Využijte komplexní služby facility managementu a získáte profesionální péči o vaše budovy a o starosti méně. Součástí služeb týkajících se správy a údržby budov jsou technická správa objektů jako servis, úklid interiérů a exteriérů, pozáruční opravy, zednické, instalatérské a elektrotechnické práce, údržba venkovních ploch včetně likvidace odpadů.

Služby v oblasti investiční výstavby Praha – od návrhu po kolaudaci a předání hotové  stavby
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí služby v oblasti investiční výstavby od návrhu až po předání hotové stavby pro stavby nových objektů i pro rekonstrukce nynějších staveb.
Provozní a technické služby při správě nemovitostí Praha – pro bydlení bez starostí
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí všem vlastníkům domů, objektů nebo sdružením vlastníků bytů spolehlivé vykonávání provozních a technických služeb při správě nemovitostí.
Správa majetku Praha - komplexní portfolio odborných služeb
Vlastníte dům nebo jste čelenem bytového družstva nebo společenství vlastníků? Pak jistě oceníte komplexní portfolio služeb pro správu majetku, které nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa domovního a bytového fondu Praha – komplexní služby
Služby komplexní správy domovního a bytového fondu nabízí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která má v tomto oboru mnohaleté zkušenosti.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa nemovitostí Praha – ušetří Vám čas i peníze
Ušetřete čas i peníze s využitím služeb správy nemovitostí s prověřenou a spolehlivou společností ANESO s.r.o. z Prahy, která sdružuje odborníky mnoha profesí pro Vaši spokojenost.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Technická správa budov Praha - obsluha plynových kotelen a drobné úpravy
Technickou správu budov, obsluhu plynových kotelen vyhovující všem platným vyhláškám a drobné úpravy a opravy na domě nabízí spolehlivá firma Jiří Mík z Prahy.
Provozní správa nemovitostí Praha – komfortní bydlení bez starostí
Bydlení bez starostí s provozem kolem domu zajistí společnost ANESO s.r.o. z Prahy, která nabízí komplexní služby provozní správy nemovitostí od evidence nájemníků, účetnictví až po úklid.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Technická správa nemovitostí Praha – havarijní služba – spolehlivě a pohotově
Jsou povinnosti vlastníka budovy nad Vaše síly nebo na ně nemáte čas? Kontaktujte firmu ANESO s.r.o. z Prahy, kde se kompletně postarají o technickou správu nemovitostí, včetně havarijní služby.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Kontrola plateb nájemného a služeb Praha - uzavírání smluv až po vybírání nájemného
Se správou nemovitostí bývá často spojena také spousta práce, problémů a starostí. Se službami společnosti ANESO se však o nic starat nemusíte.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Technická správa budov Praha - kompletní servis pro správu nemovitostí a majetku
O kompletní technickou správu budov se v Praze za Vás stará firma ANESO s. r. o.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa domovního a bytového fondu Praha 6 - dlouholetá praxe v oboru
Obchodní společnost ANESO, s.r.o. se již mnoho let specializuje a má bohaté zkušenosti v oboru Správa domovního a bytového fondu na Praze 6.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Správa nemovitostí, jejich prodej a pronájem Praha - každý klient je pro nás ten nejdůležitější
Sháníte specialistu z oblasti správa nemovitostí, prodej nemovitostí nebo „jen“ pro pronájem nemovitostí?
Správa nemovitostí Praha - služba, která vám ušetří spoustu práce i starostí
Správa nemovitostí s sebou nese spoustu práce a mnohdy i problémů a starostí. S tím si však nemusíte lámat hlavu - v naší společnosti A.K.F.
Správa nemovitostí Praha – ekonomická, technická a organizační péče
V naší službě správy nemovitostí se postaráme o ekonomickou, technickou i organizační oblast Vaší budovy. Pro ekonomickou část vytvoříme roční rozpočty, hospodářství a vedeme účetnictví celé nemovitosti. Potřebné doklady za Vás dodáme na příslušné úřady. Standardně vedeme provozní informace a plánujeme údržby, rekonstrukce a opravy ...
