Potřebujete zorganizovat svatbu, rodinnou oslavu, firemní, kulturní či jinou akci? Využijte profesionálních společenských služeb jako jsou svatební agentury, svatební salony, umělecké agentury, cateringové služby, služby pro pořádání zábavných akcí, DJ a hudební skupiny, pronájmy prostor, prodejci party stanů, party věcí, květin a další.

Komplexní pohřebnické služby - pohřebnictví, smuteční obřad
Komplexní pohřební služby v Opavě zajišťuje MARIE-POHŘEBNÍ SLUŽBA, která poskytuje smuteční obřady, pohřebnictví včetně obstarání smutečních vazeb i vyhotovení parte.
MARIE - pohřební služba Opava s.r.o.
Nově otevřený hřbitov ve Strašnicích v Praze – nyní jako urnový háj a loučka vsypu
Pohřební ústav hl. m. Prahy znovu otevřel zrekonstruovaný hřbitov ve Strašnicích naproti krematoriu, nyní upravený jako urnový háj a loučka rozptylu i vsypu do země.
Převozy zesnulých po celé ČR i ze zahraničí
Pohřební služba Pohřební služba Bouší a Ponížil z Příbrami nabízí pozůstalým pomoc při převozu zesnulých z místa úmrtí po celé České republice i ze zahraničí.
Pohřební služba, smuteční obřady na profesionální úrovni, Hranice
Pohřební služba na profesionální úrovni s vlastní obřadní smuteční síní, organizace pohřbů, rakev, urnu a květiny Vám zajistí Quickroad s.r.o., Hranice.
Ukládání uren a rozptyl popela Česká Lípa – pietně a s úctou k zemřelému i rodině
Pohřební služba H&H Auxilia s.r.o. Vám ve smutných a těžkých chvílích podá pomocnou ruku při zajištění pohřbu nejen formou ukládání uren a rozptylu popela převážně v České Lípě a okolí.
H&H AUXILIA s.r.o.
Pohřební služba Děčín
Kompletní pohřební služby po celém území České republiky včetně převozu zesnulých zajistí Pohřební ústav Zvěřina – Lucie Zvěřinová z Děčína.
Nadstandardní smuteční služby Praha včetně výdeje popela již tři hodiny po obřadu
Pohřební ústav Praha nabízí pozůstalým pomoc s organizací pohřbu nadstandardní služby včetně výdeje urny s popelem nebožtíka již tři hodiny po obřadu.
Předplacený pohřeb - záruka vlastního pohřbu dle Vašeho přání
Postarejte se za svého života o vlastní pohřeb podle Vašeho přání a ušetřete pozůstalým starosti se zařizováním smutečního obřadu. Žádejte předplacený pohřeb u pohřebního ústavu ELPIS s.r.o. z Prahy.
Správa hřbitovů Kutná Hora - Údržba hrobů, úprava, ošetření hrobního příslušenství
Nabízíme hřbitovní služby včetně správy, údržba, úprava, ošetření hrobního příslušenství - Technické služby Kutná Hora, spol. s r.o.
Převozy zesnulých z místa úmrtí po celé ČR i ze zahraničí Česká Lípa – objednání nonstop
Pohřební služba H&H AUXILIA s.r.o. Česká Lípa nabízí pozůstalým pomoc v podobě převozu zesnulých z místa úmrtí po celé ČR, zajistíme však také zahraniční převozy.
H&H AUXILIA s.r.o.
Zábavný program na vánoční a novoroční firemní akce a večírky s rychlostní autodráhou SCX
Pronájem autodráhy a autíček na firemní akce a večírky s odbornou obsluhou a údržbou při pronájmu. Zajištění diplomů a pohárů pro vítěze a sestavení programu pro Vaši firmu zajistí SCX autodráha Brno.
Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů Poděbrady – vše bez starostí
Potřebujete zajistit hygienické podmínky na místě, kde není napojení na kanalizaci? Pak žádejte služby pronájmu a servisu mobilních toalet a sanitárních systémů od společnosti TOI TOI z Poděbrad.
Postup při úmrtí Příbram
Správný postup jednání a zařizování nutných náležitostí při úmrtí člena rodiny ať už doma nebo v nemocnici Vám ochotně poskytne Pohřební služba Roman Vítek z Příbrami.
Kostýmy, masky a rekvizity nejen na halloween – výběr na eshopu Svět karnevalu
Široký výběr originálních kostýmů, masek a rekvizit pro malé i velké nejen na halloween naleznete a zakoupíte na eshopu Svět karnevalu společnosti OHŇOSTROJE Krupička, s.r.o.
Pohřební ústav Pieta Plzeň
Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. se sídlem a působností v Plzni nabízí své služby pozůstalým při zařizování pohřbu a odvozy zesnulého.
Zajištění pohřbu Plzeň
Zemřela Vám blízká osoba a hledáte v této nelehké životní situaci pomoc? Pohřební ústav PIETA spol. s r.o. Plzeň nabízí veškeré služby spojené se zajištěním pohřbu.
Pohřební služba Plzeň
Pohřební služba PIETA spol. s r.o. je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb s úctou a profesionálním přístupem v Plzni a okolí.
Pohřební ústav Praha 9
Pohřební ústav Horní Počernice sídlící v Praze 9 nabízí s veškerou úctou a pietou pohřební služby pozůstalým, pomoc při zařizování pohřbu i odvozy zesnulého.
Pohotovostní pohřební služba, civilní i církevní obřady
Využijte našich profesionálních služeb. Pomůžeme Vám nejen s pohřbem či kremací, ale zajistíme i smuteční obřady, tisk smutečních oznámení, kamenické práce i rozptyl popela - POHŘEBNÍ ÚSTAV Trutnov
Pohřební služba Český Krumlov
Pohřební služba Maurenc je připravena podat pomocnou ruku všem pozůstalým, kteří potřebují zařídit pohřeb v okrese České Krumlov. Vše potřebné zařídíme s úctou a profesionálním přístupem.
Jednorázový papírový nábytek z vlnité lepenky - párty sada pro každou příležitost
Naše společnost Model Pack Shop Praha nabízí moderní, kvalitní a účelné obaly vyráběné z vlnité lepenky. Mezi produkty naleznete také párty sadu. Jedná se o jednorázový papírový nábytek.
Model Pack Shop Praha Model Obaly a.s.
Služby pohřebnictví poskytuje nonstop Holešovská pohřební služba
Veškeré běžné služby pohřebnictví poskytuje Holešovská pohřební služba Nonstop pro klienty z okolí Holešova, Kroměříže. Vyřídíme za Vás přípravu pohřbu.
Jednorázové i pravidelné hlídání dětí již od 12 měsíců v menším kolektivu s individuálním přístupem v jeslích Zlín
Nové rodinné jesličky a školička Kiki klub ve Zlíně těm nejmenším poskytuje pevné a rodinné prostředí. Nabízíme dětem hlídání s pestrým programem a aktivitou po celý den.
Smuteční služby Cheb
Veškeré smuteční služby s vysokou úrovní a citlivým přístupem zaměstnanců k pozůstalým nabízí Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. v Chebu.
Pohřební ústav EXCELENT s.r.o. Pohřební služby Sokolov
Komplexní pohřební služby zajistí nonstop pohřebnictví v Holešově
Při úmrtí blízké osoby za Vás Holešovská pohřební služba s.r.o. zajistí komplexní pohřební služby. K dispozici jsme na telefonu nonstop.