Pohřební služby jsou důležitou součástí těžkého období pozůstalých a postarají se nejen o převoz zesnulých, ale také o nabídku parte, rakví, květin, uren a doplňků, hudbu živou či reprodukovanou, kremační obřad včetně zajištění řečníka nebo kněze, administrativu jako úmrtní listy, poradenství a další služby.

Pohřební služba Lovosice, pomůžeme Vám se zajištěním pohřbu
Pohřební službu zajišťuje, nejen v Lovosicích, společnost AURIGA. Postaráme se o repatriaci (mezinárodní převozy) z/do České republiky v rámci celé Evropy, spolu s asijskými částmi Turecka. Převoz zajistíme letecky nebo transportem za pomoci automobilu. Pro kolegy z našeho oboru obstaráváme poradenství. Za zvýhodněné ceny zabezpečujeme ...
Projekce fotografií a videa při smutečním obřadu – zavzpomínejte na své milované
Vybraní smuteční síně Pohřebního ústavu Praha nabízí pozůstalým možnost zavzpomínat na své milované při samotném obřadu formou projekcí fotografií nebo videa.
Balzamace – thanatopraxe, úprava zesnulých Litoměřice
Thanopraktické centrum z Litoměřic zajišťuje šetrnou úprava těl zesnulých pro smuteční ceremonie a balzamaci. Tato činnost zamezí rozkladnému vývoji těla na určitou dobu. Dále je toto ošetření vhodné pro estetické a hygienické vady na tělech zesnulých. Náš pohřební ústav je vlastníkem českého oprávnění výše zmíněných služeb. Balzamovači ...
Pohřební ústav Libochovice – zajistí převoz, zpopelnění, pohřeb do země, církevní obřad
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. zajišťuje veškeré pohřební služby a pomoc s organizací pohřbu v Libochovicích a okolí.
Pohřební služba Vnorovy, nonstop převoz zesnulých, organizace smutečního obřadu
Prvotřídní pohřební služby Vám poskytne Pohřební služba Jan Pavka z obce Vnorovy u Hodonína. Zajistíme veškeré potřebné úkony včetně odvozu, oblečení i upravení zesnulého.
Smuteční obřady Praha - pohřeb dle Vašich požadavků - Jsme tu pro Vás nonstop 800 10 10 50
Smuteční obřady a ostatní pohřební služby v Praze obstará a zajistí Pohřební ústav hl. m. Prahy. Občané Prahy mohou projednat obstarání pohřbu v objednávkových kancelářích v různých částech Prahy.
Mezinárodní převoz zesnulých Litoměřice - převozy po celém světě z/do České republiky
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. zajišťuje mezinárodní převozy zesnulých po celém světě. Vyřídíme za Vás všechny potřebné dokumenty a povolení. Převoz je prováděn vozy nebo letecky.
Pohřební ústav Litoměřice - zařízení pohřbu, vazba květin, mezinárodní převozy, potisk stuh
Pokud potřebujete pomoci se zařízením pohřbu, v Litoměřicích se obraťte na pohřební ústav Auriga, který nabízí veškeré služby. Zajišťujeme pohřební služby po celé České republice.
Pohřeb Lovosice - jsme tu pro Vás, poradíme a pomůžeme se zařízením pohřbu
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. je na trhu již 25 let. Zajišťuje kompletní služby v oblasti pohřebnictví pro Českou republiku a pro pohřební ústavy po Evropě i celém světě.
Smuteční služby Libochovice – zařídíme pohřeb i smuteční vazby květin
Veškeré smuteční služby spojené s úmrtím od samotného pohřbu po květina na hrob Vám v těžkých chvílích plných smutku pomůže zařídit Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. v Libochovicích.
Pohřební ústav Lovosice - pohřby a poslední rozloučení podle přání rodiny a zepřelého
Veškeré pohřební služby a pomoc s organizací pohřbu v Lovosicích a okolí zajistí a pozůstalým pomocnou ruku podá Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o.
