Chystáte narozeninovou oslavu či jinou akci? Na žádné akci nemůže chybět pořádná zábava pro děti i dospělé a s vašimi představami vám pomůže kompletní vybavení a služby na párty včetně zábavných atrakcí jako nafukovací atrakce a skákací hrady, skluzavky, kolotoče, simulátory, trenažery a také lavičky, párty stany, ozvučení a osvětlení a další.

Vybavení pro scénu a zajištění pódia Praha – na míru pořádané akce
Pořádáte konferenci, večírek či předávání prestižních cen? Pak jistě oceníte nabídku společnosti SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, která nabízí vybavení pro scénu a zajištění pódia podle Vašich požadavků.
Zajištění LED diodových reflektorů pro Váš večírek či firemní akci Praha - včetně profesionální obsluhy
Pořádáte večírek či firemní akci? Profesionální osvětlení pomocí LED diodových reflektorů včetně obsluhy pro Vás zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Nová technologie oživí eventy a pódiové akce díky libovolné změně pozadí
Eventy, společenské a pódiové akce oživí virtuální studio společnosti VIDEO STUDIO POLAS z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Divadlo Kejkle, zábava pro děti i dospělé, narozeninové oslavy s klaunem, malování na obličej
Odpoledne plné hudby, tance a balónků pro malé i velké Vám s úsměvem zorganizuje Petra Klímová - Divadlo kejkle. Prožijte nezapomenutelný den plný dětských úsměvů.
Firemní akce a večírky, Dětský den - zábavný program, pronájem autodráhy SCX  Brno
Firemní akce a večírky, Dětský den. Zábavný program to je pronájem autodráhy SCX Brno. Zajistíme pronájem autodráhy včetně autíček, digitálně vyhodnocované výsledkya kompletní obsluhu autodráhy.
Stavba párty a cateringových stanů Praha –  zastřešení pro společenské akce
Stavíme párty a cateringové stany pro zakrytí Vaší společenské akce v Praze i po celé České republice.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Pronájem mobiliáře pro konference, večírky a presentace
Veškerý mobiliář potřebný pro pořádání večírku, konference nebo presentace obstará včetně návrhu architekta společnost ZÁPŮJČKA.CZ, s.r.o. z Prahy.
Zábavný program na vánoční a novoroční firemní akce a večírky s rychlostní autodráhou SCX
Pronájem autodráhy a autíček na firemní akce a večírky s odbornou obsluhou a údržbou při pronájmu. Zajištění diplomů a pohárů pro vítěze a sestavení programu pro Vaši firmu zajistí SCX autodráha Brno.
Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů Poděbrady – vše bez starostí
Potřebujete zajistit hygienické podmínky na místě, kde není napojení na kanalizaci? Pak žádejte služby pronájmu a servisu mobilních toalet a sanitárních systémů od společnosti TOI TOI z Poděbrad.
Kostýmy, masky a rekvizity nejen na halloween – výběr na eshopu Svět karnevalu
Široký výběr originálních kostýmů, masek a rekvizit pro malé i velké nejen na halloween naleznete a zakoupíte na eshopu Svět karnevalu společnosti OHŇOSTROJE Krupička, s.r.o.
Jednorázový papírový nábytek z vlnité lepenky - párty sada pro každou příležitost
Naše společnost Model Pack Shop Praha nabízí moderní, kvalitní a účelné obaly vyráběné z vlnité lepenky. Mezi produkty naleznete také párty sadu. Jedná se o jednorázový papírový nábytek.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Papírový párty nábytek - snadno přenosný  a skladovatelný, pro akce pod širým nebem
Poptáváte-li párty nábytek a nemáte dostatek času a prostředků, pak si pořiďte jednorázový nábytek z lepenky od firmy MODEL PACK SHOP z Opavy a rázem budete mít po starostech.
Model Pack Shop Opava Obaly a krabice
Vybavení k pronájmu Praha - pro výstavy, veletrhy, konference, kongresy v řádech tisíců kusů
Chystáte se pořádat výstavu, veletrh, konferenci, kongres nebo jinou společenskou akci? Společnost ZÁPŮJČKA.CZ, s.r.o. z Prahy Vám zapůjčí vše potřebné od židlí, stolů po panely a vitríny.
