Čekají vás přípravy na svatbu a rádi byste využili profesionální služby svatebních salónů? Svatební salóny poskytují komplexní služby, díky kterým si můžete koupit či půjčit svatební šaty pro nevěsty, kompletní obleky pro ženichy, společenské šaty, závoje, ozdoby a šperky, svatební dekorace, obuv, různé doplňky včetně poradenských služeb.

Svatební salon - výprodej svatebních šatů
Pokud již brzy nastane váš svatební den a ještě jste si nestihli vybrat svatební šaty, tak je zde pro vás Svatební salon Eva, ve kterém nyní probíhá výprodej svatebních šatů.
Plesové a společenské šaty Kladno -  kolekce 2017 - zkoušení zdarma a fotografování povoleno!
V jednom z největších svatebních salonů na Kladně můžeme již dnes nabídnout a představit novou kolekci plesových a společenských šatů pro rok 2017.
Šaty do tanečních, na kolonu, maturitní ples-krátké, dlouhé
Krátké i dlouhé modely šatů do tanečních, na kolonu i maturitní ples můžete zapůjčit ve Studiu DáMa Uherský Brod. Zveme zájemce z Uherského Hradiště i Zlína.
Půjčovna Uherský Brod-svatební šaty a obleky, obstaráme účesy i líčení
Svatební šaty a obleky pro pány zapůjčí Půjčovna a Svatební studio DáMa Uherský Brod a postaráme se Vám i o líčení a krásný účes.
Dlouhé, luxusní, společenské, šaty na svatbu i šaty na ples, do tanečních
Ve svatebním studium DáMa Uherský Brod jsou k zapůjčení společenské šaty na svatbu, ples i do tanečních. Najdete u nás krátké i dlouhé modely, jednoduché i luxusní róby.
Luxusní svatební šaty | Praha, Pardubice, Chrudim, Hradec Králové
Svatební salon Farfallino zajišťuje půjčování a prodej luxusních svatebních šatů. Jste-li z Prahy, Pardubic, Chrudimi, Hradce Králové nebo odkudkoliv z ČR, zajeďte se podívat na náš rozsáhlý výběr luxusních svatebních šatů. Půjčovna a prodej luxusních svatebních šatů - luxusní svatební šaty - svatební šaty - pánské obleky - šaty pro ...
Luxusní svatební šaty Maggie Sottero-prodej v Salonu DáMa
Nádherné luxusní svatební šaty Maggie Sottero můžete zapůjčit ve Svatebním salonu DáMa Uherský Brod, zde jsou tyto značkové šaty i na prodej.
Prodej svatebních, společenských šatů-půjčovna a svatební studio DáMa
Problém s výběrem společenských nebo svatebních šatů Vám pomůže vyřešit Půjčovna a svatební studio DáMa Uherský Brod, která je zde pro klientky z okolí Uherského Hradiště.
Nové svatební šaty, nejnovější modely Maggie Sottero k zapůjčení i na prodej
Ve Svatebním studiu DáMa Uherský Brod máme k zapůjčení nejnovější modely svatebních šatů Maggie Sottero. Nové svatební šaty je možné půjčit, některé modely jsou na prodej.
Svatební šaty | Mladá Boleslav, Čáslav, Přelouč, Chlumec nad Cidlinou
Svatební Salon Farfallino zajišťuje půjčování luxusních svatebních šatů, klasických svatebních šatu i společenských šatů. Najdete u nás velmi široký sortiment od jednoduchých střihů po složité, od jednobarevných po více barevné, od dlouhých po krátké. Na své si u nás přijdete s velikostí XS i s velikostí XXL. Udělejte svůj den jedinečným ...
10% sleva na svatební šaty Uherský Brod-na rezervace při 1.návštěvě
Ve Svatebním salónu DáMa Uherský Brod můžete získat 10% slevu na svatební šaty, pokud si je zarezervujete při první návštěvě. Zapůjčíme i potřebné doplňky.
Nejnovější modely společenských šatů - široký výběr, prodej
Široký výběr nejnovějších modelů společenských šatů a jejich prodej zajišťuje společnost Svatební dům Angelika se sídlem v Ostravě, která pro vás vybírá jen ty nejlepší kousky.
