Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

Pohřební ústav hlavního města Prahy je průvodcem důstojného rozloučení
Smrt blízkého člověka je tragédií a těžkým otřesem života pozůstalých. Poslední rozloučení se zesnulým se pak odehrává v maximální úctě a pokoře.
Tradiční pohřeb do hrobu Česká Lípa
Tradiční pohřeb do hrobu v České Lípě a okolí, stejně jako ostatní náležitosti spojené s úmrtím, zajistí a pozůstalým pomocnou ruku podá pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o.
H&H AUXILIA s.r.o.
Pohřební služba Česká Lípa - kompletní kremační a pohřební služby po celé ČR
H&H AUXILIA s.r.o. je pohřební služba se sídlem v České Lípě. Pomůže Vám v těžkých životních chvílích, vyřídí za Vás veškeré náležitosti spojené s úmrtím.
H&H AUXILIA s.r.o.
Důstojné převozy zesnulých dle potřeb pozůstalých
Zajišťujeme podle potřeb a požadavků pozůstalých důstojné převozy zesnulých - Pohřební služba Křelina, s.r.o. Turnov
Ozvučení akcí Praha – koncerty, konference, školení, sportovní zápasy
Ozvučení akcí, konferencí a školení, sportovních utkání v malých i velkých prostorách zajistí profesionální technikou společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Smuteční služby, sjednání pohřbů, převozu zesnulého, Horní Počernice
Smuteční a pohřební služba Horní Počernice realizuje poslední rozloučení, převoz zesnulého, rakev, urnu, květiny, smuteční oznámení, hudbu na profesionální úrovni.
Krematorium zvířat Praha 9 - lesopark Běchovice
Krematorium zvířat Praha, situované v klidném prostředí lesoparku Praha 9-Běchovice je jedno z nejmodernějších ve střední Evropě, a to jak díky technologii, tak i úrovní služeb.
Pohřební ústav Letohrad - pohřby dle požadavku pozůstalých
Zajišťujeme pohřby všeho druhu – kremace bez obřadu, rozloučení v obřadních síních, v kostelích, pohřby do země i žehem. Provádíme převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí.
Pohřební služba Ústí nad Orlicí Libor Soušek A + A KASPO s. r. o.
Objednání a sjednání pohřbu, převoz zesnulého, Rudná u Prahy
Objednání a sjednání pohřbu u Vás doma, odvoz a převoz zesnulého, zajištění rakve, parte, květin, smutečního rozloučení realizuje Pohřební ústav Jiří Kapitán s.r.o., Rudná u Prahy.
Vybavení pro scénu a zajištění pódia Praha – na míru pořádané akce
Pořádáte konferenci, večírek či předávání prestižních cen? Pak jistě oceníte nabídku společnosti SAN SERVIS s.r.o. z Prahy, která nabízí vybavení pro scénu a zajištění pódia podle Vašich požadavků.
Objednávka kremace a uloženi urny Praha – důstojně s úctou k zemřelému a pozůstalým
Pomoc s důstojným vyřízením kremace zesnulého a možnost uložení urny v urnovém háji pietně zajistí objednávková kancelář Pohřebního ústavu Praha.
Pohřební služba Libochovice, pomoc v nelehké životní situaci
Pohřební službu pro Libochovice a okolí zajišťuje společnost Auriga. Poradíme a pomůžeme při úmrtí. Na našich stránkách máme přehledný postup, jak si v takové situaci počínat. Není pro nás problém převoz zesnulých i ze zahraničí. Toto zajišťujeme letecky nebo vlastními automobily. Zajistíme jakýkoli druh pohřbu – žehem, pohřby do země. ...
Dětská skupina Neználek v Kokoníně, miniškolka, jesle, hlídání malých dětí o víkendu
S hlídáním i velmi malých dětí si hravě poradí kvalifikované paní učitelky ve vzdělávací instituci Dětské centrum Neználek DC NEZNÁLEK z. s. z obce Jablonec nad Nisou – Kokonín.
Distribuce ekologických rakví Praha – estetický vzhled, imitace dřeva
Společnost KOMES, spol. s r.o. z Prahy se zabývá distribucí ekologických rakví, které mají díky své konstrukci mnoho výhod. Při zachování estetického vzhledu jsou levnější a lehčí na manipulaci.
KOMES, spol. s r.o. Výroba ekologických rakví Praha
Zajištění LED diodových reflektorů pro Váš večírek či firemní akci Praha - včetně profesionální obsluhy
Pořádáte večírek či firemní akci? Profesionální osvětlení pomocí LED diodových reflektorů včetně obsluhy pro Vás zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Pohřební služba Praha – volejte nonstop zdarma 800 10 10 50
Řešíte úmrtí blízké osoby? Pracovníci Pohřebního ústavu hl. m. Prahy jsou tu pro Vás nonstop, kdykoliv je potřeba. Stačí bezplatně zavolat na nonstop telefonní linku pohřební služby 800 10 10 50.
Pohřeb Libochovice - obřady, balzamace, zpopelnění, mezinárodní převozy, rozptyl
Pohřební ústav AURIGA® spol. s r.o. nabízí kompletní služby v oblasti pohřebnictví. Pohřby do země, zpopelnění, církevní služby, převozy zesnulých v rámci ČR, mezinárodní převozy.
Nepřetržitá pohřební služba – převozy zemřelých po celé ČR i ze zahraničí
Kompletní služby ohledně pohřbů a kremací včetně převozů v celé ČR i ze zahraničí. Pohřební služby zajistí naše malá rodinná firma Krejčíkovi Jičín
Zajišťujeme pohřební záležitosti nepřetržitě sedm dní v týdnu
Veškeré kremační a hřbitovní podmínky, vyřízení administrativy, úmrtní list, tisk smutečních oznámení v sobotu i v neděli
Nová technologie oživí eventy a pódiové akce díky libovolné změně pozadí
Eventy, společenské a pódiové akce oživí virtuální studio společnosti VIDEO STUDIO POLAS z Prahy.
POLAS VIDEOSTUDIO Kameraman Praha, natáčení videa
Komplexní pohřební služby Praha 9, Čakovice, pohřby do země, nepřetržitý převoz zesnulých
Profesionální pohřební služby Vám zajistí společnost Pohřební služba - Vítek Zdeněk z Prahy 9 Čakovice. Zařídíme vkusný pohřeb dle Vašich specifických přání.
Kompletní pohřební služby v Bruntále, nepřetržitý převoz zesnulých
Poslední rozloučení se zesnulým včetně zajištění kompletního pohřbu Vám zajistí Pohřební ústav Františka Krejčího s.r.o. z Bruntálu. Zorganizujeme vše od kremačních služeb až po smuteční květiny.
Komplexní pohřební služby, převoz a svoz zesnulých po celé ČR, smuteční obřad s kremací
Důstojné rozloučení se zemřelým i další služby Vám zajistí Pohřební služba - Nohel Vincenc z Šaratic. Zařídíme celý pohřeb tak, aby odpovídal Vašim preferencím a osobním představám.
Pohřební služba Lovosice, pomůžeme Vám se zajištěním pohřbu
Pohřební službu zajišťuje, nejen v Lovosicích, společnost AURIGA. Postaráme se o repatriaci (mezinárodní převozy) z/do České republiky v rámci celé Evropy, spolu s asijskými částmi Turecka. Převoz zajistíme letecky nebo transportem za pomoci automobilu. Pro kolegy z našeho oboru obstaráváme poradenství. Za zvýhodněné ceny zabezpečujeme ...