní akce. Naše služby poskytuje po celé ČR, SR, SRN a Polsku, kde máme mnoho stálých zákazníků.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Bezplatný pronájem ohřívače ochucených oříšků
Jako novinku Vám přinášíme koncept bezplatného pronájmu ohřívače ochucených oříšků, které se podávají teplé. Tento produkt si ale také můžete zakoupit bez ohřívače na zpestření Vaší nabídky prodeje - ochucené obalované oříšky s krustou s příchutí papriky.
CORNiCO Company, s.r.o.
Pronájem retardéry zpomalovače dopravní značky Kutná Hora Kolín
Dopravní značení a příslušenství: Prodej, instalace, půjčovna, pronájem dopravního značení - realizujeme uzavírky a objízdné trasy - zpomalovací prahy, retardéry, zpomalovače - informační systém komunálních i komerčních cílů - vodorovné dopravní značení - svodidlové systémy. DIO - dopravní inženýrské opatření
Dopravní značení zpomalovací prahy svodidlové systémy Kutná Hora
Dopravní značení a příslušenství. Prodej, instalace a půjčovna dopravního značení. - realizace uzavírek a objízdných tras - zpomalovací prahy - informační systém komunálních a komerčních cílů - vodorovné dopravní značení - svodidlové systémy DIO - dopravní inženýrské opatření
Uzavírky částečné úplné objízdné trasy dopravní značení Kutná Hor
Prodej, instalace, pronájem dopravního značení. Realizace uzavírek silnic a objížďky . Trvalé dopravní značení - svislé a vodorovné - informační systémy - zpomalovací prahy - svodidlové systémy Provizorní dopravní značení - dopravní zařízení - uzavírky částečné - uzavírky úplné - objízdné trasy.
Půjčovna strojů na čištění koberců a čalouněného nábytku
Půjčujeme stroje na čištění koberců a čalouněného nábytku zn. Kärcher . Cena za pronájem na 24 hodin je 220,- Kč. Veškeré čistící prostředky Vám dodáme. Pro více info a rezervaci volejte na tel. 607 612 165.
Mobilní tribuna a pódium
Nabízíme pronájem nebo prodej mobilních tribun a pódií, se zastřešením nebo volné. Informujte se na našich webových stránkách o podmínkách pronájmu.
PROFI REGAL  s.r.o. regálové systémy
Oživte svou firemní akci pronájmem Simulátoru F1 - staňte se opravdovými závodníky
Janků Trade s.r.o. v Bruntále nabízí pronájem Simulátoru F1, který zviditelní a oživí vaši firemní akci kdekoliv a kdykoliv.
Nápojové prodejní automaty káva instantní směsi Chrudim Pardubice
Firma Automatic Chrudim s.r.o.se zabývá prodejem a pronájmem nejen nápojových automatů ale i potravinových automatů. Jsme rovněž oficiálním dovozcem a prodejcem instantních nápojových směsí belgické firmy Barry Callebaut a německé firmy Satro. - automatické kávovary - profi kávovary - domácí kávovary - prodejní automaty - nápojové ...
Využijte jarních slev na pronájem konferenční techniky!!!
Pronájem techniky pro kongresy, konference, společenské akce a výstavy. Pronájem ozvučení, tlumočnické techniky, projektorů, pláten a plazmových obrazovek, osvětlení, kancelářské techniky, řečnických pultů, pódií a ostatní techniky. Využijte tuto jarní nabídku! Zajistíme odbornou obsluhu i instalaci a dopravu. Potřebujete tlumočníky nebo hostesky? ...
Provoz pronájem prodej přestavba hudební jukebox Kolín Praha
Zabývám se servisem výherních automatů a výrobou a provozováním jednoduchých jukeboxů. - provoz, pronájem prodej, přestavba hudebních jukeboxů. Dále se zabývám maloobchodním prodejem: - navigace GPS - webové kamery - kryty Iphone - LED žárovky - USB wifi - LED hodinky - USB teploměr s čidlem - laserový efektový projektor.
Chemické WC kadibudky zařízení na mytí rukou dávkovač mýdla
Naše firma Eko Delta, s.r.o. se zabývá krátkodobým pronájmem kompletního hygienického servisu. - zapůjčování stanů - mycích zařízení - odpadkových košů - mycích žlabů - chemických WC - kadibudek - mobilních WC - suchý záchodů - dávkovačů mýdla a mnoho dalších.
CASH&CARRY velkoobchod lihoviny tabák pivo, Dvůr Králové, Trutnov
CASH&CARRY MALOOBCHOD Ideální nákup pro Vaši soukromou oslavu. Nabízíme široký sortiment lihovin, piva, vína a nealko nápojů. Odvezete si vše od kelímků přes grilovací krémy a dřevěné uhlí až po zapůjčení výčepního zařízení. Oslavu si můžete zpříjemnit i vlastním ohňostrojem. Nakoupit si může přijít opravdu každý. A navíc, co ...
Služby pro rodinu, domácnost a firmy
Nabízíme komplexní služby pro domácnost každý den v roce, kteroukoli denní dobu. Úklid domácnosti, drobné domácí práce (žehlení apod), hlídání dětí, jesle od 6měsíců. Zajišťujeme i úklid malých firem a bytových domů.
Ozvučení, osvětlení, tlumočení, projekce - konferenční služby
Naše firma nabízí kompletní konferenční servis. Konferenční technika a služby. Ozvučení, osvětlení akcí. Tlumočnická technika - tlumočení. Audiovizuální záznamy a přenosy. Pronájem prezentační techniky. Výroba a pronájem výstavních panelů na postery. Servis projektorů.
Presentační technika
Prodej, pronájem, servis - data a video projektory. Autorizovaný distributor PANASONIC, SANYO, TOSHIBA, 3M, MITSUBISHI, BENQ a ACER. VIP partner EPSON. HP Sales Point, ACER Point. Prodáváme plazmové a LCD displeje, zpětné a dia projektory, projekční plátna MW, interaktivní tabule a vizualizéry. Kompletní realizace na klíč - zasedací a konferenční ...