Balzamace Litoměřice – estetická úprava zemřelých
Pokud zemře někdo blízký, jistě oceníte záruku pietního zacházení s jeho ostatky. Balzamaci těl s cílem nejen kosmetických úprav nabízí Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic.
Urnový háj Praha Strašnice - zrekonstruovaný hřbitov pro ukládání ostatků
Na Pražském Strašnickém hřbitově naleznete urnový háj pro ukládání ostatků svých bližních. Pohřební ústav hl. m. Prahy otevřel hřbitov ve Strašnicích pro ukládání uren a rozptylu či vsypu do země.
Pohřební služby, převozy Trutnov - pohřebnictví nonstop pohotovost
Zajišťujeme kompletní služby s vypravením pohřbů a kremací včetně převozů v celé ČR i ze zahraničí - POHŘEBNÍ ÚSTAV S.R.G. společnost Trutnov
Pohřby a pohřební služby a poradenství Praha
Veškeré náležitosti spojené s pohřbem Vám díky široké nabídce pohřebních služeb pomůže vyřídit Pohřební ústav hl. m. Prahy.
Sjednání pohřbu Jablunkov – vše od tisku smutečního oznámení po výběr rakví
Pohřební služba Jan Sadový Jablunkov Vám zajistí při sjednání pohřbu veškeré služby od převozu zesnulého, tisku smutečního oznámení po výkop hrobu.
Mezinárodní převozy zesnulých včetně asistenčních služeb Litoměřice
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. z Litoměřic nabízí pozůstalým pomoc v těžkých chvílích při úmrtí blízké osoby, včetně mezinárodních převozů zesnulých z ciziny do České republiky nebo do zahraničí.
Pohřeb Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu Vám podává pomocnou ruku při přípravě pohřbu Vší blízké osoby do hrobu nebo hrobky, stejně tak i při zpopelnění s obřadem či bez obřadu.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Urny – široký výběr posledních nádob - Pohřební ústav hl. m. Prahy.
Široký výběr interiérových a exteriérových uren i miniuren nebo památečního skla a šperků podle světových trendů v pohřebnictví nabízí Pohřební ústav hl. m. Prahy.
Pohřební ústav Cheb
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu nabízí pozůstalým veškeré služby spojené se zařizováním posledního rozloučení, pohřbu či kremace, převozem nebožtíka nebo vyřízením nutných formalit.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Komplexní pohřebnické služby - pohřebnictví, smuteční obřad
Komplexní pohřební služby v Opavě zajišťuje MARIE-POHŘEBNÍ SLUŽBA, která poskytuje smuteční obřady, pohřebnictví včetně obstarání smutečních vazeb i vyhotovení parte.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Nově otevřený hřbitov ve Strašnicích v Praze – nyní jako urnový háj a loučka vsypu
Pohřební ústav hl. m. Prahy znovu otevřel zrekonstruovaný hřbitov ve Strašnicích naproti krematoriu, nyní upravený jako urnový háj a loučka rozptylu i vsypu do země.
Převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí
Pohřební služba Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami nabízí pozůstalým pomoc při převozu zesnulých z místa úmrtí po celé České republice i ze zahraničí.
Pohřební služba, smuteční obřady na profesionální úrovni, Hranice
Pohřební služba na profesionální úrovni s vlastní obřadní smuteční síní, organizace pohřbů, rakev, urnu a květiny Vám zajistí Quickroad s.r.o., Hranice.
Ukládání uren a rozptyl popela Česká Lípa – pietně a s úctou k zemřelému i rodině
Pohřební služba H&H Auxilia s.r.o. Vám ve smutných a těžkých chvílích podá pomocnou ruku při zajištění pohřbu nejen formou ukládání uren a rozptylu popela převážně v České Lípě a okolí.
H&H AUXILIA s.r.o.