Správa a údržba bytových a družstevních domů Praha 8
Potřebovali byste odborně pomoci se správnou a údržbou vašeho bytového anebo družstevního domu? Stavební bytové družstvo z Prahy 8 zajišťuje kompletní správu ve všech potřebných oblastech: - Ekonomická oblast – vedení účetnictví, vypracování roční závěrky a potřebných podkladů pro přiznání daní, provádění veškerých bankovních plateb, ...
Založení SVJ i správu domu vyřídíme za vás | Praha
Společenství vlastníku jednotek, zkráceně SVJ, nabízí svým členům celou řadu výhod. Se založením a fungováním SVJ je ale spojeno také mnoho práce a papírování. Rádi byste založili SVJ, ale na vyřizování formalit nemáte čas? Svěřte se do rukou naší společnosti. Stavební bytové družstvo Praha 8 zajistí vše, co je pro správné fungování SVJ ...
Facility management Praha – technická správa nemovitostí a budov
Služba facility management Vám zajistí plnou aktivní technickou správu Vaší nemovitosti v Praze a okolí. Mnoho firem nemá čas starat se kromě samotné výroby a personalistiky ještě o aktivní správu vlastní budovy a mohou nastat nepříjemné potíže, které by mohly ohrozit činnost v ní. Proto jsme tu my a naše služba Facility management, takzvané ...
Údržba a správa nemovistostí | Praha
Staráme se o nemovitosti po stránce technické i údržbové, aby byly Vaše pronajaté prostory vždy reprezentativní a plně funkční. V našich budovách probíhají pravidelné revize technického stavu, a pokud zjistíme poruchu či hrozící riziko, okamžitě nedostatek odstraníme. Máme k ruce i havarijní službu. Zastoupíme Vás také při jednání s ...
Administrativní správa nemovitostí, audit Praha
Společnost AH Consultservis Praha s.r.o. nabízí účetní služby, audit a administrativní správu nemovitostí. Poskytneve Vám komplexní servis spojený se správou budov a nemovitostí. Administrativní správa: - zpracování návrhu na rozpočet - platba záloh a úhrady - zpracování ročního vyúčtování - oznámení o nájemném - zastupování při jednání s ...
Správa nemovitostí PRO SVJ s.r.o.
Nabízíme komplexní správu nemovitostí pro bytové domy. Jsme specialisté pro společenství vlastníků a bytová družstva. Máme více než 15 let zkušeností v oboru. Nechte si od nás zpracovat bezplatně nabídku. Nabízíme vedení účetnictví, ekonomickou správu a technické zajištění chodu budovy.
Pronájmy parkovacích ploch Praha
Společnost ELTODO, a.s. nabízí pronájem parkovacích ploch. Zabýváme se zejména správou a provozem garáží a parkovišť, jako součástí správy nemovitostí. Zajišťujeme veškeré provozní záležitosti jako: - servis zařízení - revize - smluvní vztahy. Momentálně spravujeme objekty po celé České republice s celkovou kapacitou přesahující 4.000 ...
Správa nemovitostí Praha 3
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí s.r.o. zajištuje: - správu nemovitostí - vedení účetnictví ekonomického a technického servisu. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.
Úklid budov Praha
Společnost REIWAG Facility Services s.r.o. provádí obsluhu a pravidelnou údržbu technologií objektu. Provozní služby: - obsluha a pravidelná údržba technologií objektu - ostraha a recepční služby - úklid vnitřních prostor - zimní i letní údržba venkovních ploch - péče o zeleň - pravidelné reporty - optimalizace provozních ...
Infrastrukturální Facility Management Praha
Společnost REIWAG Facility Services s.r.o. zabezpečuje Infrastrukturální Facility Management. Naše služby: - obsluha a pravidelná údržba technologií objektu - ostraha a recepční služby - úklid vnitřních prostor - zimní i letní údržba venkovních ploch - péče o zeleň - pravidelné reporty - optimalizace provozních náklady.
Správa objektů a nemovitostí.
Správa objektů a nemovitostí: - úklid a údržba vnějších prostor: - zametání chodníků - manipulace s odpadovými kontejnery - zimní úklid chodníků - posyp chodníků ekologicky nezávadným materiálem. Pro další informace klikněte na odkaz viz níže.