Petardy, prskavky, fontány a jinou zábavní pyrotechniku pořídíte v e-shopu LUSEK ohňostroje
Široký výběr zábavní pyrotechniky naleznete v e-shopu firmy LUSEK ohňostroje. Petardy, prskavky, fontány i ohňostroje si vyberete jednoduše a rychle. Rozzařte svou párty, narozeniny nebo svatbu.
Nůžkové stany Praha - pronájem velkých párty přístřešků
Pronajímáme velké stany a přístřešky pro akce, prezentace i společenská a rodinná setkání v Praze a okolí.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Projekční a ozvučovací technika pronájem Praha – profesionální ozvučení, špičková technika
Profesionální ozvučení firemních, kulturních a velkých sportovních akcí či koncertů zajistí pronájem špičkové projekční a ozvučovací techniky od společnosti SAN SERVICE, s.r.o. z Prahy.
Velké stany na oslavy Praha - snadná příprava krytých prostorů na párty
Velké stany na oslavy Vám zajistí snadnou přípravu prosto pro Vaši párty. Naši firmu naleznete na Praze 6.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Party stan, montované - stanové haly Praha -  bez nás se neobejde žádná událost
Akce pod širým nebem bez rizika jsou od roku 1992 možné. V té době totiž vznikla společnost M.P.M., která se zaměřuje na pronájem a stavbu nejrůznějších přístřešků.
M.P.M., spol. s r.o. Pronájem, prodej cateringových stanů
Ohňostroje na svatby i narozeninové oslavy - sestavení a realizace na zakázku
Pokud chcete zažít opravdu velkolepý ohňostroj na vaší svatbě nebo narozeninové oslavě, pak je zde pro vás firma LUSEK ohňostroje, která vám zajistí sestavení i realizaci ohňostroje na zakázku.
Ekologické jednorázové nádobí a příbory vhodné pro cateringové firmy, velkoobchod i domácnosti
Ekologické jednorázové nádobí a příbory, které jsou vhodné jak pro cateringové firmy, velkoobchod tak pro supermarkety, zajišťuje společnost Untraco v.o.s. se sídlem v Ostravě.
ABENA
Fotokoutek, mobilní fotoateliér - originální zábava na svatbu, párty a oslavu
Připravte pro hosty originální zábavu, na kterou budou rádi vzpomínat. Party-fotobudka.cz Opava je mobilní fotoateliér vhodný na svatby, párty a oslavy, kde vytvoříme kreativní a památeční fotografie.
Prodej přenosných WC pro invalidy pronájem pro tělesně postižené
Prodej, pronájem: - přenosné WC pro invalidy, tělesně postižené - mobilní toalety - zdravotní křesla EKO WC typ pro tělesně postižené je mobilní toaleta, která je svou konstrukcí, odolností, jednoduchostí určena především pro postižené (vozíčkáře). Tento typ WC je určen především pro parkoviště, větší kulturní akce atd. - všude tam, kde ...
Pronájem herny nebo narozeninové místnosti i s výzdobou pro dětské oslavy
Pro dětské oslavy si můžete pronajmout narozeninovou místnost či celou hernu v naší Hranické džungli v Hranicích, kterou vám rádi vyzdobíme a připravíme tak, aby si vaše děti užily tu nejlepší zábavu!
Pronájem stanů pro společenské akce Praha
Máte v plánu uspořádat velkou oslavu pro vaše přátele, či pořádáte jinou společenskou událost? Spolehněte se na firmu AB PARTY TENT, která pronajímá party a VIP stany vysoké kvality.
Mobilní sklady jsou vysoce variabilní Praha - pronájem mobilních skladů
Mobilní haly či mobilní sklady - že jste o nich nikdy neslyšeli? Většina firem potřebuje již hotové výrobky někde uložit. Využijte tedy mobilní haly a sklady.