Kompletní svatební servis - šaty, kytice i ozdoby na auta
Plánujete-li svou svatbu a hledáte někoho, kdo vám zajistí kompletní svatební servis od svatebních šatů, kytice i ozdob na auta, pak je pro svatební salon Kamila v Novém Jičíně to co potřebujete.
Největší výběr svatebních a společenských šatů - půjčovna
Největší výběr svatebních a společenských šatů nabízí svatební salon Kamila v Novém Jičíně. Neváhejte a přijďte si také vybrat šaty dle vašich představ.
Půjčovna svatebních šatů, svatební salón s originály zahraničních návrhářů
Svatební salón Angelika v Ostravě nabízí k dispozici půjčovnu svatebních šatů, které jsou originály zahraničních návrhářů bez plagiátů.
Svatební salon Nový Jičín - půjčovna svatebních a společenských šatů
Pokud si nejste jistá jak vybrat ty správné svatební nebo společenské šaty, ve kterých zazáříte a přitom se budete cítit pohodlně a především sama sebou, tak určitě navštivte Svatební salon Kamila v Novém Jičíně, kde vám pomůžeme vybrat šaty přímo pro vás a vaši postavu. Vždy se snažíme držet krok s novými svatebními a společenskými trendy a ...
Půjčovna svatebních šatů Kolín Poděbrady Nymburk Kutná Hora Pečky
Půjčovna svatebních šatů sídlící v Kolíně. Jsteli z Kolína, Poděbrad, Nymburka, Kutné Hory či Peček zastavte se u nás osobně. V našem svatebním salonu Vám nabídneme k půjčení nebo prodeji nepřeberné množství: - svatebních šatů - luxusních svatebních šatů - pánských obleků - šatů pro maminky nevěsty - šatů pro družičky a ...
Půjčovna luxusních svatebních a společenských šatů Kladno
Půjčovna se sídlem v Kladně nabízí obrovský výběr společenských a luxusních svatebních šatů pro nevěstu, ženicha, družičky i mládence.
Svatební salón v Kladně
Vlasta Rájková svatební salon Vlasta v Kladně je v současné době jedním z největších svatebních salonů, který nabízí modely nejen z domácí dílny, ale samozřejmě i z dílen zahraničních firem. V našem svatebním salonu najdete modely z celé Evropy. Zaměřujeme se na špičkovou kvalitu odvedených svatebních služeb a proto také nabízíme pouze ...
Svatební servis Kladno - poslední módní trendy
Vlasta Rájková svatební salon Vlasta je v současné době jedním z největších svatebních salonů, který nabízí modely nejen z domácí dílny, ale samozřejmě i z dílen zahraničních firem. V našem svatebním salonu najdete modely z celé Evropy. Zaměřujeme se na špičkovou kvalitu odvedených svatebních služeb a proto také nabízíme pouze ...
Prodej, šití na míru svatební, společenské šaty Valašské Meziříčí
Chcete mít originální šaty, které Vám padnou jako ulité? Nechte si je ušít na míru ve svatebním studiu Veri ve Valašském Meziříčí. Svatební a společenské šaty Veri - Robert Černoch nabízí šití plesových, společenských a svatebních šatů na míru dle Vašeho přání. Služby svatebního studia: - zapůjčení, prodej plesových, společenských a ...
Půjčovna svatebních šatů, společenské šaty na svatbu Zlínský kraj
Svatební salon Pavlína je půjčovna svatebních šatů a nabízí společenské šaty na svatbu i jiné příležitosti. Půjčovna je na adrese Staré Město, Luční čtvrť 2023 - tel.: +420572551809. Pokud plánujete svatbu, jistě si vyberete ty pravé svatební šaty u nás a společenské šaty pro družičku u nás vyberete také. Blíží se období tanečních a ...
Svatební šaty Duber - vyhradní zastoupení, prodej a půjčovna šatů
Ve Svatebním Salonu Eva si nyní vyberete jedinečné modely svatebních šatů známé značky Duber, pro kterou jsme výhradním zastoupením.
Exkluzivní svatební a společenské šaty s úpravou na míru- prodej, půjčení
Jeden z největších salonů v České republice Svatební dům Angelika pro Vás nabízí prodej i půjčení exkluzivní kolekci více než 750 modelů svatebních a společenských šatů od předních světových značek.
Výprodej francouzských svatebních šatů
VÝPRODEJ luxusních francouzských svatebních šatů ze svatebního studia.V dobrém stavu, za příjemnou cenu.